Elbise sorunu

Dizime kadar getireyim dedim,her durumda beni savunan canım arkadaşım

Ben zayıflama konununuzu BDV ye açtığınızı kast ettim yoksa banane istersen onun hakkında 10 tane konu aç. Zayıflama + Diyet diye bir sürü topik var KK da..
Yazdığım bütün mesajlar BDV ye ait değil. Geyik topiklerinde + siyasette + oyunda KK nın nerdeyse heryerınde yorumun vardır.
Emın ol sizin gibi yorumlar yapmıyorum veya kimseden alkış almak için BDV ye Şöyle şöyle konular açmayın demiyorum.
Ki kendınız BDV ye uygun olmayan konular açmışsınız..

Kib butonu sadece saygısızlık için yok.
Konu eğer size göre yanlış yerdeyse kib yaparak bunu yöneticilere bildirebilirsiniz.
Benden bu kadar .. Bu laflarımı istediğin yere çekebilirsin..

Onu giydiğinizde nişanlınız mutlu olacak
Müstakbel kayınvalideniz de mutlu olacak
Ve onların mutluluğu da size yansıyacak..
Kendinizi mutlu etme fırsatı kaçırmayın.
Giderken bir kez giyin -tadilat yapmadan- kadıncağız görsün
Merak etmeyin çirkinleşmezsiniz

E Nişanlın gayet haklı.kadın düşünüp almış.beğenmeyebilirsin ama bi defa giymekten de bi şeycik olmaz

Allahim nasi bi dunya ya.. kiminin kaynanasi gelinine uc kurus verip bi corap almaz. Kiminin kaynanasi alir heveslenir de gelini miy miy eder :) bi kere giyiver nolcak ki, haftanin rukusu secikmezsin:)

Olur tabii büyüklerin zevki biraz daha farkli olabiliyor. Ben de bana büyük b8rnden gelen hediyeyi beğenmem ama giyerim yanlarinda. Bence bu kadar basit bir sey yüzünden arada gerginlik çıkarma sonra bi sogurlarsa senden://

herşeyi didiklemene ve herşeyi nişanlınla paylaşmana gerek yok.

elbisenin boyu uzun ise ve senin hoşuna gitmediyse gidip kısaltırsın öyle giyersin.

pantolon alsa pası uzun gelse kısaltmıycak mısın ozamanda topukluyla giy annem o şekilde aldı mı diyecek?

Kayınvalidem zamaninda gelinim giysin diye cesit cesit yelekler şallar örmüş kendi elleriyle cok hevesli bu tarz seylere ☺bende nisanliyken asla giymem bunlari diyordm.hic tarzm degil cunku bu tarz syler.simdi kayinvalidemlere memlekete kalmaya geldm gelirken valizime aldm onlari da sırf evde yaninda giyerim.hoşuna gitsin diye ☺giyiyorm da cok hosuna gidiyo ama baska yerde giymem asla ,ne olcak gönlü olsun dedim .yani sizede giyebilirdnz bence

nişanlına ve ailesıne ayıp olmasn dıyorsan sade onların yannda gy sonucta sureklı aynı elbıse ve ayakkabıyla dolascak halın yok:)

BENİM CİMRİ KAYNANA BANA BUNLARI BİLE ALMADI

Biraz ayip ediyosun kadin dusunmus almis bnce begenmesende bi kac kez giy gonulleri.olsun... nisanlini da boyle konularla uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…