- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Dizime kadar getireyim dedim,her durumda beni savunan canım arkadaşımHomeostas ben olsam giyerdim.
Boyunuda asiri olmama kaydiyla kisaltirdim.
Bu ayip olmaz.
Ne yani, kv aldigin ayakkabiyida elbiseyide giydigini gorupte " sen boyunumu kisalttin elbisenin, cok kirildim cokk" mu diycek?
Su devirde giymeyen gelin cok var, opsun basina koysun senin gibi gelini.
Ama boyunu kestirirken dikkat et derim. Helede babasi gillede tanisicaksan. Boyunu pek kisa yapma. Oturup kalkarken zor duruma dusme.
Ben zayıflama konununuzu BDV ye açtığınızı kast ettim yoksa banane istersen onun hakkında 10 tane konu aç. Zayıflama + Diyet diye bir sürü topik var KK da..Zayıflamaya kadar konu açtığımı belirtmişsiniz ama dünyada neler olup bitiyor sanırım çok farkında değilsiniz. Obezite küresel bir meseleyken elbise boyu ve kayınvalide sorunları henüz küreselleşemedi, üzgünüm. :)
Eleştirmek hakkım değil mi? Yorum yazıyorsanız, eleştiriye de açık olacaksınız.
Herhangi bir saygısızlık olmadığı sürece kişileri niye kib'leyeyim?
Hem sizin 5679 mesajınız eminim sosyal mesaj dolu, kirlilikten uzak mesajlardır. :)
E Nişanlın gayet haklı.kadın düşünüp almış.beğenmeyebilirsin ama bi defa giymekten de bi şeycik olmazHaftasonu nişanlımın ailesi bizdelerdi kayınvalidem elbise getirmiş sağolsun teşekkür ettim giyindim modeli güzel üstümede tam oldu ama boyu biraz uzundu neyse ogün öyle bitti,bugün nişanlıma dedimki elbisenin boyunu dizime kadar kestirsem annem bişey derdi acaba dedim yoo bişey demez ama onun kendisi öyle kısaltılcağını sanmıyorum istiyosan değiştirelim ama niye kısaltmak istiyosunki dedi bende o boy elbiseye alışık değilim dedim hep kısa olcak diye bişey yok topuklu ayakkabıyla çok güzel olur dedi,bende tamam o zaman evlenince kombini birlikte yaparız dedim neden şimdi değil evlenince dedi giyilmicek bişeymiş gibi konuşuyosun kızıyorum öyle olunca dedi hayır ben kendime yakıştırmadım sadece dedim sen bilirsin istediğini yap dedi geçenlerdede evlerine gitmiştim kayınvalidem ayakkabı almıştı güzel ama ben ayakkabı alacak olsam onu almazdım mesela nişanlım onuda çok beğendi ben dışarda göstersem aynı ayakkabıyı kesin çok zevksizsin der ama annesi alınca herşey güzel:) Anneme sordum gayet güzel duruyo ilk gittiğinde giyin kadın mutlu olur dedi tamam mutlu olsunda ben yakışmadığını düşünüyorum ayıpmı ediyorum bilmiyorum
Haftasonu nişanlımın ailesi bizdelerdi kayınvalidem elbise getirmiş sağolsun teşekkür ettim giyindim modeli güzel üstümede tam oldu ama boyu biraz uzundu neyse ogün öyle bitti,bugün nişanlıma dedimki elbisenin boyunu dizime kadar kestirsem annem bişey derdi acaba dedim yoo bişey demez ama onun kendisi öyle kısaltılcağını sanmıyorum istiyosan değiştirelim ama niye kısaltmak istiyosunki dedi bende o boy elbiseye alışık değilim dedim hep kısa olcak diye bişey yok topuklu ayakkabıyla çok güzel olur dedi,bende tamam o zaman evlenince kombini birlikte yaparız dedim neden şimdi değil evlenince dedi giyilmicek bişeymiş gibi konuşuyosun kızıyorum öyle olunca dedi hayır ben kendime yakıştırmadım sadece dedim sen bilirsin istediğini yap dedi geçenlerdede evlerine gitmiştim kayınvalidem ayakkabı almıştı güzel ama ben ayakkabı alacak olsam onu almazdım mesela nişanlım onuda çok beğendi ben dışarda göstersem aynı ayakkabıyı kesin çok zevksizsin der ama annesi alınca herşey güzel:) Anneme sordum gayet güzel duruyo ilk gittiğinde giyin kadın mutlu olur dedi tamam mutlu olsunda ben yakışmadığını düşünüyorum ayıpmı ediyorum bilmiyorum
BENİM CİMRİ KAYNANA BANA BUNLARI BİLE ALMADIHaftasonu nişanlımın ailesi bizdelerdi kayınvalidem elbise getirmiş sağolsun teşekkür ettim giyindim modeli güzel üstümede tam oldu ama boyu biraz uzundu neyse ogün öyle bitti,bugün nişanlıma dedimki elbisenin boyunu dizime kadar kestirsem annem bişey derdi acaba dedim yoo bişey demez ama onun kendisi öyle kısaltılcağını sanmıyorum istiyosan değiştirelim ama niye kısaltmak istiyosunki dedi bende o boy elbiseye alışık değilim dedim hep kısa olcak diye bişey yok topuklu ayakkabıyla çok güzel olur dedi,bende tamam o zaman evlenince kombini birlikte yaparız dedim neden şimdi değil evlenince dedi giyilmicek bişeymiş gibi konuşuyosun kızıyorum öyle olunca dedi hayır ben kendime yakıştırmadım sadece dedim sen bilirsin istediğini yap dedi geçenlerdede evlerine gitmiştim kayınvalidem ayakkabı almıştı güzel ama ben ayakkabı alacak olsam onu almazdım mesela nişanlım onuda çok beğendi ben dışarda göstersem aynı ayakkabıyı kesin çok zevksizsin der ama annesi alınca herşey güzel:) Anneme sordum gayet güzel duruyo ilk gittiğinde giyin kadın mutlu olur dedi tamam mutlu olsunda ben yakışmadığını düşünüyorum ayıpmı ediyorum bilmiyorum
Olsun canım yaaBENİM CİMRİ KAYNANA BANA BUNLARI BİLE ALMADI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?