Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler elbiseme kombin yardımı lütfen

Yani moda bu ben asla şu şunla olmaz demeyi doğru bulmuyorum her şey her şeyle giyilir yani bana göre 😄 ben pul ve rugan boğar süet daha yumuşak kalır diye düşündüm

Mustafa Kemal'in askeri.

herkesin kendi fikri zaten canım da hani benim kafamda da en azından iyi kötü bi şeyler oluşsun istiyorum
çünkü hiç bi fikrim yok ne iyi gider ne kötü gider :25::25:

evet canım alırsam zaten pulsuz alırım çok da şey olmasın çünkü arka kısmı da aynı şekilde pullu
bayaa bi allanıp pullandım :9::9:
kuzenimin düğünü var canım aslında daha zaman var ama yarın şehir dışına çıkacam diye elbiseyi bugüne sıkıştırdım
ayakkabı çantayı da gelinceye sıkıştıracam
o yüzden kafamda bi şeyler oluşsun istedim
gittiğim yerde de şehir içine gidince mağazalara bakmak istiyorum

En iyisi erkenden almak benimde abimin dugunu var 1.5 ay sonra kararsizim bende krem uzun elbise dusunuyorum simdilik senin kiyafetin cok tatli bence arastir yinede ama lacivert en uygunu gibi bu arada konuyla alakasi yokta sosyolog musun bende sosyoloji kazandim memmun musun bolumden mesleginden yada

En iyisi erkenden almak benimde abimin dugunu var 1.5 ay sonra kararsizim bende krem uzun elbise dusunuyorum simdilik senin kiyafetin cok tatli bence arastir yinede ama lacivert en uygunu gibi bu arada konuyla alakasi yokta sosyolog musun bende sosyoloji kazandim memmun musun bolumden mesleginden yada

aynen canım en iyisi erkenden kararını vereceksin her şey hazır olacak son ana bıraktığın zaman elin ayağın dolaşıyo iyice kararsızlaşıyorsun
canım şöyle diyim 1 sene oldu mezun olalı işsizim :25::25:
ama biraz da ben beğenmedim istemedim o kadar okudum iyi bi yer olsun dedim
ben bölümümü seviyorum ama iş imkanı biraz kısıtlı işte.ama tanıdığın varsa iyi yerlere yerleşirsin.
hangi üni kazandın?

aynen canım en iyisi erkenden kararını vereceksin her şey hazır olacak son ana bıraktığın zaman elin ayağın dolaşıyo iyice kararsızlaşıyorsun
canım şöyle diyim 1 sene oldu mezun olalı işsizim :25::25:
ama biraz da ben beğenmedim istemedim o kadar okudum iyi bi yer olsun dedim
ben bölümümü seviyorum ama iş imkanı biraz kısıtlı işte.ama tanıdığın varsa iyi yerlere yerleşirsin.
hangi üni kazandın?

Ben ankara yildirim beyazit universtesi yeni bi devlet universtesi aslinda tercih etmiyecektm ama rehber hocam yaz dedi simdi biraz tedirgin oldum formasyon ise yaramaz mi yada dil bilsek yuksek lisans filan bide kpss var demi

Ben ankara yildirim beyazit universtesi yeni bi devlet universtesi aslinda tercih etmiyecektm ama rehber hocam yaz dedi simdi biraz tedirgin oldum formasyon ise yaramaz mi yada dil bilsek yuksek lisans filan bide kpss var demi

ne kadar kendini geliştirirsen o kadar şansın daha yüksek olur
ben kendimi geliştirmek adına bişi yapmadım çok pişmanım bu konuda

Bence Ayakkabiyi topuklu payetli (ayni elbisenin ust tarafindaki rengi gibi) Al,Ojeni Ise elbisenin alt tarafindaki gibi pembe? Boya.. Cantani Ise Pembe Al ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X