Elbisemm

Mcada

🧿
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
5.706
10.153
198
Kizlar ben hamile foto cekimi icin bu elbiseyi aldimm. Cok severek ve cok begenerek fakat yanlis bi secim mi yaptim belden oturuyo diyo arkadaslarim cok uzuldumm. Aceba terzide arkasini gelinliklerdeki gibi bagcikli yaptirsam kurtarir mi (normalde m beden giyiyorum L beden aldim)

Eklentiler

• 20160824_120351.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 1.113
Hamile foto çekimi ne ki? Hamileliğinizi fotoğraflıyorsanız göbeği belli etmesi, yani belden oturması daha iyi değil mi?
Yani bencede tabiki ama hani cok mu rahatsiz eder ki diye dusundum gobekte buyuyo gun gectikce

Yeni gelileri,hamileleri görünce kendime kızıyorum. Biz neden zamanında düşünmedik bunları diye:) boş boş hamilelik geçirmişiz. Ne hamilelik foto çekimim oldu ne baby shower partisi yaptım.. Ne de doğum fotoğrafçısına sahiptim. Düğün fotolarım bile klasik stüdyo fotosu. Uyduruktan. Sanırım beleşe gittim ben. Bu tür masraflarım hiç olmadı..

Valla ilk cocugumda bende hic bisey yapmadm.ama bunda bari olsun istiyorm belki bida anne olamiycam icimde kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…