Hani gobegimden dolayi kuzu oturursa rahat edemessin diyolarOturmaması mı gerekiyomuş ?
Sahi mi ya insallah guzel olur daha gelmedi elbise yarin gelicek ama insallah guzel olurKarninizin gorunmesi adina belinize oturmasi daha iyi bencede.
Dogum oncesi fotograf cekimi datlumHamile cekimi
Yani bencede tabiki ama hani cok mu rahatsiz eder ki diye dusundum gobekte buyuyo gun gectikceHamile foto çekimi ne ki? Hamileliğinizi fotoğraflıyorsanız göbeği belli etmesi, yani belden oturması daha iyi değil mi?
O kadar cok begendim ki tam istedigim gibi iade hakkim var amaiade hakkınız yok mu olmazsa iade edersin. ama bence güzel
o zaman sorun yok olursa giy bende beğendimama olmazsa yaapacak bişe yok :)O kadar cok begendim ki tam istedigim gibi iade hakkim var ama
Ay insallah iyi olur en buyuk bedeni de Lo zaman sorun yok olursa giy bende beğendimama olmazsa yaapacak bişe yok :)
Wuhuuuu cok havaliDogum oncesi fotograf cekimi datlum
Aslinda sadece dogum da foto istiyodum ama paket halindeymis canim yoksa valla popomu kaldiracak hslde deilimhamile foto çekimi nedir ?
yeni moda mı bu ilk defa duydum da..
Valla ilk cocugumda bende hic bisey yapmadm.ama bunda bari olsun istiyorm belki bida anne olamiycam icimde kalmasinYeni gelileri,hamileleri görünce kendime kızıyorum. Biz neden zamanında düşünmedik bunları diye:) boş boş hamilelik geçirmişiz. Ne hamilelik foto çekimim oldu ne baby shower partisi yaptım.. Ne de doğum fotoğrafçısına sahiptim. Düğün fotolarım bile klasik stüdyo fotosu. Uyduruktan. Sanırım beleşe gittim ben. Bu tür masraflarım hiç olmadı..
Begenmene sevindim kuzum insallah gorundugu gibi cok guzeldirBu yılın modası baby bump fotoları zaten.
Bikinili, normal tişörtlü, karnını gösterecwk şekilde....bu elbise de karın gösteren cinsten ayrıca tipini de beğendim güle güle giyin. Cahiller işte modadan ne anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?