- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
Sagol canim cok sevindim begendigineelbise çok hoşş
Bu yılın modası baby bump fotoları zaten.
Bikinili, normal tişörtlü, karnını gösterecwk şekilde....bu elbise de karın gösteren cinsten ayrıca tipini de beğendim güle güle giyin. Cahiller işte modadan ne anlarlar
Hani gobegimden dolayi kuzu oturursa rahat edemessin diyolar
Valla duzeldi moralim elbiseyi terziye verip bozmak hic istemiyordum inanki canim bende bayildim vallaAmaç göbüşü göstermek rahatlık değilki :)
Çok beğendim kollar model şahane
Paket mi? Vaay, bunu da ticarete dökmüşler köftehorlar. Yakında çocuğun yapılış aşamasını da pakete dahil ederler.Aslinda sadece dogum da foto istiyodum ama paket halindeymis canim yoksa valla popomu kaldiracak hslde deilim
Valla duzeldi moralim elbiseyi terziye verip bozmak hic istemiyordum inanki canim bende bayildim valla
Aynen bende öyle düsündüm canimHiç bozma elbiseyi . Doğumdan sonra daralttırır normal zamanda da kullanırsın
Oyle bi elbisemde var cicekli ve şifon o da aklimin bi kosesinde kalsin oyleyse fikir icin tesekkur ederim canimmHamile çekimide mi varmışneyse bence şöyle uçuş uçuş bir elbise olmalıydı
bunlarda cok guzel gorunuyo gercekten
Nebileyim sizin paylaştığınız fotoda güzel ama hamilelige uygun gelmedibunlarda cok guzel gorunuyo gercekten
Yaaa iste o yuzden uzuldum bende dur bakalim yarin gelsin de belki esnek bir kumastirNebileyim sizin paylaştığınız fotoda güzel ama hamilelige uygun gelmedi
L aldim ki zatençok beyendim bende. ama keşke L beden alsaydınız terzide istediğin gbi daralttırırdın
o zaman pörfektoooL aldim ki zaten
Hamile fotoğraf çekimi yapıldığını ilk defa duyuyorum ama madem böyle bir olaya giriyorsunuz kendinize gebe kıyafeti alsaydınız. Bu normal bir elbise. Hatta biraz da gelinlik gibi. Ben beğenmedim açıkçası bu konseptteki bir çekim için çok saçma bir kıyafet olmuş. Yaz mevsimindeyiz, gidin çiçekli böcekli, güzel bir gebe kıyafeti alın. Hatta saçlarınıza da elbisenizin tonlarında çiçekli bir taç takın çok daha hoş durur.Kizlar ben hamile foto cekimi icin bu elbiseyi aldimm. Cok severek ve cok begenerek fakat yanlis bi secim mi yaptim belden oturuyo diyo arkadaslarim cok uzuldumm. Aceba terzide arkasini gelinliklerdeki gibi bagcikli yaptirsam kurtarir mi (normalde m beden giyiyorum L beden aldim)
Tesekkur ederim görüsünüz icin...Hamile fotoğraf çekimi yapıldığını ilk defa duyuyorum ama madem böyle bir olaya giriyorsunuz kendinize gebe kıyafeti alsaydınız. Bu normal bir elbise. Hatta biraz da gelinlik gibi. Ben beğenmedim açıkçası bu konseptteki bir çekim için çok saçma bir kıyafet olmuş. Yaz mevsimindeyiz, gidin çiçekli böcekli, güzel bir gebe kıyafeti alın. Hatta saçlarınıza da elbisenizin tonlarında çiçekli bir taç takın çok daha hoş durur.
Kizlar ben hamile foto cekimi icin bu elbiseyi aldimm. Cok severek ve cok begenerek fakat yanlis bi secim mi yaptim belden oturuyo diyo arkadaslarim cok uzuldumm. Aceba terzide arkasini gelinliklerdeki gibi bagcikli yaptirsam kurtarir mi (normalde m beden giyiyorum L beden aldim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?