• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elbisesizlik

Evde çocuk baksan ya da evden is alsan ya da bebeği ne bakacak biri varsa ders vermeye tekrar baslasan? 11 aylık bebeğin cinsiyeti ne?

adana'da yaşıyosunuz diye gözüküyor profiliniz de.. neresinde ? bişiler ayarlıyabilirim belki..

Çok teşekkür derin aslında van da yaşıyorum üyelik yaparken öylesine adama yazdım bebeğim erkek.ayrıca kimse çocuğuna bakmaz çalışma ihtimalim de sıfır kesin imkanım olsa

Eve gelen yetmiyorsa biraz daha tasarruf yapin mesela sigara içen varsa biraksin vs gibi bir t shirt bir şort bir çorap derken en azindan iki kat kiyafetleri olur

birde yakin dönemde kullanilmayan kiyafetleri dogudaki vs belediyelere gondermek için kampanya yapmışlardı o tarz bir kuruma basvursan canım bir faydaları dokubur belki

kaymakamlıklar ve belediyeler giyecek ve yiyecek yardımı yapıyor sadece bir form doldurman yetiyor bence onlara başvurmayı denemelisin

Aslında kimseden birşey istemedim bugüne kadar ne bileyim utandım ışte
Yardima ihticacin olabilir bu cok doğal utanacak ne var bunda ? Böyle cocugumun iç camasiri bile yok diye dertlenmekten iyidir bence hem belli kurumlardan hem ailelerinizden yardim isteyin

borclar bittikten sonrada bir daha bu kadar borç batağına saplanmamaya gayret edin bol şanslar

belediyeye gidip durumunu anlattığında sana yardım ederler.bilmiyorum van belediyesi ilgileniyor mu ama kesin yardım ederler.biz konyada yaşıyoruz.konyada o kadar çok suriyeli varki sanki biz suriyede yaşıyoruz gibi.konya belediyesi onlara öyle bi sahip çıktıki aylık 200 lira+gıda yardımı veriyor hepsine.tabi sadece suriyelilere değil konyadaki yardım isteyen herkese veriyorlar.bence bunu bi araştır.vandada kesin vardır yardım

çocuk kıyafetleri hıc pahalı degıl,lcw da short 5tl tshırt 7,9 tas çatlasa 9tl.. Ikı gün önce aldık bılıyorum.pazarda 3-5lıradır..bu bulunmıyacak para degıl..

ogretmenım dedın sanırım,evden özel ders verebilirsın..

Özelden isim ve adresini yollarsan kızın için birseyler gonderebilirim, Allah yardımcınız olsun, is olarakta evden mantı tarzı şeyler yapıp satabilirsin.

Oğluma giydirecek hiç bir tane bile iç çamaşırı yok:-(
bu kadar abartı neden çıplak mı dolaştırıyorsun çocukları ya da olana tamah mı etmiyorsun mesleğin tekniker gözüküyor 3 kuruşta mı kazanamıyosun pazara 3 lira verip bir don da mı alamıyosun...hayır önce üzüldüm baktım bu ajite niye yani..bir de bu borç ne borcu çocuklar kaç yaşında sen kaç yaşındasın..

Yazdıklarınızı okuyunca gerçekten üzülmustum yanlız diğer konunuzda kızınızin 6 yaşında oldugu ve 3 yaşında göründüğünü yazmışsınız kafam karıştı bu konudaki 5 yaşındaki kiziniza göremi yoksa diğer konunuzda 3 yaşında görünen kiziniza göremi olacak bunuda yazarsaniz sevinirim

Çok teşekkür derin aslında van da yaşıyorum üyelik yaparken öylesine adama yazdım bebeğim erkek.ayrıca kimse çocuğuna bakmaz çalışma ihtimalim de sıfır kesin imkanım olsa
evde çocuk bakabilirsin belki aklıma bu geldi.
Allah yardımcın olsun.

Çocukları ma giydirecek adam gibi elbise yok. Bir yere gidince adam akıllı birşey yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok borcu var eşimin sıkboğaz etmek istemiyorum uzmek istemiyorum çünkü o dünyanın en iyi insanı:-(

canım, bunlarda geçer boşver.... eğer kabul edersen, yaş,cinsiyet, beden bilgileri ve tarzını yazarsan elimden geleni yapmaya çalışırım canım...

Biz 4 kardes birbirimizin kiyefetleriyle buyuduk. Annem kimseden bisey istemedi. Sana isteme demiyorum ama gunumuzde her imkan var.
Arkadaslar yazmis en olmadi pazardan 20 liraya kac parca seyle cikiyorum ben bile bazen kendim icin.
Kimse mukemmel kiyafetler giyerek buyumuyor.
İnan su an benim bile ustume giyecek dogru duzgun biseyim yok. Tasarruf diyorum, sikiyorum disimi napayim.
Umarim feraha cikarsin yakin zamanda.

rabbim baska dert vermesin cocuklarinin canlari sagolsun buyuduklerinde kendileri fazla fazla alicaklardir zaten her insan gunler gecitrmistir muhakkak allah yardim etsin

Allah yardımcınız olsun..
Annem de bizi elbise sıkıntısıyla büyüttü..
evdeki kumaşlardan elbise dikerdi bize hep..
çocukluk elbiselerim hep annemin el emeğidir..canım annem..

Back
X