• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elbisesizlik

Allah yardımcınız olsun..
Annem de bizi elbise sıkıntısıyla büyüttü..
evdeki kumaşlardan elbise dikerdi bize hep..
çocukluk elbiselerim hep annemin el emeğidir..canım annem..

Oğluma giydirecek hiç bir tane bile iç çamaşırı yok:-(
ooo bu kadarda yokluk olurmu ya?sanırım internet için para ödüyorsunuz...bu 65 tl civarında..internete bağlanıp bu faturayı ödeyene kadar her ay o paraya çocuklarına çamaşır al..

ÇALIŞ ARKADAŞIM SENDE ÇALIŞ
BURAYA YAZDINDA NE OLDU NE DEĞİŞTİ
NİCE ANNELER ÇOCUKLARINI BIRAKIP ÇALIŞIYORSALAR SİZDE ÇALIŞIN PEKELA
KİMSEYE BOYNUNUZU EĞMEYİN BÜKMEYİN
ÇALIŞINCA OLUYOR
ADAMIN GRURUNU KENDİ GRURUNUZU ÇOCUKLARINIZIN GRURUNU AYAKLAR ALTINA ALMAYIN ZATEN TAKDİR ETTİM DÜŞÜNCENİZİ
AMA ÇALIŞIN LÜTFEN ÇOCUKLARINIZIN SİZE İHTİYACI VAR EVET AMA İYİ BİR GELECEĞEDE İHTİYAÇLARI VAR
ELİNİZ KOLUNUZ TUTUYORKEN SAĞLIKLI İKEN ÇALIŞIN ÇOCUKLARINIZ İÇİN ONLARIN GELECEĞİ İÇİN

cnm ben hamileyim ayaklarım davul gibi oldu.çalışan bir bayanım.borcumuz maalesef çok. bu konuda eşimin çok büyük hatalrı var. ama ne yapayım ben kedi adıma ipin ucunu kaçırmamak için uğraşıyorum. 10 liralık ayakkabı aldım kendime pazardan onunla idare ediyorum. 50 lira bile veremedim kendi sağlığım için. bazen hayatta gerçekten güçlüklerle mücadele ediyorsun ama ne yapalım sağlık olsun. sadece sen değil herkesin birtakım sıkıntıları var. dışardan göründüğü gibi değil herşey. o yüzden sağlığınız yerindeyse gerisini boşver. bugünler de geçer.

ne kötü gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadığını anlayamamak
insan vicdanıyla enayi yerine konma çizgisinde kalıyor
arkadaşım yanlış anlama yazdıklarımı kalbimden geçeni olduğu gibi yazdım
gerçekten ihtiyacın varsa oğlun 11 aylık sanırım
özelden adresini gönderirsen elbise gönderebilirim inşallah
kullanılmış olması önemlimidir

İllaki uygun toptan pazar yerleri vardır oralara bakın derim ben...Umarım en kısa zamanda her şey düzelir.

Bu konuda yazmış konu sahibi, yüklediğim kontörle internet hediye geldi diye...

Telefon, kontor gibi seyler elzem bir ihtiyac degildir diye dusunuyorum. Cocuguna 3 tanesi 5 tl ye ic camasiri bile alamiyorken kontor almasi biraz tuhaf degil mi?

Vay be masallah eğer ben iki parça ikinci el elbise için duygu sömürüsü yapsa idim bunu burdan yapmazdım. Yazıklar olsun.

Anne değilim, ama anne sevgisinin, bu tür durumlarda çözüm bulmak için çırpınacağını biliyorum. Yani buraya gelerek vakit kaybetmek yerine, maddi sorunuma çözümler bulmak için kendimi harap ederdim herhalde.
Bu yüzden konunuz inandırıcı gelmedi, ama velev ki gerçek bir sorun, zaten iyi niyetli arkadaşlar gereken yol yordamı göstermişlerdir sanırım.

Ayrıca eğer iki parça elbise için olsaydı adres telefon numarami hepinizin ozeline tek tek atardim.vay be boyle dusuneceginizi bilseydim asla yazmazdim

canım yargılamak için söylemiyorum ama o kadar müşkül bi durumdaysan bence çalışmalısın sonuçta sen öğretmenmişsin yine çocuğunla ilgilenecek vaktin olur biraz yokluktan dolayı psikolojin bozuk bi şekilde çocuklarına ne kadar mutlu taklidi yapabilirsinki eşine bu durumu çaktırmadan ne kadar devam edebilirsin bi yerde patlarsın mutlaka bu yüzden kendine bi iş bulmalısın

Back
X