hem şık hem sade olabiliceğin bir model canım bu.rengide yaza uygun.istersen birde pudra rengi blazer ceket al moda zaten çok üşürsen onla kombine edersinkızlar merhaba 1 hafta sonra kuzenimin nişanı var ben dün onun için bi elbise aldım bir kere giyip bir köşede atmamak için özel gün haricinde de herzaman giyebilmek için klasik olmayan böyle kelebek gibi bi elbise aldım ama pişman oldum :S çünkü havalar doğru düzgün ısınmadı bile nişan salonda ve akşam hemde. yani sizce bu elbise o güne uygun değil mi? komik duruma düşmek istemiyorum lütfen kızlar yorumlarınız bekliyorum.. (buraya resim koymayıı bilmiyordum koymaya çalıştım umarım olmuştur)
evet kızlar haklısınız nisan ayınada hiç uygun değil tam yazlık bu elbise kelebek gibi. yanlış düşünüp almışım hem günlük hemde özel bi güne uyumlu bişey almaya çalıştım ama olmadı. ozaman biraz klasik ve sade bir kıyafet almam gerekecek. nasıl böyle bi hata yaptım bilemiyorum
ay evet bende yazın gündelik giyerimolur cnm nolcak. oo herkes ne hatalar yapıoelbisen çok güzel giyersin yazın çok hoş olur. başşka akrabalarının düğününe giyersin. kuzeninin düğününe aldığın elbiseyi de ekle cnm aldıktan sonra
canım blazer ceket buna mı deniyor ? gerçekten elbisem akşama ve salon nişanına göre uygun mu basit değil dimi? giyince çok şirin duruyor göğüs altında otortması olduğu için. ya acaba hırka yada bolere giysem olurmu ceket giymeye pek alışkın değilimde ama nasıl bi hırka bulmam alzım onuda bilmiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?