Saç Rengi ve Saç Boyama Elçin Sangu saç rengi

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
421
95
318
Merhaba arkadaşlar bu saç rengi hangi renk boya ile elde edilir acaba? Biliyorum doğal rengi ama önerisi olan vardır diye danışmak istedim. Kızıllık mı yoğun bakırlık mı bilemedim... Yardımcı olun da yarın boyayayım da kurtulayım bi metre dibim gelmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Buğday tenliyim bu kadar bembeyaz değilim :))
bu renk baya açık tenlilere gider canım
bir de bu kızınkide boya
kızıllıktan ziyada yoğun bakır bir renk
bence böyle bir renk elde etmek istiyorsan mutlaka iyi bir kuaförde yaptır derim
evde bu rengi elde edemzsin

Kızıllık da var gibi ama sarılık, bakırlık da var rengarenk
Profesyonel boyalarla elde edilebilir diye düşünüyorum ya. Ben ne saç badireleri atlattım bunu mu atlatamicam Evet bakır renk daha baskın. Sağol Can'ım cevabın için..

Tarçın bakırı :)
Diğer konudan kopya çektim

Hiç fikrim yok konuya neden geldim bilmiyorum

Ama 1. Fotoğrafta turuncumsu kızıl, 2. Fotoğraftaki rengine bayıldım. Bakır orda heralde. Buğday tenliyseniz 2. Fotoğraftaki süper olur ..
Kaçıyorum

Hiç fikrim yok konuya neden geldim bilmiyorum

Ama 1. Fotoğrafta turuncumsu kızıl, 2. Fotoğraftaki rengine bayıldım. Bakır orda heralde. Buğday tenliyseniz 2. Fotoğraftaki süper olur ..
Kaçıyorum
Hoş geldiniz, olsun
Ayyy bence de ikinci resim çok hoş, tabi ışık farkı bu. Teşekkürler yorum için

bu rengi begeniyorum ama cesaret edemedim ki..acık tenlı bayana harika olur ama bızım gıbı bugday tenlıyeee bilemiyorum hadi yaparsan resim at görelim..

bu rengi begeniyorum ama cesaret edemedim ki..acık tenlı bayana harika olur ama bızım gıbı bugday tenlıyeee bilemiyorum hadi yaparsan resim at görelim..
Küllü kumral saça bayılırdım önceden, çok güzel de elde ettim aslında.. Ama sonra anladım ki yüzümü çok solgun gösteriyor, sıcak bi ten rengim varmış sıcak renkler daha çok yakışırmış. Küllü de niye ısrar ediyomuşum ki
Bu yüzden böyle bakırlı kızıllı renge boyama kararı aldım. Tamam canım boyayınca foto eklicem

Yıllar önce bu rengin aynısını kuaföre yaptırmıştım illa bu kadar beyaz olmaya gerek yok bu saçı taşımak için biraz makyaj yapman yeterli bu tona kuaförüm acık irlanda kızılı demişti birebir doğal kızıl tutturuyolar

Ayyy cidden İrlanda kızılı aynı bakar mısınız
Ben de illa kireç gibi tene sahip olmak gerekmediğini düşünüyorum. Ama peki hangi marka, hangi numaralarla elde edilir ki acaba, kuaförünüz yaşıyo mu sorsak ona
Hadi biraz da İrlanda kızılını araştırayım bakalım

Eklentiler

• image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 431
Majirelin 7.4üne bak istersen nette çok fazla görsel var. Ben o renge benzetiyorum

Majirelin 7.4üne bak istersen nette çok fazla görsel var. Ben o renge benzetiyorum
Evet canım yakın renk ama 7 numara bana koyu gelir diplerim kendi saçım siyah var
Peki sizce sadece bakırlık mı mevcut bu renkte kızıllık yok mu, mesela bakır kızıllar ?
Kafam çok karıştı

Benim saçım şuan bu renk. Sultan bakırına boyadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…