Buğday tenliyim bu kadar bembeyaz değilim :))ten renginiz bu kadar beyaz mı
bu renk baya açık tenlilere gider canımBuğday tenliyim bu kadar bembeyaz değilim :))
Kızıllık da var gibi ama sarılık, bakırlık da var rengarenkbu renk baya açık tenlilere gider canım
bir de bu kızınkide boya
kızıllıktan ziyada yoğun bakır bir renk
bence böyle bir renk elde etmek istiyorsan mutlaka iyi bir kuaförde yaptır derim
evde bu rengi elde edemzsin
Bende hata, sözlü sınav yapmalıydımTarçın bakırı :)
Diğer konudan kopya çektim
Bir tarçın bakır daha, peki tarçın bakırda kızıllık da var mı ?tarçın bakır sanırım
Hoş geldiniz, olsunHiç fikrim yok konuya neden geldim bilmiyorum
Ama 1. Fotoğrafta turuncumsu kızıl, 2. Fotoğraftaki rengine bayıldım. Bakır orda heralde. Buğday tenliyseniz 2. Fotoğraftaki süper olur ..
Kaçıyorum
Küllü kumral saça bayılırdım önceden, çok güzel de elde ettim aslında.. Ama sonra anladım ki yüzümü çok solgun gösteriyor, sıcak bi ten rengim varmış sıcak renkler daha çok yakışırmış. Küllü de niye ısrar ediyomuşum kibu rengi begeniyorum ama cesaret edemedim ki..acık tenlı bayana harika olur ama bızım gıbı bugday tenlıyeee bilemiyorum hadi yaparsan resim at görelim..
Ayyy cidden İrlanda kızılı aynı bakar mısınızYıllar önce bu rengin aynısını kuaföre yaptırmıştım illa bu kadar beyaz olmaya gerek yok bu saçı taşımak için biraz makyaj yapman yeterli bu tona kuaförüm acık irlanda kızılı demişti birebir doğal kızıl tutturuyolar
Evet canım yakın renk ama 7 numara bana koyu gelir diplerim kendi saçım siyah varMajirelin 7.4üne bak istersen nette çok fazla görsel var. Ben o renge benzetiyorum
Ben de boyucam bugünlerde bakır sarısı aldım bakalım nolucakBenim saçım şuan bu renk. Sultan bakırına boyadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?