Boyamaz olaydım selective denen aptal boyanın bakır sarısı saçımı bildiğin kahve yaptı hiç bakırlık, kızıllık yok resmen. Korktuğum başıma geldi bi kere de istediğim olsun yaa offbu rengi begeniyorum ama cesaret edemedim ki..acık tenlı bayana harika olur ama bızım gıbı bugday tenlıyeee bilemiyorum hadi yaparsan resim at görelim..
Ben de bi dahaki ay için aynı şeyi planlıyorum canımBen 2 senedir bu rengi boyuyorum. Palette 8:77 tar,ın bakır.
Ama kendi saçlarımda küllü kumral, belki sizin saçınız koyuysa 8:00 koyarak içine biraz rengi daha açık hale getirebilirsiniz...
Bu renkte tek sorun 3-4 haftada bir yeniden bıyama gerekmesi, üstelik aktığı için ful boyamak gerekiyor dip boya yeterli olmuyor benden söylemesi....Ben de bi dahaki ay için aynı şeyi planlıyorum canım
Bu sefer ki rast gitmedi malesef, bakır sarısı ile sarı karıştırdım ama hiç bi alakası olmadı. Kahve oldu. Boyam da kalitesizdi
Palettenin tüp boyasını dene bi de canım, ıgora yani. 8.77, 7.77 numaraları var, ıgora kalıcılık açısından çok daha uzun süreli olur
Ayyy canım bir dahaki ay için aynı şeyi planlıyorum, kesinlikle öyle yapıcam. Çok teşekkürler yorum içinSaçların koyu renk ise İgora Royal 8.77 hatta içine açık sarı karıştir açık ise İgora Royal 7.77 al canım çok güzel rengi var hem kuaför boyasi profesyonel çok parlak
Hadi yaa ben de buğday tenliyim öyle aşırı beyaz değilimBen bi ara buna boyadim, 8.77 tarcin bakir, bugday tenli oldugum icin sanirim cingene gibi oldum. Cok beyaz tenli degilsen tercih etme. 8 acik kumrala cevirdim bundan sonra
Ben bu rengi kullandım ama benim saçlarım çok koyu siyahtı bu kadar açık olmadı ama çok güzel bir renk oldu ben beyaz terliyim ama öyle bembeyaz değil ela gözlü yüm güzel oldu bana ... yakışır mı bilemem ama siz bu rengi istiyor sanız böyle elde edebilir siniz diye düşündüm ...Ayyy canım bir dahaki ay için aynı şeyi planlıyorum, kesinlikle öyle yapıcam. Çok teşekkürler yorum için
Sen bu rengi mi kullanıyosun ?
Tabiki en güzeli boyasız saç. Yaklaşık 7 yıldır boyalı saçlarım ve son 5,6 ayda saçlarımda bir anda çok hızlı bi şekilde beyazlar oluştu. Neden olduğunu bilmiyorum ama belki de boya yapmaktan oldu yada strestenAyrıca şu an saçlarımda hiç boya yok ve süper hissediyorum kendimi benim en güzel tavsiyem hiç boyamayin onun yerine bol bol saç bakımı yapın canlı canlı kendi renginde saçlarınız olsun ... tabi beyaz yoksa ... saçınız beyazlamasın istiyorsan iz çörek otu yağı tavsiye ederim ... sarimsak zeytin yağı ve çörek otu yağı üçlü dünü kullanıyorum
Ya konuyla alakasiz olucak ama ben yeni uyeyim nasil konu acilir bilmiyorm yardim edermisnzMerhaba arkadaşlar bu saç rengi hangi renk boya ile elde edilir acaba? Biliyorum doğal rengi ama önerisi olan vardır diye danışmak istedim. Kızıllık mı yoğun bakırlık mı bilemedim... Yardımcı olun da yarın boyayayım da kurtulayım bi metre dibim gelmiş
Eki Görüntüle 1807900 Eki Görüntüle 1807902 Eki Görüntüle 1807903
Kusura bakma cevabım geç oldu ama eğer beyazlar dipten geliyor ise sıkıntı benim aralarda var bi ara baya vardı şu an inan hiç görünmüyor bana hatta ayrıldığım eşim beni düşünmekten saçın bembeyaz olmuş dedi şimdi de geçen konuştuk dostane saçını mi boyatin beyazların kaybolmuş diyor inan bende göremiyorum hiç bu ara şimdi düşününce farkettim çünki bi ara çok dikkatimi çekiyor du belkide çörek otu nun faydası ben nerdeyse 3 yıldır saçımı boyamayı bıraktım beyazlar için boyamadim renk değişikliği için di ama emin ol boya beyazlatiyor 2 2 daha 4 kadar kesin bu ... yani boyamadan bir süre dayansan eğer beyazlar dipte değil de aralarda ise boya lar gider kendi rengine gelirdi ama olmuyor sa da yine de boyadan bile bakim yapTabiki en güzeli boyasız saç. Yaklaşık 7 yıldır boyalı saçlarım ve son 5,6 ayda saçlarımda bir anda çok hızlı bi şekilde beyazlar oluştu. Neden olduğunu bilmiyorum ama belki de boya yapmaktan oldu yada strestenOluşan beyazların geri dönüşü yok tabi de mi, çok üzülüyorum. 4 aydır boyamadığım saçlarımı beyazlıkları gördükçe moralim bozulduğu için tekrar boyadım.. Evet okudum netten çörek otunu canım, beyazlamasını durdurdu mu ?
Dipten geliyor galiba çünkü uzayanlar beyaz uzuyoKusura bakma cevabım geç oldu ama eğer beyazlar dipten geliyor ise sıkıntı benim aralarda var bi ara baya vardı şu an inan hiç görünmüyor bana hatta ayrıldığım eşim beni düşünmekten saçın bembeyaz olmuş dedi şimdi de geçen konuştuk dostane saçını mi boyatin beyazların kaybolmuş diyor inan bende göremiyorum hiç bu ara şimdi düşününce farkettim çünki bi ara çok dikkatimi çekiyor du belkide çörek otu nun faydası ben nerdeyse 3 yıldır saçımı boyamayı bıraktım beyazlar için boyamadim renk değişikliği için di ama emin ol boya beyazlatiyor 2 2 daha 4 kadar kesin bu ... yani boyamadan bir süre dayansan eğer beyazlar dipte değil de aralarda ise boya lar gider kendi rengine gelirdi ama olmuyor sa da yine de boyadan bile bakim yap
Merhaba yorumun üstünden uzun zaman geçmiş ama yinede şansımı deniycem:) acaba rengi nasıl elde ettiniz zemin nasıldı actirmadım ulaşabilir miyim ?Merhaba Kızlar bu saçı yıllardır kullanan biri olarak artık deneyim sahibiyim diyebilirim. :)
palette doğal serisi Tarçın bakır ile papatya sarısını karıştırıp elde ediyorum fikir vermesi açısından saçımı fotosunu ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?