Elde edene kadarmış

Kesin arar ya da yazar.Cevap bile yazma , yazarsan da kısacık şeyler yaz , öyle laf sokmalı filan bişeyler de yazma.Umursamaz şeyler yaz.Gerizekalıya bak.

Senlnle beraber bir kaç flörtü varmış belli ki net yani onlardan biri sevgili olmayı kabul etmiş şimdi onu deniyor hosuna gitmezse o sana geri dönecek

Bacım 360 değil 180 olucak o.Burda biz bizeyiz , başkasının yanında deme öyle.
O benim abartmam bana özgü birşey. Mübalağa sanatını abartmayı çok seviyorum. Hatta 365 bile diyorum. Abartıp 400 derece diyorum.
Evet 180 bende biliyorum, bilgilendirmeler için minnettarım.

Güven sarsıcı bir hareket. Beyefendi sizi ciddi bir ilişkiye ikna etmiş, hatta düğün salonlarından bile bahsetmiş. Sonra bir gecede evlilik korkusu mu oluşmuş? Yani hiç inandırıcı değil. Klasik ergen ruhlu birey taktiği gibi geldi bana. Önce kızı ilgiye boğ,hayal kurdurt ,sonra ilgiyi çek o peşinde koşsun taktiği gibi geldi bana. İçinizi karartmak istemem. Ama göz göre göre üzülmenizi de istemem. Bu beye karşı tedbirli olmanızı tavsiye ederim. Daha eski ilişkinizin yaralarını atlatmadan yeni bir yara almanız toparlanmanızı güçleştirir. Mantığınızı ön planda tutun derim. Güven çok önemli.

Bana daha çok,sanki bir idda icin başlatmis ve bitirmiş gibi geldi.
Günahi boynuna,yazdiklarinizdan bunu çikardim.inş. yanilmisimdir.
Sizde hatiralarinizin yanina tozlu rafa iliştirin artik.arada akliniza geldikce gulunnn gecin.

Onu onunla bırak...sen kendi dengenden zevk almaya bak...ruh dalgalanır kimi bundan heyecanlanir aşk sanar kaçtıkça kovalar. Oysa sadece hastadır karşıdaki kendide bilmez neyler... Bir gün gelir durulur ah benim belali basım der... Sen kendini sev... Onlari sevme çünkü onlar boş bir kalbe kiracı arar...

Eski sevgilisi sms atmıştır.

Kendince sebebi ne olursa olsun,dengesizce davranışlarıyla seni üzmüş ve zamanını çalmış birini sadece unutmaya çalış derim ben.Her günümüz bile kıymetli.Geçen gün geri gelmiyor.Hiç irdeleme belki de biran önce uzaklaşması senin hayrınadır.

Haklısınız bi kaç ay geçtikten sonra bitse daha büyük bi yıkım olurdu.

İnşallah benide bulur birgün o iyiler :)

Bence eskide kalmis bir mevzu kiskandirmak icin size yaklasti karsi taraftan da bekledigi atak gelince kivirdi.Ama cok çirkin.Böyle kisilik yoksunu insanla varsin olmasin zaten..
Yakinlasmaya calistiysa ve sizden beklentileri oldu ise ki umarim böyle seyler olmamistir bu cok adice.
Sonuc olarak ihtimaller,sebepler her halukarda moral bozucu.Tabiki moralini bozup ama ondan etkilenmistimm dememelisin bu saatten sonra..Aciyabilirsin mesela! Keza ne istedigini bilmeyen insan,hic bir zaman mutluluk anlaminda tatmin saglayamaz net!
Insanlar senden alacak,sen ömrüne katacaksin.Insanlar umudunu çalacak,sen hayallerine yatirim yapacaksin.Dogru insan bu dediginde kalkip ömrüne umutlarini katip hayallerine yürüyeceksin.Isin tek duygusalligi bu cümleler olsun.. :)
Aglama,üzülme daha fazla.Hayat denen seyin sonunda ölüm olmasa idi daha umutsuz konusabilirdim.
Bu yüzden yasa..kalbini güzel,olumlu,pozitif tut.Ve hayatin sana getirecegi seyleri ise bir elinde kalkan bir elinde ciceklerle karsila.Tedbirli olmak her zaman iyidir.
"Kpss yirimm seni ben kazanicimm! " de al eline kitabi ve basla hadi.. :)
Kolay gelsin.

Bu karaktersiz sizin eski sevgilinizin arkadaşı olabilir mi? Yani en başından bir oyundu belki de.

Yazdıklarınız o kadar iyi geldi ki.. çok teşekkür ederim, uygulayacağım böylediklerinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…