Elde edene kadarmış

Uzak durun böyle dengesiz tiplerden bunlarla evlenenler 5 aya kalmaz yeni konu açıyor eşim değişti diye erkenden anlamışsınız dönerse de sakın affetmeyin derslerinize çalışın size en büyük yatırım bu inanın unutursunuz biraz zaman geçsin.

çok çok özür dilerim gerçekten çok özür ama bu kısımda bir gülme aldı beni yaaaaaa
kafa göz girseydin yeri idi ........şaka mısın oğlum sen deseydin keske.....yazacam daha da banlarım..sen anla beni...

Yan yana olsaydık girerdim :))
kazara ararsa sakın içinde bişey bırakma say sayabileceğin kadar...ki kafanda bişey kalmasın mal karşı :)ha öteki öküzcükte ararsa say :)bugün benim sayma günüm galiba ..1 2 3 4 5 6 7 8 9 vs vs ..çakralarını aç :)

Hak etti gerçekten, hanımefendi çizgimden çıkaracak beni :) neden bilmiyorum eninde sonunda bana uluşmaya çalışaçak diye düşünüyorum

Evlenmek için olsa idi düğün salonu vs konuşula bilirdi. Ama öyle birşey yoksa neden boş muhabbet anlamadım. Sen boşver sınavına odaklan geri dönse bile kabul etme sakın kararsız belli yada amacı başka.

Dönse keşke :) içimdekileri sayma fırsatım olur o zaman

Çok haklısınız sevinmeliyim aslında erkenden yüzünü gördüğüme.
Belli ki psikolojik sorunlari var
Normal bir insan bu sekilde davranmaz

Hic uzulme
Milletin dengesizini sen mi adam edicen?

Düşünsene bide nişandan sonra aslında ben evlenemiyomuşum dediğini şimdiden beyninin olmadığını göstermesi büyük şans

Bazi erkekler klise ama kacarken kovaliyor sadece.o tiplerden hayir gelmez.iyice kaptrmadan gostermeis yuzunu bi sekikd ehic olmamis gibi yolunuza devam etmeye calisin

bu kadar hızlı olması normal değil sonrasında geri çekilmesi de tuhaf gelmedi bana. böyle insanlar var gerçekten. bence düşünüp üzülmek yerine sevin ilerde daha kötü olabilirdi herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…