elde sütyen

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
318
İstanbul
Selam arkadaşlar,
Sütyenleri en az yıpratan yıkama şekli elde yıkama sanırım. Hangi deterjanla yıkıyorsunuz? Nasıl bir yöntemle yıkıyorsunuz elde? Özellikle siyah sütyenler için ne önerirsiniz deterjan? Şimdiden teşekkürler, yardımcı olursanız çoook sevinirim :)

Canım ben de elde yıkıyorum. Ben genelde beyaz kalıp sabunla(hacı şakir) yıkıyorum, siyahlarda iz kalmamış oluyor böylece. Varsa farklı bir teknikle yıkayanlar ben de öğrenmek isterim. :68:

Hiç elde yıkamam çamaşır makinemin 30 dakikalık tuşu var bu program ile yıkarım tertemiz ve mis gibi kokar

Canım ben de elde yıkıyorum. Ben genelde beyaz kalıp sabunla(hacı şakir) yıkıyorum, siyahlarda iz kalmamış oluyor böylece. Varsa farklı bir teknikle yıkayanlar ben de öğrenmek isterim. :68:

ben de diyordum siyahlardaki iz problemini bir ben mi yaşıyorumm :) perwolla yıkamama rağmen, duruladıktan sonra, yıkamadan önce olmayan hafif beyazlıklar olabiliyor belli noktalarda.

ben sütyenlerimi akşamdan kovaya sıcak su dolduruyorum renklerine göre ayırıp içinede matik deterjan atıyorum sabaha kadar ıslanıyo sonrada o suyu döküyorum zaten sütyenler deterjanlı oluyo leğene sıcak su koyup elimle ovalayarak yıkıyorum çamaşırda beyaz leke olduğunu ilk defa kk da okudum başka bi topikte ne bir iz ne bir leke tertemiz olur makine ne olursa olsun yıpratıyo hassas programda yıkadım kaliteli sütyenlerimi üzerindeki kumaşın içinden ince ince lastikleri çıktı ben bu yöntemden çok memnunum tavsiye ederim

Hassas programda da yıpranabiliyor. Deterjan da beyaz lekeler yapıyor tam durulanamıyor sanki. O yüzden ben elde ve sadece şampuanla yıkıyorum.

arkadaşlar musluğun altında güzelce durulayın leke falan kalmaz belkide iyi durulamıyosunuz onun için leke kalıyo benimkilerde hiç leke falan olmadı

cnm elde yıkarken bol durulamaya özen göster, çünkü tam deterjanı gitti asaym bi kenara diyosun bu sefer elin sanki böyle sabunlu gibi kaygan oluyo zaten öyle olunca anlarsn hala iyi durulanmadığnı, istersen bi kovaya su doldur içinde ovala biraz sonrada suyun altına tut?:8:

cnm elde yıkarken bol durulamaya özen göster, çünkü tam deterjanı gitti asaym bi kenara diyosun bu sefer elin sanki böyle sabunlu gibi kaygan oluyo zaten öyle olunca anlarsn hala iyi durulanmadığnı, istersen bi kovaya su doldur içinde ovala biraz sonrada suyun altına tut?:8:

deneyeceğim :) bir de şampuanla yıkmayaı deneyeceğim bakalımm

deneyeceğim :) bir de şampuanla yıkmayaı deneyeceğim bakalımm

cnm şampuanla yıkarken bide köpüklü bırakma,vallahi uğraşırsn yarım saat çıksn köpüğü diye:6:
sabunlada yıkayabilirsn ilk yıkamada bile çok güzel köpürtüyo

Son düzenleme:
kızlar ben de makineye atıyordum sonra yorgunluktan bazen elde yıkamaya fırsat bulamıyorum şimdi internetten yeni sütyen yıkama torbası aldım arkadaşım da kullanıyormuş çok memnunmuş tertemiz oluyor ve yıpranmıyor diyor hoş ben daha denemedim ama haber veririm deneyince :6:

sütyen yıkama topları var ondan alablrsnz çok pratik, hem tellerin flnda çıkma gibi bi ihtimal kalmıyo:90:

Elde yıkayamam şahsen.Ellerime yazık.Makinede yıkamak hijyen açısından da gerekli.:40:

sütyen yıkama kalıpları var plastik,5 liraya satılıyor arkadaşlar ne diye elde uğraşıyorsunuz...3 tane sütyeni sığdırıyorum ben,70 te de atsam hiç bişey olmuyo oooh mis gibi

sütyen yıkama kalıpları var plastik,5 liraya satılıyor arkadaşlar ne diye elde uğraşıyorsunuz...3 tane sütyeni sığdırıyorum ben,70 te de atsam hiç bişey olmuyo oooh mis gibi

ayy ne güzelmiş.
nereden bulabiliriz.varsa adresini alabilir miyim??

bt-ga20003.jpg

ben de kullanıyorum bundan
çok pratik bişi istediğim sıcaklıkta atıyorum hiç bişi olmuyo elde uğraşmayın hiç

Son düzenleme:
Back
X