ele karısmak ne zormus :(

mmelekk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
38
2
18
Sivas
bayanlar bende bısey sorucam ben 21 yasındayım ve 4 yıllık cıddı bı ılıskım var . ıkımızde ogrencı olduğumuz ıcın henüz dugun nısan yok gundemımızde ama seneye yazın en azından bı soz yapalım dıyoruz . onun tum sulalesı benımde annem kardeslerım bılıyo. annesiyle tanıştık ve sık sık gorusruz . gecen gun yengesı ( o okuduğumuz sehırde ) bızı evlerıne yemeğe davet ettı . ama ben kararsızım gıtmelımıyım , daha soz yok bısey yok yarın bı gun laf ederler mı dıyede ceknıyorum açıkçası bıde sevgılımın abısının sevgılısı var o bıraz rahat bı kız onlarla gezmeye Antalyalara kadar gıttı . aıle ıcındede sureklı bı kıyaslama var onun cok cana yakın ama benım soğuk olduğum konusuluo gıtmazsem bu kıyas daha mı artar acaba cok kararsızım

sen onlara ne yakınlık göstereceksin ki daha şimdiden gelin misin sen
böyle psikolojik baskı oyunlarına gelme
kim ne der demekten çok kendin oraya gidince iyi hissedeceksen git
onların ne dediği önemli değil
ağır taşı yerinden kimse kaldıramaz canım
şunu unutma karşı tarafın ailesiyle mesafeli olmak sana hiçbişi kaybettirmez

Yengesi derken abisinin eşimi? Abisi ise beraber gidilebilir.

Ama yok, amcası falan ise bence de hiç gerek yok.

Daha sevgiliyken şu kadar yakınlaşmayın gözünüzü seveyim ya
İnan ki başın göğe ermicek kendini sevdirsen de sevdirmesen de.
Boşver ele karışmayı, derslerini düşün canım. Vakti zamanı geldiğinde her şey olur.
Doğru düşünüyosun, arada söz yok bişey yok. Bence gitmemelisin. İlerde çok pişman olursun.
Ben eşimin annesiyle, aileler tanıştığında tanışmıştım. Ve böyle daha ortada bişey yokken sevgilisinin ailesine ev gezmelerine gidenlere çok kızıyorum

Son düzenleme:
oooff bende su ıslere kıl oluyorum yaa..

aranızda henüz hıcbı bag yok,nıye abısının evıne gıdesın?

yarın obur gun ayrılsan,aklına gelıp huzursuz olabılırsın..

kendı evımede ıstemıyorum,sevgılı olanların gelmesını..

evlılık cüzdanı olmayan gıremez banane!

fazla samımıyete gerek yok

cnm bana göre şimdiden gidip gelip yüz göz olma. ileride yüz göz olmak görüşmek için çok zamanın olacak. şimdiden kendini bitirme

SIKI MUHABBET TEZ AYRILIK GETİRİR unutma

ayy cok haklısınız da ıste bende böyle herseye yok dıyınce kendımı kotu hıssedyıorum aılesıde bıraz sey heveslı böyle seylere dusununun sevgılımın babası kayserıye gıderlerken benı de cagırdı gelınde gelsın falan dıye . aslında tek olsam hıc bısey yapmam hersey zamamnında güzel ama ıste arada o kız olunca onu sevıp benı sevmeme ıhtımalıne sınır oluyorum

bence evlenmeyi düşündüğün bir insansa... aileyi yakından görmek,kendi ailene uygun olup olmadığını anlamak maksadıyla gidebilirsin...aile çok önemli...bir küçük çiçekle gidip gayet hanımefendi bir şekilde ziyaretini yapıp insanlar hakkında fikir edinebilirsin....

Ortada zorlanacak bir mevzu yok siz kendinize sıkıntı ediyorsunuz. İnsanlar nezaket gösterip sizi yemeğe cağırmışlar, davete icabet şart. Kendinizi diğer kızla da kıyaslamayın üzülürsünüz.

Ortada zorlanacak bir mevzu yok siz kendinize sıkıntı ediyorsunuz. İnsanlar nezaket gösterip sizi yemeğe cağırmışlar, davete icabet şart. Kendinizi diğer kızla da kıyaslamayın üzülürsünüz.

siz kendiniz olun varsın begenmesinler

bende zaten ıstıyorum kı butun aıle benı cok sevsın . yanı oyle uzak durayım mesafa olsun falan kesınlıkle ıstemıyorum mümkünse butun aıle sevsın benı ornegın annesının sesınde ufak bı soğukluk hıssetsem ıkı saat dusunuyorumm yanlış bıseymı yaptım dıye . sozlu , nısanlı arkadaşlarım cok takılma falan dıyo ama karakter meselesı galıba

oylede benı sevsinler ıstıyorum ıste , bekıhenuz toz pembe hersey o yüzden ama sevmelere onemlı benım ıcın

inanmadıgınız istemediginiz birseyi kıyas korkusuyla hicbir zaman yapmayın.

fakat yemege davet edildiginizde gitmekte BENCE bir sakınca yok...
henuz erken oldugunu dusunuyorsanız gayet guzel bir dille bunu acıklayabilirsiniz, herkes aynı olmak zorunda da degil

oylede benı sevsinler ıstıyorum ıste , bekıhenuz toz pembe hersey o yüzden ama sevmelere onemlı benım ıcın

ilerde gelinleri oldugunuzda aradaki ilişkiye gore tanıdıkca sever veya sogurlar zaten.
belki siz bu dusuncelerinizden uzaklasacaksınız zamanla. hatta fazla iç içe olursanız bundan rahatsızlık duyacaksınız. bunlar sonraki meseleler.
tekrarlıyorum, her ne ugruna olursa olsun hicbir zaman hicbir konuda istemediginiz inanmadıgınız birseyi yapmayın.

Mesefeli olmak en iyisii bence
Çok sıkı fıkı ilişkilerin sonu hiç iyi olmuyor
Bırak arkandan ne derlerse desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…