- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
anneme taa yazın böyle böyle dıyolarmıs dedım . ben o zaman cok aramıyodum annesını onun lafı oluyou dıger kız hergun arıyo mmelekk hıc aramıyo soğuk bu kız falan dıyeD: anlattım anneme dedı madem tanıştın arada sırada telefon konuşmasından bısey olmaz ama tas yerınde agır eve gıtma falan sakın lafı dahı olmasın yarın bı gun arkandan bıze kapağı atmak ıcın az mı ugrastın derse kaynanan gorursun dedı
![]()
Canım annen istemiyorsa gitmeyeceksin zaten. Ama annen git derse bir akşam yemeğine gitmekle sıkı fıkı olunmaz. Gitmek istemiyorsan da gitmeyeceksin ama sadece bir yemek bu. Onlar davet etmiş sen de davete icabet etmen gerekir.
Benim de eşimin ailesi de muhafakârdır. Annem istedi eşim ailemle tanışmaya iftara geldi bir hafta sonra beni onlara gidip tanıştım. Bir hizmet bir hizmet çok da iyi oldu

Öteki kızı ve senin hakkında söylenenleri de umursama mesafe her zaman iyidir boşver.
Burada yarın öbür gün laf ederler diyenler de bence herhalde cevap vermeyi bilmiyorlar. Olmaz da eğer böyle birşeyle karşılaşırsan 'Siz tanışmak istediniz merak ettiniz ben de nezaket icabı geldim evinizde yatıya kalmadım ya' dersin olur biter

Ama diğer taraftan erkek arkadaşına bunun sürekli tekrarlanmayacağını söyle ki akrabaları da öğrenmiş olur.