- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
biz iyiz aramızdaki tek sorun aileyle olan bu diyaloglar.eşinizle aranız iyi ise takmayın derim
Amaaan yaaaa boşver siz de onları yok sayın. Sevdiğiniz başka insanları davet edin ramazan boyu siz fotoğraf paylaşın onlarda sizi uzaktan izlesin.selamlar kızlar. nerden başlasam bilmiyorum. ben eşimin ailesiyle olan ilişkimde arayı bulamadıgını düsünüyorum. kücük görümcemin işe girip yanımda kalma mevzusu vardı kibarca defalarca reddetmeme rağmen kaynanam arayıp aglayarak istemisti bunu .ama eşim de olmaz gelmesin demedi o yüzden bi açık kapı gördüler hep. ben konustum görümcemle evim 1+1 müsait yerim yok diye.ve daha yeni evliyim. baya kırıldı ben kardesimi kabul ederdim ama falan diyerek.ve annesine böyle şey söylettirmedgini haberi olmadgnı söyledi. ama konusmak zorundaydım eşime kalsaydı gelecekti cúnkü mahsuru onun icin de vardı ama ailesiydi kıramıyordu öyle diyordu agzını acmadı. neyse şuan görümcemle konusmuyoruz .ama abisiyle resmen bi sevg
i bagı olusturdular. benim en dogal hakkımdegil mi benımle daha önceden telefonda dahi konusmayan dügünümde el gbi duran görümcemle yaşamak istememek.ama şuan ben kötü gelin ilan edildim. dün aksam büyük görümcem iftar verdi bana bi saat uzakta oturuyo ama bizi çagırmadı kaynim falan da vardı. eşim cagırılmasak da hayırlı iftarlar falan yazdı.siz yabancımısınız cıkın gelin diyo . ama cok alındım. ele karışmak ne zor. hep bi huzursuzluk var icimde. ne bi aranırım ne sorulurum genel olarak .herkesi aramama ragmen. yok sayıyorlar beni sanki.
Yok saysınlar boşver huzurunu bozma görümceyle yaşayıp ele karışıp huzursuz olmaktansa kötü gelin ol evinde olselamlar kızlar. nerden başlasam bilmiyorum. ben eşimin ailesiyle olan ilişkimde arayı bulamadıgını düsünüyorum. kücük görümcemin işe girip yanımda kalma mevzusu vardı kibarca defalarca reddetmeme rağmen kaynanam arayıp aglayarak istemisti bunu .ama eşim de olmaz gelmesin demedi o yüzden bi açık kapı gördüler hep. ben konustum görümcemle evim 1+1 müsait yerim yok diye.ve daha yeni evliyim. baya kırıldı ben kardesimi kabul ederdim ama falan diyerek.ve annesine böyle şey söylettirmedgini haberi olmadgnı söyledi. ama konusmak zorundaydım eşime kalsaydı gelecekti cúnkü mahsuru onun icin de vardı ama ailesiydi kıramıyordu öyle diyordu agzını acmadı. neyse şuan görümcemle konusmuyoruz .ama abisiyle resmen bi sevg
i bagı olusturdular. benim en dogal hakkımdegil mi benımle daha önceden telefonda dahi konusmayan dügünümde el gbi duran görümcemle yaşamak istememek.ama şuan ben kötü gelin ilan edildim. dün aksam büyük görümcem iftar verdi bana bi saat uzakta oturuyo ama bizi çagırmadı kaynim falan da vardı. eşim cagırılmasak da hayırlı iftarlar falan yazdı.siz yabancımısınız cıkın gelin diyo . ama cok alındım. ele karışmak ne zor. hep bi huzursuzluk var icimde. ne bi aranırım ne sorulurum genel olarak .herkesi aramama ragmen. yok sayıyorlar beni sanki.
Okul olsa da istememek lazım ya. Neticede 4 sene evde eş ve çocuktan başka Biri var. Düşünemiyorum bile. Ben evde şort atlet rahat rahat gezmeyi seven, bazen yemek yapan bazen yapmayan, bazen evi pis dağınık bırakan biriyim. İşten gelince Rahat rahat yatmaya bayılırım. Evde hep biri olsa bunların çoğu hayal oluyor. Allah bununla imtihan etmesin
sorun yok o zaman. o görüşürse görüşsün. siz görümcenin eksikliğini hissetmiyorsunuz heralde.biz iyiz aramızdaki tek sorun aileyle olan bu diyaloglar.
zaten yok gibiler .sorun yok o zaman. o görüşürse görüşsün. siz görümcenin eksikliğini hissetmiyorsunuz heralde.
Hiç üzülmeselamlar kızlar. nerden başlasam bilmiyorum. ben eşimin ailesiyle olan ilişkimde arayı bulamadıgını düsünüyorum. kücük görümcemin işe girip yanımda kalma mevzusu vardı kibarca defalarca reddetmeme rağmen kaynanam arayıp aglayarak istemisti bunu .ama eşim de olmaz gelmesin demedi o yüzden bi açık kapı gördüler hep. ben konustum görümcemle evim 1+1 müsait yerim yok diye.ve daha yeni evliyim. baya kırıldı ben kardesimi kabul ederdim ama falan diyerek.ve annesine böyle şey söylettirmedgini haberi olmadgnı söyledi. ama konusmak zorundaydım eşime kalsaydı gelecekti cúnkü mahsuru onun icin de vardı ama ailesiydi kıramıyordu öyle diyordu agzını acmadı. neyse şuan görümcemle konusmuyoruz .ama abisiyle resmen bi sevg
Akrabasını kitlemeye çalışanlar yüzünden insan kendi evinde kendi parası ile rezil oluyor. Hayır gelmek isteyen de ayrı yüzsüz. Ben milletin evinde bir gece kalmak zorunda kalınca yerin dibine girerim. Elalem kime kapak Atsak da kiradan yırtsak, yurt parasından Boğazdan kar etsek derdinde. Burda başka konular da vardı. Kaynım bizde kalıyor. Okul harçlığını bile kaynamam bize ödetiyor diye. Öfff çok kızıyorum böyle sömürenlere. Ama kötü olmak pahasına da olsa söylemek lazım istemediğimiz şeyleriBence de yurt mu yok memlekette..
Bence de. Çağırmadılar diye üzülmesine gerek Yok konu sahibinin. Daha da mesafe koysun ne güzelAy çok şanslısın.
Görümcelerle eltilerle görüşmemek büyük nimet.
Neden üzülüyorsun anlamadım
Herşeyine burunlarını sokacaklarına uzak olsunlar daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?