Elektirik kesildi hersey bozulacak mi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Dün alışveriş yapmıştık kıyma tavuk beyaz Peynir yufka falan var dolapta. Elektirik kesildi ve ayin 15 i gibi actirabilecegiz en erken. Bu ürünlerin bozulmamasi için öneriniz var mı koymayı kavurmak gibi. Çöl değiller ama hepsini bugün pisiremem ay ortasına kadar planlanip alindilar

kıymayı pişirseniz de tüketmeniz gerekecek soğuk muhafaza edilmeyeceği için.
bir yakınınızın dolabına koymayı rica etseniz?

Apartmandaki herkes kardes ve babalari ev sahibimiz. Faturasını odeyemiyor kirayi nasıl ödeyecek diye dusunmelerini istemem zaten yeni tasindik samimi değiliz. Eğer çözümü yoksa kediler var onlara vereceğim et ürünlerini demek nasip onlarinmis ama inş çözüm bulunur bu ara devamli acikiyorum maalesef

birinin buzluğuna koyun, başka türlü bozulmaması imkansız peynirin falan. börek bile yapsanız 2. gün dolapta durması lazım.
zaten 10 gün elektiriksiz zor olmayacak mı...

Apartmandaki herkes kardes ve babalari ev sahibimiz. Faturasını odeyemiyor kirayi nasıl ödeyecek diye dusunmelerini istemem zaten yeni tasindik samimi değiliz. Eğer çözümü yoksa kediler var onlara vereceğim et ürünlerini demek nasip onlarinmis ama inş çözüm bulunur bu ara devamli acikiyorum maalesef
canım dolabımız bozuldu deyiverin sizde.

Dolapta yerimiz kalmamış fazla almışım diyin o zaman.koyarlar buzluğa sonra alırsınız

Elektrik kesildi demeyin, buzdolabı bozuldu dersiniz. İnsanlıktır, kim hayır der ki.. Çekinmeyin yazık ziyan olmasın.

buzdolabı bozuldu deyin. yakında başka akraba arkadaş varsa onlara götürün. başka türlüsü imkansız.

birinin buzluğuna koyun, başka türlü bozulmaması imkansız peynirin falan. börek bile yapsanız 2. gün dolapta durması lazım.
zaten 10 gün elektiriksiz zor olmayacak mı...
10 gün durmayabilir aslında letgo ya birkaç esya koydum ben de börek olarak düşündüm ama o da bozulur haklısınız
Olurda 15 ine kadar çözüm olmazsa Aygaz çalışıyor şükür ışık olarak ta fener var

Dün alışveriş yapmıştık kıyma tavuk beyaz Peynir yufka falan var dolapta. Elektirik kesildi ve ayin 15 i gibi actirabilecegiz en erken. Bu ürünlerin bozulmamasi için öneriniz var mı koymayı kavurmak gibi. Çöl değiller ama hepsini bugün pisiremem ay ortasına kadar planlanip alindilar
Canım kıymayı kavur daha ocaktan almadan kavanoza koy kapat o şekilde 3-4 ay bile durur o bişey olmaz. Tavuk dayanmaz maalesef tüketmeniz gerekiyor. Peynirde çok sıcak bi yerde yaşamıyorsan eğer sorun olmaz diye düşünüyorum.

Elektrik kesildi demeyin, buzdolabı bozuldu dersiniz. İnsanlıktır, kim hayır der ki.. Çekinmeyin yazık ziyan olmasın.
Çok zekice evet bu şekilde denebilir insanın aklına en basit çözüm bile gelemeyebiliyor gecen hafta bozulan kombiyi onlara yaptirdik diye cekiniyoruz ama ins esim ikna olur birakir Teşekkürler

Canım kıymayı kavur daha ocaktan almadan kavanoza koy kapat o şekilde 3-4 ay bile durur o bişey olmaz. Tavuk dayanmaz maalesef tüketmeniz gerekiyor. Peynirde çok sıcak bi yerde yaşamıyorsan eğer sorun olmaz diye düşünüyorum.
aaa kiyma bozulmaz mi öyle? Şaşırdım

Tavugu yaparım zaten 1 gün kendi muhafaza ediyor dolap alırken öyle denmisti diğer fikirler içinde Teşekkürler sanırım kavurma gibi olacak bakicam netten

Bi yakınınızdan borç isteseniz elektriği açtırsanız. Okadar zaman nasıl yapacaksınız elektriksiz
Bu ara hersey üst üste gelip (sadece maddi olarak şükür ) piskolojimi çok yipratti. Dün maaş aldı eşim geçen ay aldiklarimizi dağıttı 1 gün sonra isteyemem o isterken ki hale düşüp tekrar kendimi yipratamam yataktan çıkmam daha iyi.

Back
X