- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Fatura odenmedigi icin.elektrik neden kesildi ki
Alinan malzemer de esinin yemek karti varmis is yerinden veriyolarmis onla almislar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatura odenmedigi icin.elektrik neden kesildi ki
elekt. faturani yatirdiginda aksam 8-9 kadar nobetci memurlar gelip acior.Parayla almadık yemek kartı veriliyor eşime ve kapanacagini düşünmedik avans a yetişir sandık. Daha dün maaş aldık diyorum borçlara anca dağıttık
Dolap bozuldu de sende motorunda sorun varmış yapılana kadar sizde durabilir mi de veya da hergün birini pişir yeApartmandaki herkes kardes ve babalari ev sahibimiz. Faturasını odeyemiyor kirayi nasıl ödeyecek diye dusunmelerini istemem zaten yeni tasindik samimi değiliz. Eğer çözümü yoksa kediler var onlara vereceğim et ürünlerini demek nasip onlarinmis ama inş çözüm bulunur bu ara devamli acikiyorum maalesef
Buzdolabımız bozuldu,servis bekliyoruz sizin dolaba koyabilirmiyiz deseniz olmaz mı?Apartmandaki herkes kardes ve babalari ev sahibimiz. Faturasını odeyemiyor kirayi nasıl ödeyecek diye dusunmelerini istemem zaten yeni tasindik samimi değiliz. Eğer çözümü yoksa kediler var onlara vereceğim et ürünlerini demek nasip onlarinmis ama inş çözüm bulunur bu ara devamli acikiyorum maalesef
Fatura odenmedigi icin.
Alinan malzemer de esinin yemek karti varmis is yerinden veriyolarmis onla almislar.
bu sefer kaçak kullanıyo derler daha fala ceza alır cnmSaatten mühürü söküp kabloyu tekrar saate bağlasın eşin 25 lira cezası var elektriksiz kalmazsın
Hayır 25 lira cezası var fatura altında çıkıyor kurumdan gelip açmaları 2-3 günü buluyor çünkübu sefer kaçak kullanıyo derler daha fala ceza alır cnm
üzüldüm canım benimde bildiğim yatrdığın gibi açıyolar aynı gün ama ne önemi var inşallah hemen yatırılırda elektriksiz kalmazlarHayır 25 lira cezası var fatura altında çıkıyor kurumdan gelip açmaları 2-3 günü buluyor çünkü
Dün alışveriş yapmıştık kıyma tavuk beyaz Peynir yufka falan var dolapta. Elektirik kesildi ve ayin 15 i gibi actirabilecegiz en erken. Bu ürünlerin bozulmamasi için öneriniz var mı koymayı kavurmak gibi. Çöl değiller ama hepsini bugün pisiremem ay ortasına kadar planlanip alindilar
130 lira icin 10 gun iskence mi cekiceksiniz?
Hamilesin gece idrarin geldiginde isiksiz nasil gidiceksin telinde sarji biter dusebilirsin .
Gidanin cozumu olurda dussen bebege bisey olsa?
Peyniri kavanoza koyarsin icinede su ve tuz o sekilde durur kiymayida kavurursun tavuguda bugun yersin . Yufka bozulmaz zaten pastaneker disarda sepette satiyo .
Avans ceksin esin odesin oyle baskasinin buzdolabina koymakla olmaz bu is isik yanmayinca yada olduki kapiyi caldilar anlamiycaklar mi ?. Aygaz var diyosun tupte 80 lira civari o bitince nasil alicaksiniz ?
Cok sinirlendim konuna 2aylik faturaniz var odenemiyo birde cocuk yapiyosunuz . Esin ekis bulsun aksamlari garsonluk falan yapsin biraz duze cikin nereye kadar ahmetten al mehmetten al sonra ver olmaz boyle
Gayet mantikli konusmus bence. Tabiki bize dusmez ama konuyu okuyunca benim de aklima ilk olarak, o zaman neden cocuk yapmislar geldi. Cocuk olunca olacak masraflari dusununce...hiç yokluk çekmemiş, hiç mahrumiyet nedir görmemiş gibi bir haliniz var..