Elektirik kesildi hersey bozulacak mi

sizin daha uzun vadeli çözümler arayışına girmeniz lazım artık, hamile halinizle üzmek istemem sizi ama yakında doğum yapacaksınız faturayı ödeyecek 130 liranız yok. başka bir acil durum çıksa ne yapacaksınız? eşiniz gerekirse ek iş yapsın, siz evden 3-5 demeden bişeyler kazanmaya bakın, ben sizden çok stres oldum şu konuyu gördüğümden beri :(

Parayla almadık yemek kartı veriliyor eşime ve kapanacagini düşünmedik avans a yetişir sandık. Daha dün maaş aldık diyorum borçlara anca dağıttık
elekt. faturani yatirdiginda aksam 8-9 kadar nobetci memurlar gelip acior.
elektriksiz kiymayi ve peyniri bir sekilde koruya bilirsin fakat tavuk asla. zehirlenirsiniz. ve tavuk zehirlenmesi bayaa agirdir.

Apartmandaki herkes kardes ve babalari ev sahibimiz. Faturasını odeyemiyor kirayi nasıl ödeyecek diye dusunmelerini istemem zaten yeni tasindik samimi değiliz. Eğer çözümü yoksa kediler var onlara vereceğim et ürünlerini demek nasip onlarinmis ama inş çözüm bulunur bu ara devamli acikiyorum maalesef
Dolap bozuldu de sende motorunda sorun varmış yapılana kadar sizde durabilir mi de veya da hergün birini pişir ye

Apartmandaki herkes kardes ve babalari ev sahibimiz. Faturasını odeyemiyor kirayi nasıl ödeyecek diye dusunmelerini istemem zaten yeni tasindik samimi değiliz. Eğer çözümü yoksa kediler var onlara vereceğim et ürünlerini demek nasip onlarinmis ama inş çözüm bulunur bu ara devamli acikiyorum maalesef
Buzdolabımız bozuldu,servis bekliyoruz sizin dolaba koyabilirmiyiz deseniz olmaz mı?
İnsanlık hali,idare ederler diye düşünüyorum. Ayrıca elektriğinizin olmadığı anlaşılır dikkatli insanlarsa ışıklarınız yanmayacak,farkedebilirler.

Kredi karti falan yok mu makit avans.ya da kucuk altin falan. Hic olmadi tek gunluk bi is. Bu urunlerin bozulmasi neyse de 10 gunden fazla elektriksiz nasil basedeceksiniz?

130 lira büyük bir meblağ değil eşinizin yakın olduğu hiç mi bir arkadaşı ya da akrabası yok? Hamile halinizle 10 gün boyunca elektriksiz kalmanız çok zor olacak. Siz ailenizle görüşüyorsanız belki onlar yardımcı olurlar? Hamilesiniz ve şuanda kendinize özellikle sinirsel olarak çok dikkat etmeniz lazım.

Saatten mühürü söküp kabloyu tekrar saate bağlasın eşin 25 lira cezası var elektriksiz kalmazsın

Dün alışveriş yapmıştık kıyma tavuk beyaz Peynir yufka falan var dolapta. Elektirik kesildi ve ayin 15 i gibi actirabilecegiz en erken. Bu ürünlerin bozulmamasi için öneriniz var mı koymayı kavurmak gibi. Çöl değiller ama hepsini bugün pisiremem ay ortasına kadar planlanip alindilar

yaşadığınız yere bağlı ama ben yine de söyleyeyim çok sıcak bir yer değilse
tavuk ve kıymayı pişirip dışarda saklayabilirsiniz
peyniri de balkona koyarsınız hatta yemekleri de varsa balkon tabi

eğer sıcak bir yerdeyseniz komşularınızdan rica edin dicem ama ayın 15ine kadar idare edecekti bizi demişssiniz
o kadar uzun süre duramaz da
elektriği açtırmanın yolunu bulun bence

Hiç mi aileniz akrabanız borç alacağınız kimse yok. Hamilesiniz bir de 10 gun elektriksiz nasıl durulur. :(

Bunu burdan yazmak doğru olur mu bilemedim ama gerçekten durumunuza çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.. 2 faturanız varmış eğer kabul edip fatura bilgilerini yollarsanız 1 faturayı ben ödemek isterim. diğer fatura için de burdan bir arkadaş çıkacaktır eminim ki.. siz orda karanlıkta hamile halinizle kalırken biz nasıl rahat uyuyalım ki :( lütfen sakın yanlış anlamayın, her insanın başına gelebilecek bir durum bu.. ama sizin bu durumu kabullenip yemekleri kurtarmaya çalışmanız beni çok etkiledi..

130 lira icin 10 gun iskence mi cekiceksiniz?
Hamilesin gece idrarin geldiginde isiksiz nasil gidiceksin telinde sarji biter dusebilirsin .

Gidanin cozumu olurda dussen bebege bisey olsa?

Peyniri kavanoza koyarsin icinede su ve tuz o sekilde durur kiymayida kavurursun tavuguda bugun yersin . Yufka bozulmaz zaten pastaneker disarda sepette satiyo .

Avans ceksin esin odesin oyle baskasinin buzdolabina koymakla olmaz bu is isik yanmayinca yada olduki kapiyi caldilar anlamiycaklar mi ?. Aygaz var diyosun tupte 80 lira civari o bitince nasil alicaksiniz ?

Cok sinirlendim konuna 2aylik faturaniz var odenemiyo birde cocuk yapiyosunuz . Esin ekis bulsun aksamlari garsonluk falan yapsin biraz duze cikin nereye kadar ahmetten al mehmetten al sonra ver olmaz boyle

130 lira icin 10 gun iskence mi cekiceksiniz?
Hamilesin gece idrarin geldiginde isiksiz nasil gidiceksin telinde sarji biter dusebilirsin .

Gidanin cozumu olurda dussen bebege bisey olsa?

Peyniri kavanoza koyarsin icinede su ve tuz o sekilde durur kiymayida kavurursun tavuguda bugun yersin . Yufka bozulmaz zaten pastaneker disarda sepette satiyo .

Avans ceksin esin odesin oyle baskasinin buzdolabina koymakla olmaz bu is isik yanmayinca yada olduki kapiyi caldilar anlamiycaklar mi ?. Aygaz var diyosun tupte 80 lira civari o bitince nasil alicaksiniz ?

Cok sinirlendim konuna 2aylik faturaniz var odenemiyo birde cocuk yapiyosunuz . Esin ekis bulsun aksamlari garsonluk falan yapsin biraz duze cikin nereye kadar ahmetten al mehmetten al sonra ver olmaz boyle

hiç yokluk çekmemiş, hiç mahrumiyet nedir görmemiş gibi bir haliniz var..

Back
X