- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
10 gün çok uzun süre. Telefonlarınızı nasıl şarj edeceksiniz? Bütün gün evde ne yapacaksınız? Sıkılmaz mısınız? Keşke bir çözümü olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün durmayabilir aslında letgo ya birkaç esya koydum ben de börek olarak düşündüm ama o da bozulur haklısınız
Olurda 15 ine kadar çözüm olmazsa Aygaz çalışıyor şükür ışık olarak ta fener var
Bozulmuyor canım şehir dışındayız ve geçen kurban bayramında annem kavurup sıcak sıcak 4 tane ufak kavanoza doldurdu yersiniz diye 3-4 ay kadar yedik hiç bişey olmadı aynı kavanoza sos mos yapar gibi sıcak sıcak koyup ters çeviriyorsun zaten kapak tutuyor.aaa kiyma bozulmaz mi öyle? Şaşırdım
10 gün durmayabilir aslında letgo ya birkaç esya koydum ben de börek olarak düşündüm ama o da bozulur haklısınız
Olurda 15 ine kadar çözüm olmazsa Aygaz çalışıyor şükür ışık olarak ta fener var
2 fatura toplam 130 aslında eşim halleder diye düşündüm ona haber verirken ama sja mesai saati bitince umudum kalmadı hallet se bile daha açılmaz. Borç alacak kimsem iz kısıtlı hepsinde alıp daha dün geri verdik eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyoruzkaç tl geldi elektrik faturanız? rakam borç istenemeyecek kadar çok mu?
Taşınır şarjlı fener var eşim is yerinde eder. Ben zaten bikaç gündür dediğim gihi tv vs pek izlemiyorum nesem yok suan tek önemli olan günlük gıda sağlayabilmek o da dün doktor uyarip kan ilacı verdiği için. Eşim hergün saçını yıkar Aygaz da isitir artik.10 gün çok uzun süre. Telefonlarınızı nasıl şarj edeceksiniz? Bütün gün evde ne yapacaksınız? Sıkılmaz mısınız? Keşke bir çözümü olsa
Parayla almadık yemek kartı veriliyor eşime ve kapanacagini düşünmedik avans a yetişir sandık. Daha dün maaş aldık diyorum borçlara anca dağıttıkElektrik faturası ne kadar geldi ki? Yani Eti kediye veririm diyorsun madem öyle keşke onları alacağınıza elektrik faturasını yatırsaydınız. Biraz pratik zeka olmak lazım. İnsan 10 gün elektriksiz ne yapar? Yemek her şekilde bulunur ama elektrik çok zor.
Zaten aklımda o var ama öğrenciyken aklımda kalan ya elektirik ya dogalgaz di kesilince acamadik kablo sökülmüştu baya ugrasmistik suan tek inemem binaya giren çıkan çok eşim gelirken bakar o daha sakindir sanki normal problem varmış gibi davranır ben biri görse hemen aslında odicektik demeye başlarımYa bi de ödeyene kadar gidin ana binanın girişinde elektriğinizi kendiniz açın, ödersiniz zaten. Tamam bu dediğim etik değil ama elektriksiz nasıl durulur?
Kıymalı değilde tava için peynirli yapicam fırın gerekir herhalde kiymayaYufkadan kıymalı börek yap apartmandakilere dağıt tavuğu pişir kendiniz yiyebildiğiniz kadar yiyin artanı kedilere verirsiniz.
geceleri balkona koysanız bir nevi irade eder peynir vsTavugu yaparım zaten 1 gün kendi muhafaza ediyor dolap alırken öyle denmisti diğer fikirler içinde Teşekkürler sanırım kavurma gibi olacak bakicam netten
Yeni tasindik ahşap yok. Zaten komşu fikri imkansız gibi. Eşim asla vermez bende verememBuzdolabı bozuk diye verirseniz komşular akşam evin ışıklarını 10 gün görmeyince anlamaz mı? Tanıdık bir market kasap vs varsa bence onlara dolabım bozuldu diye rica edin, su dolaplarının vs bir köşesine koyuverirler.