Elektirik kesildi hersey bozulacak mi

10 gün çok uzun süre. Telefonlarınızı nasıl şarj edeceksiniz? Bütün gün evde ne yapacaksınız? Sıkılmaz mısınız? Keşke bir çözümü olsa

10 gün durmayabilir aslında letgo ya birkaç esya koydum ben de börek olarak düşündüm ama o da bozulur haklısınız
Olurda 15 ine kadar çözüm olmazsa Aygaz çalışıyor şükür ışık olarak ta fener var

kaç tl geldi elektrik faturanız? rakam borç istenemeyecek kadar çok mu?

aaa kiyma bozulmaz mi öyle? Şaşırdım
Bozulmuyor canım şehir dışındayız ve geçen kurban bayramında annem kavurup sıcak sıcak 4 tane ufak kavanoza doldurdu yersiniz diye 3-4 ay kadar yedik hiç bişey olmadı aynı kavanoza sos mos yapar gibi sıcak sıcak koyup ters çeviriyorsun zaten kapak tutuyor.

10 gün durmayabilir aslında letgo ya birkaç esya koydum ben de börek olarak düşündüm ama o da bozulur haklısınız
Olurda 15 ine kadar çözüm olmazsa Aygaz çalışıyor şükür ışık olarak ta fener var

ev sıcaksa ertesi gün ekşiyor börek bile, ki hamilesiniz bozuk olması ihtimali olan bir şey yemeyin. tavuğu hemen bugün pişirip yiyin, diğerlerini de ya pişirip yarın tüketin ya da dolabımız bozuk diyip bir komşuya verin, eğer ambalajını açmadıysanız peynir falan iade de edilir markete.

kaç tl geldi elektrik faturanız? rakam borç istenemeyecek kadar çok mu?
2 fatura toplam 130 aslında eşim halleder diye düşündüm ona haber verirken ama sja mesai saati bitince umudum kalmadı hallet se bile daha açılmaz. Borç alacak kimsem iz kısıtlı hepsinde alıp daha dün geri verdik eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyoruz

10 gün çok uzun süre. Telefonlarınızı nasıl şarj edeceksiniz? Bütün gün evde ne yapacaksınız? Sıkılmaz mısınız? Keşke bir çözümü olsa
Taşınır şarjlı fener var eşim is yerinde eder. Ben zaten bikaç gündür dediğim gihi tv vs pek izlemiyorum nesem yok suan tek önemli olan günlük gıda sağlayabilmek o da dün doktor uyarip kan ilacı verdiği için. Eşim hergün saçını yıkar Aygaz da isitir artik.

Elektrik faturası ne kadar geldi ki? Yani Eti kediye veririm diyorsun madem öyle keşke onları alacağınıza elektrik faturasını yatırsaydınız. Biraz pratik zeka olmak lazım. İnsan 10 gün elektriksiz ne yapar? Yemek her şekilde bulunur ama elektrik çok zor.

Ya bi de ödeyene kadar gidin ana binanın girişinde elektriğinizi kendiniz açın, ödersiniz zaten. Tamam bu dediğim etik değil ama elektriksiz nasıl durulur?

Elektrik faturası ne kadar geldi ki? Yani Eti kediye veririm diyorsun madem öyle keşke onları alacağınıza elektrik faturasını yatırsaydınız. Biraz pratik zeka olmak lazım. İnsan 10 gün elektriksiz ne yapar? Yemek her şekilde bulunur ama elektrik çok zor.
Parayla almadık yemek kartı veriliyor eşime ve kapanacagini düşünmedik avans a yetişir sandık. Daha dün maaş aldık diyorum borçlara anca dağıttık

Ya bi de ödeyene kadar gidin ana binanın girişinde elektriğinizi kendiniz açın, ödersiniz zaten. Tamam bu dediğim etik değil ama elektriksiz nasıl durulur?
Zaten aklımda o var ama öğrenciyken aklımda kalan ya elektirik ya dogalgaz di kesilince acamadik kablo sökülmüştu baya ugrasmistik suan tek inemem binaya giren çıkan çok eşim gelirken bakar o daha sakindir sanki normal problem varmış gibi davranır ben biri görse hemen aslında odicektik demeye başlarım

Buzdolabı bozuk diye verirseniz komşular akşam evin ışıklarını 10 gün görmeyince anlamaz mı? Tanıdık bir market kasap vs varsa bence onlara dolabım bozuldu diye rica edin, su dolaplarının vs bir köşesine koyuverirler.

Yeni
Buzdolabı bozuk diye verirseniz komşular akşam evin ışıklarını 10 gün görmeyince anlamaz mı? Tanıdık bir market kasap vs varsa bence onlara dolabım bozuldu diye rica edin, su dolaplarının vs bir köşesine koyuverirler.
Yeni tasindik ahşap yok. Zaten komşu fikri imkansız gibi. Eşim asla vermez bende veremem

130 lira cok değil. Bi akrabanızda filan kalın yiyecekleri de oraya götürün yada inip mührü acın. 10 gün cok uzun zaman sıcak suyunuz hiçbirşeyiniz olmayacak makine camaşır filan. İşyerinden avans alsın çözüm çok aslında. İnsni bir durum. Faturanın geleceğini ve kesileceğini biliyor olmalısınız borçlardan önce onu yatırsaydınız siz de. Aciliyeti olab kesilecek olan elektrik bence. On gün uzun süre akşamları karanlığı lavabosu derken yemek bozulmasından daha önemli bunlar

Back
X