Elektirik kesildi hersey bozulacak mi

hiç yokluk çekmemiş, hiç mahrumiyet nedir görmemiş gibi bir haliniz var..

24 yasina kadar gormedim hanimefendi bolluk icinde yasadim ona ragmen okurken calisma hayatina basladim . Evlilikte gercekten zor gunlerde gecirdim param olmadigi icin degil elalemin borcu ustume kaldigi icin . O donem odedigim paralarla istanbulda iyi biyerde 1 ev aliniyodu . Cebimde kurus kslmadiginida biliyorum ama onceligim kira ve faturalar oldu asla aksatmadim .

En iyi çözüm ama kısa sürede ise yaramasi için kavurmak evde saklamak daha iyi çünkü başka gıda alamayiz elektirik yokken yemek için lazım lar sonra zaten 15 günde 1 yemek kartimizla alışveriş yapıyoruz

Ayni binadasiniz zaten anlayacaklar elektrik olmadigini.. Bi sekilde anlatmak gerekecek. Hem anlatip hem iki parca seyi dolaba koymayi rica etmek en doğrusu.

Gayet mantikli konusmus bence. Tabiki bize dusmez ama konuyu okuyunca benim de aklima ilk olarak, o zaman neden cocuk yapmislar geldi. Cocuk olunca olacak masraflari dusununce...

hayat her zaman planlar dahilinde yürümüyor ne yazik ki.. ayrıca hanımefendi burda yiyeceklerinin bozulmaması için tavsiye istemiş, ötesi berisi kimsenin haddine değil..

hayat her zaman planlar dahilinde yürümüyor ne yazik ki.. ayrıca hanımefendi burda yiyeceklerinin bozulmaması için tavsiye istemiş, ötesi berisi kimsenin haddine değil..

Kusura bakmayin ben duz dusenemiyorum suan yiyecekleri kurtarmasini degil onu ve karnindaki bebegide dusunuyorum .

İnsanlık hali insanın başına her şey gelebilir.
Bakın bizimde çok kesildiği oldu hafta sonuna denk gelmişti ama 10 gün ciddi bir süre.
Elbet çok yakın olduğunuz bir ahbabınız vardır ailenizden çekiniyorsanız ondan isteyin az bir tutar için o kadar gün elektriksiz kalmayın.
Ya da olmadı saat sökülmedi ise tekrar bağlayın..

Gerçekten zor bir durum ama elektriksiz nasıl olacak bence eşinize bunu hissettirin daha önceki konularıniza baktım müdürlük teklifi yani terfi olacakmış başıma bela alalam deyip sıyrılmış çıkmış o zaman sizde rahatsızlığınızı dile getirin taviz tavizi getirir olmaz böyle bebek olunca masraf çoğalacak el kadar yavruyla karanlıkta mi oturacaksınız şunu unutmayın elden gelenle öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz hepimiz varlık yokluk çekmışızdır amacim sizi uzmek yada farkli bisey degil ama eşiniz rahatına biraz fazla düşkün gibi geldi bana

Bu ara hersey üst üste gelip (sadece maddi olarak şükür ) piskolojimi çok yipratti. Dün maaş aldı eşim geçen ay aldiklarimizi dağıttı 1 gün sonra isteyemem o isterken ki hale düşüp tekrar kendimi yipratamam yataktan çıkmam daha iyi.
Allah yardımcın olsun..

130 lira icin 10 gun iskence mi cekiceksiniz?
Hamilesin gece idrarin geldiginde isiksiz nasil gidiceksin telinde sarji biter dusebilirsin .

Gidanin cozumu olurda dussen bebege bisey olsa?

Peyniri kavanoza koyarsin icinede su ve tuz o sekilde durur kiymayida kavurursun tavuguda bugun yersin . Yufka bozulmaz zaten pastaneker disarda sepette satiyo .

Avans ceksin esin odesin oyle baskasinin buzdolabina koymakla olmaz bu is isik yanmayinca yada olduki kapiyi caldilar anlamiycaklar mi ?. Aygaz var diyosun tupte 80 lira civari o bitince nasil alicaksiniz ?

Cok sinirlendim konuna 2aylik faturaniz var odenemiyo birde cocuk yapiyosunuz . Esin ekis bulsun aksamlari garsonluk falan yapsin biraz duze cikin nereye kadar ahmetten al mehmetten al sonra ver olmaz boyle
Aygaz değil yanlış Olmus doğalgaza bagli olan ocak demek istedim Çakmaklı Yakınca çalışıyordu. Çocuk tan önce ben calisiyordum ekstra durum oldu hamileligimin riskli olması aylar önceden işten ayrıldım mecburi. Yoksa hamilelikte kenara koyup sonra calismaya devam edecektim. Garsonluk buldum burda ona da çoook tepki aldım kendin çalış diye. Yine de hafta sonu gittik sirinevler de görüşmeye gözümuz tutmadı ödeme güven olursa olur yoksa işi öğrenip kacarsiniz diyen konumayan isin cakalligini dusunen tiplerdi. Buarada elektrik halledildi.

130 lira icin 10 gun iskence mi cekiceksiniz?
Hamilesin gece idrarin geldiginde isiksiz nasil gidiceksin telinde sarji biter dusebilirsin .

Gidanin cozumu olurda dussen bebege bisey olsa?

Peyniri kavanoza koyarsin icinede su ve tuz o sekilde durur kiymayida kavurursun tavuguda bugun yersin . Yufka bozulmaz zaten pastaneker disarda sepette satiyo .

Avans ceksin esin odesin oyle baskasinin buzdolabina koymakla olmaz bu is isik yanmayinca yada olduki kapiyi caldilar anlamiycaklar mi ?. Aygaz var diyosun tupte 80 lira civari o bitince nasil alicaksiniz ?

Cok sinirlendim konuna 2aylik faturaniz var odenemiyo birde cocuk yapiyosunuz . Esin ekis bulsun aksamlari garsonluk falan yapsin biraz duze cikin nereye kadar ahmetten al mehmetten al sonra ver olmaz boyle
Aygaz değil yanlış Olmus doğalgaza bagli olan ocak demek istedim Çakmaklı Yakınca çalışıyordu. Çocuk tan önce ben calisiyordum ekstra durum oldu hamileligimin riskli olması aylar önceden işten ayrıldım mecburi. Yoksa hamilelikte kenara koyup sonra calismaya devam edecektim. Garsonluk buldum burda ona da çoook tepki aldım kendin çalış diye. Yine de hafta sonu gittik sirinevler de görüşmeye gözümuz tutmadı ödeme güven olursa olur yoksa işi öğrenip kacarsiniz diyen konumayan isin cakalligini dusunen tiplerdi. Buarada elektrik halledildi.

Ödeme Yapıldı ama açmaya gelmediler biz soktuk mecbur demin muhuru eşim yeni geldi çünkü eve. Umarım başımıza is açılmaz ödedikten 3 saat sonra actik.
Cocuk konusunda dusuncelerim zaten karamsar bu gunlerde ama elimden geleni yapacağım en yakın sürede ise geri döneceğim Mune Mune lütfen konuyu kapar misiniz ?

Back
X