• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik aldik da ne oldu¿

Senin yerinde olsam şans verirdim. Baştan konus tanımaya çalısalım birbirimizi anlaşırsak zaten devamı gelir anaşamazsak uzatmayız diye (kendi cümlelerinle daha iyi ifade edersin bu kısmı). Şans verdin diye silah zoruyla nikah masasına oturtacak hali yok ya adamın. En azından keşke demezsin
Haksızlık etmek istemiyorum

Mantıklı geldiği için benimle bir ilişkiye başlayan adam bana açık davranmadığı için çok kirildim geçmişte

Şimdi bende benzer birşeyi yaşatmak istemiyorum

Benim hikayem de buna benziyor.Sevgilim de bana yakışıklı geliyordu ama bir türlü gönlüm akmıyordu.Ki benim sevgilim herkese yakışıklı gelirdi.Sevgilimle tanışan insanların onunla ilgili söylediği ilk şey yakışıklı olmasıydı ama gel gör ki ben o kıvılcımı hissetmiyordum.Ben de kestirip atmayı , uzatmamayı düşünmüştüm.Sevgilim bırakmadı.Zaman ver dedi , biz senle birbirimize çok benziyoruz filan derdi hep.İlk günler buluşmalarımıza istemeye istemeye giderdim , resmen ayıp olmasın diye giderdim ne yalan söyliyim.Gel zaman git zaman buluşmaları ben teklif etmeye başladım.4 yıldan sonra da evlendik zaten.O ilk günlerimizi düşündüğümde kendime hayret ediyorum şu anda.Kocasını öven kadın modundan çıkıp şunu söylemek istiyorum.Bence bir şans verin , tanımayı deneyin.Hayat sürprizlerle dolu.

Benim hikayem de buna benziyor.Sevgilim de bana yakışıklı geliyordu ama bir türlü gönlüm akmıyordu.Ki benim sevgilim herkese yakışıklı gelirdi.Sevgilimle tanışan insanların onunla ilgili söylediği ilk şey yakışıklı olmasıydı ama gel gör ki ben o kıvılcımı hissetmiyordum.Ben de kestirip atmayı , uzatmamayı düşünmüştüm.Sevgilim bırakmadı.Zaman ver dedi , biz senle birbirimize çok benziyoruz filan derdi hep.İlk günler buluşmalarımıza istemeye istemeye giderdim , resmen ayıp olmasın diye giderdim ne yalan söyliyim.Gel zaman git zaman buluşmaları ben teklif etmeye başladım.4 yıldan sonra da evlendik zaten.O ilk günlerimizi düşündüğümde kendime hayret ediyorum şu anda.Kocasını öven kadın modundan çıkıp şunu söylemek istiyorum.Bence bir şans verin , tanımayı deneyin.Hayat sürprizlerle dolu.
Çok sevindim sizin adınıza :)

Öyle mi olur bilmiyorum ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım

Korkularının sebebi geçmişteki hayalkırıklıkları ise bi dene ve gör derim tabi. Bu kadar savunmaya geçme. Ama üstüne basa basa “ELEKTRİK ALAMADIM” diyorsan da hiç üsteleme. O elektrik gelmez bi ömür karanlıkta oturursunuz :)

Back
X