Elektrik aldim...

Kızlar mesaja bakamayacağım.numarami biliyor, onunla ilgilendiği mi anladi.bu.saatte bana yapabildiğin e göre evli de degil
Zamana bırakacağım.fazla yazmak ve daha fazla ileri gitmek istemiyorum
Evli erkekler de eline telefon alabiliyor. Normal mesaj da atabiliyorlar. Eğer adam gayet normal "Rica ederim." minvalinde bir şey yazmışsa evli olmasının bununla ne alakası var?

sen ne yazdın adama pamuk?
adamın yazdığını okumuyon bari sen ne yazdın onu söyle
Teşekkür ettim ilgilendiği için.bir sıkıntı.olirsa arayacagimi söyledim
O şöyle yazmis estagrullah efendim her zaman yardımcı oluruz.bu sorun olduğunda arayın.ben de peki yazdım.cok tatlı bu adam yaa

O şöyle yazmis estagrullah efendim her zaman yardımcı oluruz.bu sorun olduğunda arayın.ben de peki yazdım.cok tatlı bu adam yaa

tamam daha yazma bişe.
bu kadarcık şeyden ne anlasın adam ondan hoşlandığını insan gibi teşekkür etmişsin.
ama o muhabbeti uzatmamış.
demek ki yardımcı olmak istedi sadece.
isterse o yazar bundan sonra daha yazma sen.

tamam daha yazma bişe.
bu kadarcık şeyden ne anlasın adam ondan hoşlandığını insan gibi teşekkür etmişsin.
ama o muhabbeti uzatmamış.
demek ki yardımcı olmak istedi sadece.
isterse o yazar bundan sonra daha yazma sen.
Sonucunda degilim ben.bwlli ettim.adim hafif kadına çıkmasın da öyle deli gibi bir şey değil

Samsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye. ;) peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Elektrik aldım konu başlığını görünce bende gerçekten bir yerden elektrik mi aldınız çarpılma anlamında sandım

Ne bileyim sen estağfurullah efendim deyince ben de gelinliğimi giyip geldim.

Samsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye. ;) peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Sakin ol konu senin kilona niye geldi niye kendi kendini aşağılıyorsun. Kendini ezmek için yer arıyorsun sanki.
Başka mesaj atma. Yazmak isterse o yazar.

Ben ciddi bir.iliski istemiyorum.kisa zamanli bir flört olabilir
ciddi ilişki istemiyorsunuz
ama seks de yapmayacaksınız -ne yapacaksanız, muhallebi yiyecek pastane bile kalmadı artık

alt tarafı 2 satır sıradan bir mesajı yazabildiğine göre evli değildir diye düşünüyorsunuz
ve de 42 yaşında çocuklu kadınsınız

vallahi matriks'ten geliyorum deseniz mesihim deseniz daha inandırıcı...

Çok boşluktasın. Duygusal boşluk.

Bir kadının en savunmasız olduğu yer.

Sakın para kaptırma. Borç verme. Yemek ısmarlama. Adrese davet etme.

Bir dost..
Bunları yapmam.oylw birine benzemiyor şehire yeni geldim.birileriyle bağımlı kurmak istiyor kalbim

ciddi ilişki istemiyorsunuz
ama seks de yapmayacaksınız -ne yapacaksanız, muhallebi yiyecek pastane bile kalmadı artık

alt tarafı 2 satır sıradan bir mesajı yazabildiğine göre evli değildir diye düşünüyorsunuz
ve de 42 yaşında çocuklu kadınsınız

vallahi matriks'ten geliyorum deseniz mesihim deseniz daha inandırıcı...
Arz talep meselesi.onun cani isterse

Back
X