- 28 Ağustos 2020
- 8.945
- 40.795
- 498
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Bu kısım ne alaka anlayamadım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kısım ne alaka anlayamadım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Evli erkekler de eline telefon alabiliyor. Normal mesaj da atabiliyorlar. Eğer adam gayet normal "Rica ederim." minvalinde bir şey yazmışsa evli olmasının bununla ne alakası var?Kızlar mesaja bakamayacağım.numarami biliyor, onunla ilgilendiği mi anladi.bu.saatte bana yapabildiğin e göre evli de degil
Zamana bırakacağım.fazla yazmak ve daha fazla ileri gitmek istemiyorum
Teşekkür ettim ilgilendiği için.bir sıkıntı.olirsa arayacagimi söyledimsen ne yazdın adama pamuk?
adamın yazdığını okumuyon bari sen ne yazdın onu söyle
42Yaşınız kaç acaba
Teşekkür ettim ilgilendiği için.bir sıkıntı.olirsa arayacagimi söyledim
O şöyle yazmis estagrullah efendim her zaman yardımcı oluruz.bu sorun olduğunda arayın.ben de peki yazdım.cok tatlı bu adam yaa
Sonucunda degilim ben.bwlli ettim.adim hafif kadına çıkmasın da öyle deli gibi bir şey değiltamam daha yazma bişe.
bu kadarcık şeyden ne anlasın adam ondan hoşlandığını insan gibi teşekkür etmişsin.
ama o muhabbeti uzatmamış.
demek ki yardımcı olmak istedi sadece.
isterse o yazar bundan sonra daha yazma sen.
İki mesajdan çıkmaz öyle şeylerSonucunda degilim ben.bwlli ettim.adim hafif kadına çıkmasın da öyle deli gibi bir şey değil
Elektrik aldım konu başlığını görünce bende gerçekten bir yerden elektrik mi aldınız çarpılma anlamında sandımSamsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye.peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Hoşlanmam anlamında kullandım.carpilma zorElektrik aldım konu başlığını görünce bende gerçekten bir yerden elektrik mi aldınız çarpılma anlamında sandım
Ne bileyim sen estağfurullah efendim deyince ben de gelinliğimi giyip geldim.Teşekkür ettim ilgilendiği için.bir sıkıntı.olirsa arayacagimi söyledim
O şöyle yazmis estagrullah efendim her zaman yardımcı oluruz.bu sorun olduğunda arayın.ben de peki yazdım.cok tatlı bu adam yaa
Adam yazmadı.ben de yazmicamKısa süreli flört istediğinizi yazmışsınız ama şu yazdıklarınıza istinaden, kesinlikle kısa süreki flörte uygun değilsiniz. Bir kahve içmeye bile gitseniz, aşık olup dönersiniz.
Acı çekmemek için lütfen kontrollü davranın.
Sakin ol konu senin kilona niye geldi niye kendi kendini aşağılıyorsun. Kendini ezmek için yer arıyorsun sanki.Samsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye.peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
ciddi ilişki istemiyorsunuzBen ciddi bir.iliski istemiyorum.kisa zamanli bir flört olabilir
Bunları yapmam.oylw birine benzemiyor şehire yeni geldim.birileriyle bağımlı kurmak istiyor kalbimÇok boşluktasın. Duygusal boşluk.
Bir kadının en savunmasız olduğu yer.
Sakın para kaptırma. Borç verme. Yemek ısmarlama. Adrese davet etme.
Bir dost..
Arz talep meselesi.onun cani isterseciddi ilişki istemiyorsunuz
ama seks de yapmayacaksınız -ne yapacaksanız, muhallebi yiyecek pastane bile kalmadı artık
alt tarafı 2 satır sıradan bir mesajı yazabildiğine göre evli değildir diye düşünüyorsunuz
ve de 42 yaşında çocuklu kadınsınız
vallahi matriks'ten geliyorum deseniz mesihim deseniz daha inandırıcı...