Elektrik aldim...

Biraz büyük mü yaşıyorsunuz Pamuk hanım hele bismillah.
Bir kere ben olsam beni zerre kadar tanımayan bir adamın (kurumunda evrak işine yardımcı olmuş olabilir bu herhangi bir anlama gelmez) verdiği telefon numarasını almam, alsam da yazmam.
Biraz kontrolsüzce dalıyorsunuz mevzulara. Ne çayı ne kahvesi yahu, elin herifiyle ne konuşacaksınız?
Libidonuz yükselmiş sadece.

42 yaşında cinsellik yaşamayacağım adamı napayım, pişpirik mi oynıycam? Şerefimle kahveye giderim😑
Cinsellik hemen olacak bisi degil.mumkun degil yapamam.zaman.lazim

Adamın evli olup olmadığını bile bilmiyorsun ve aynı iş yerindesin?? Ne diyeyim 110 kg olmak bir şey değil çok ama 100 kilo olup neşeli mutlu fingirdek bakımlı kadın dolu senin konulardan da sıkıntılı olduğun belli, bari aynı iş yerinde yapma dedikodudan uzak dur

Adamın evli olup olmadığını bile bilmiyorsun ve aynı iş yerindesin?? Ne diyeyim 110 kg olmak bir şey değil çok ama 100 kilo olup neşeli mutlu fingirdek bakımlı kadın dolu senin konulardan da sıkıntılı olduğun belli, bari aynı iş yerinde yapma dedikodudan uzak dur
Ayninisyerinde degilim

Bunları yapmam.oylw birine benzemiyor şehire yeni geldim.birileriyle bağımlı kurmak istiyor kalbim
Ne kadar büyük bir hata. Daha once yasadiginiz sehirde insanlarla sorunlar yasayip sehir degisikligine gittiniz. Simdi kimdir, nedir bilmeden hemen ilk gördüğünuz kisiyle bag kirmaya calisiyorsunuz. Izmir, istanbul gibi buyuk kentler haricinde herkes birbirini biryerden tanir, bilir, eski komşusunun komsusudur hic bir bagi yoksa :) ihtiyatli davranin. Biraz gozlemleyin. Zaten cocugunuz var, yalniz degilsiniz. Kendinizi bilinmeze atmayin.

Konu sahibi çok şaşkınsınız, önce bir sakin olun. Çocuğunuz da varmış biraz temkinli hareket edin. Karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz, kimin nesi, evli mi hiçbir fikriniz yok. Düzeninizi kurun, macera peşinde koşmayın..temkinli olmak iyidir, yaşınız da 42 imiş. Biraz aklı başında davranın, karşı tarafın mesajını dahi açamıyorsunuz, adamın normal yazdığı birşeyi dalga geçmek olarak anlıyorsunuz, üzerler sizi, lütfen sakin olun. Sevmek de sevilmek de hakkınız ancak acele etmeyin, hayatı akışına bırakın biraz .

Psikolojik destek almanız lazım. Bunu kötü niyetle veya aşağılamak için söylemiyorum asla. Benim de psikolojik destek aldığım zamanlar oldu ve olacak hayatımda. Ama bu kafa yapınızı değiştirmeniz lazım, kendinize güveninizi onarmanız lazım, bunlardan sonra beslenme ve diyet kısmı gelmeli çünkü kilonuzu vurguladığınıza göre bu durum sizi çok da mutlu etmiyor anladığım kadarıyla. Kendinize bi çeki düzen verin derim.

Suanda ilgiye ihtiyacınız var ondan bu hisleriniz. Cok normal , bir kadın yalnızken kibar bir erkekten hoşlanabilir bir kaç guj içinde unutursunuz. Ben adamin mesaj atacağını sanmiyorum.bazi insanlar kadin -erkek karsisindakine nazik davranır, görevini severek yapar. Siz yanlış anladınız. Oule anlamak istediniz. İnş karşınıza sadece kısa flort isteyeceğiniz biri değil, aşık olacağınız biri çıkar. Ve istediğiniz her doyumu yasarsiniz

Ne kadar büyük bir hata. Daha once yasadiginiz sehirde insanlarla sorunlar yasayip sehir degisikligine gittiniz. Simdi kimdir, nedir bilmeden hemen ilk gördüğünuz kisiyle bag kirmaya calisiyorsunuz. Izmir, istanbul gibi buyuk kentler haricinde herkes birbirini biryerden tanir, bilir, eski komşusunun komsusudur hic bir bagi yoksa :) ihtiyatli davranin. Biraz gozlemleyin. Zaten cocugunuz var, yalniz degilsiniz. Kendinizi bilinmeze atmayin.
Ya kotu bisi yapmadım ben...sadece onun ilgisi hoşuma gitti
Suanda ilgiye ihtiyacınız var ondan bu hisleriniz. Cok normal , bir kadın yalnızken kibar bir erkekten hoşlanabilir bir kaç guj içinde unutursunuz. Ben adamin mesaj atacağını sanmiyorum.bazi insanlar kadin -erkek karsisindakine nazik davranır, görevini severek yapar. Siz yanlış anladınız. Oule anlamak istediniz. İnş karşınıza sadece kısa flort isteyeceğiniz biri değil, aşık olacağınız biri çıkar. Ve istediğiniz her doyumu yasarsiniz
Ya rezil oldum ben ya.canim acayip sıkılıyor bu konuyu unutmaliyim...bence de mesaj atmayacak. Ama hos bir macera oldu diye de düşünüyorum

Back
X