Elektrik aldim...

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.275
-117
68
42
Samsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye. ;) peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu

Samsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye. ;) peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Ben de samsunda yaşıyorum neresindensiniz?

Tamam da kim ne dedi size şimdi? Mesaj atmışsınız atma diyen yok, adam da yaz demiş, e cevap da vermiş. Kendi kendinizi niye hırpalıyorsunuz? O da beğendiyse yazar, beğenmediyse beğenini bulursun ya.

Dikkat et çarpılma, hemen atlanmaz böyle durumlarda, adamın niyeti sadece yardım etmek bence, hemen gelin güvey olmak seni üzebilir
Adam karşılık vermezse sorun yok.oyle çok çok bisi hissetmiyorum.sorun su ki oraya gene gidersem bana hafif kadin muamelesi yapması, beni azmış gibi görünmek istemiyorum.azgin bir kadin gibi.bu duygularım dan utanıyorum

Kızlar mesaja bakamayacağım.numarami biliyor, onunla ilgilendiği mi anladi.bu.saatte bana yapabildiğin e göre evli de degil
Zamana bırakacağım.fazla yazmak ve daha fazla ileri gitmek istemiyorum

Back
X