Uff pamuk ya çocuk olmasa ne halin varsa gör diyeceğim ama senin yaptıkların o çocuğu etkiliyor. Tanımadığın bir yerde, tanımadığın bir adama daha ilk günden mesaj atman hata. Adam sana telefon vererek yem atmış bence, yemişsin. 42 yaşındasın ve oğlun var. Mutluluk senin hakkın evet ama senden daha çok oğlunun hakkı.
Adam sapık mı, evli mi, manyak mi belli değil. Haberleri hiç izlemiyor musun? Adam iki gün sonra kapıya dayansa ne olacak? Ya benimsin ya toprağın dese ne olacak? Belki de adamın tek derdi cinsellikte. Onca kötü ihtimal, kötü örnek varken, bundan etkilenecek küçücük bir oğlun (aynı yaşta kızım var) 16 yaşındaki genç kız gibi davranamazsınız.
Kendine zaman tanı. Psikolojik destek al, spora git zayıfla. Ama saçma sapan davranma. İşe başka belki iş yerinden düzgün birisini bulursun.
Birisi bana bı şekilde telefon verse benim gözüm korkar. Hemde bana telefon veren herkese verir diye düşünür adama asla güvenmem.
Ya adam bana asıldı diye iftira atsa küçücük yerde rahat edemezsiniz.
42 yaşında bir kadın olarak istediğinizi yapın tabiki ama öncelikle oğlunuz olmalı. Sizin hayatınızdan en çok zararı görecek.