Elektrik aldim...

Keşke çevrenizde sizi yönlendirebilecek biri olsaydı. Tabiki herkesin sevmeye sevilmeye hakkı var ama doğru ve mantıklı hareket ederek o ilişkiyi kurmak lazım. Mesaj falan atmayın yok yere egosunu beslemeyin. Destek almalısınız durumunuz yoksa devletten alın ama mutlaka alın. Sağlıklı ilişki kurmayı bilmiyorsunuz, yaşınıza uygun da davranmıyorsunuz devir kötü. Karşınıza çıkan erkekler aa ne iyi niyetli kadınmış demezler, aksine zayıf yönlerinizi tespit edip sizi üzebilirler. Eğer biriyle ilişki yaparsanız da buraya danışın. Sizin dışarıdan göremediğiniz durumlar için buradan yardımcı olunur.

Yooo gercekten bunu yaşadım.bugun belki 2.mesaj atarım 42 yasindayim.mutlilujk benim de hakkım.hemen cevap yazdi zaten.en kotu ne olabilir ama kazanacağım bir ilişki var
Pamuk yapma..sen bir adım atmışsın ve karşı tarafta numaran var .Yani sana ulaşmak istese zaten arar.Hani mesajı atarsam sevdiğim adamın peşinden giderim cesurum imajı oluşturmuş olmayacaksın..Bak sen zaten aseksüel bir kadınsın karşındaki insan senin bu mesajlarına dönerse bir de o boyutta yaşayacağınız zorluklar var .Bırak yazacaksa da o yazsın şu saatten sonra

Pamuk yapma..sen bir adım atmışsın ve karşı tarafta numaran var .Yani sana ulaşmak istese zaten arar.Hani mesajı atarsam sevdiğim adamın peşinden giderim cesurum imajı oluşturmuş olmayacaksın..Bak sen zaten aseksüel bir kadınsın karşındaki insan senin bu mesajlarına dönerse bir de o boyutta yaşayacağınız zorluklar var .Bırak yazacaksa da o yazsın şu saatten sonra
Hayir bana dün onun kurumundan mesaj geldi başvurunuz tamamlanmıştır diye.ne başvurusu onu merak ediyorum baksın.cuma bir islem yaptim ama ne alaka c.tesi bana mesaj geliyor.hem bana yaz ve ara dedi.cevap da verdi.oni soracağım:))))

Yok be safece eğlence için.vakit geciriyorum

Koca kadınsın. Dürtüsel tuhaf bir yapın var. Ay sinir oldum burda be. Herkes yapma etme demiş sen hala bugün belki mesaj atarım diyorsun.

Yahu adam evlidir belki. Eşi meşi okur. Adın çıkar. Küçük bi il orası çok büyük bi yer değil Samsun. Durduk yere boşuna adını mı çıkaracaksın. Dün 1 bugün 2. Uslu dursana biraz. Ne aşkı ne flörtü. Yerleş alış işine evine vs. Bu ne ya. Aklı 5 karış havada insanlara sinir oluyorum. 42 yaşındaki bi insan azcık düşünerek hareket eder. Bu ne.

Aseksuel de degilim.gaywt normal bir kadınım, vajinismus sorunum var.istiyorum ama yapamıyorum

Hayir bana dün onun kurumundan mesaj geldi başvurunuz tamamlanmıştır diye.ne başvurusu onu merak ediyorum baksın.cuma bir islem yaptim ama ne alaka c.tesi bana mesaj geliyor.hem bana yaz ve ara dedi.cevap da verdi.oni soracağım:))))
O başka ..sana gelen mesajı ona aktarıp yazabilirsin bu mesaj ne için geldi bilginiz var mıdır diye..ya da telefon ile arayıp sorarsın kurumunuzdan bir mesaj geldi ama ben bilemedim nedenini rica etsem benim için araştırırmısınız diye.Sohbeti uzatacaksa o uzatır zaten.Öbür yandan Pamuk sen çok eğlence insanı değilsin yavrum ..sevmeyi sevilmeyi arıyorsun ve zihnin çok kuruyor sürekli. 🤷Az takmamayı öğren

O başka ..sana gelen mesajı ona aktarıp yazabilirsin bu mesaj ne için geldi bilginiz var mıdır diye..ya da telefon ile arayıp sorarsın kurumunuzdan bir mesaj geldi ama ben bilemedim nedenini rica etsem benim için araştırırmısınız diye.Sohbeti uzatacaksa o uzatır zaten.Öbür yandan Pamuk sen çok eğlence insanı değilsin yavrum ..sevmeyi sevilmeyi arıyorsun ve zihnin çok kuruyor sürekli. 🤷Az takmamayı öğren
Oyle bisi yazicam.ekran görüntüsü ile.bunda ne kötülük var.karisi varsa bugün yazamaz bend e anlamış olurum.buyuk ihtimal bekar

Nasil diyim akşam 19.00 du ona yazdığımda hemen dönüş yaptı emojilerle.ve beni arayabilir ve mesaj atabilirsin dedi.bu adam benimle daha fazla bir ileri gidemez o.mesajlarla.korkabilir sikayet olur diye .benim biraz cesur olmam lazım sanki.

İnan bir adam daha vardı.gene bana yardımcı olmuştur mesaj attım dönmedi.adamdan soğudum ama bu adam hemen cevap yazdı.ve bana o yürüyemez.bizim konumuz cok sinirli idi ona rağmen hemen yazdi.
Evli ise bana cevap vermesin.ben evli olup olmadığını bilemem ki.zaten belli bir aşamada sorarım.evli ise buz gibi sogurum.en kotu ne olabilir ki.ölümlü dünya.gelmisim 42 yaşına.bir istediğimi yapiyim be

Vajinismus da kafamı karıştırıyor.iliski belli bir noktaya gelirse ve yapamazsam ki yapamayacağım gider mi o veya bir baskasi.

Nasil diyim akşam 19.00 du ona yazdığımda hemen dönüş yaptı emojilerle.ve beni arayabilir ve mesaj atabilirsin dedi.bu adam benimle daha fazla bir ileri gidemez o.mesajlarla.korkabilir sikayet olur diye .benim biraz cesur olmam lazım sanki.
Yok canım ileri gitmek istese gider ..akşam 19 da cevap vermesi de bekâr olduğunu göstermez inan.Sen eğer istiyorsan tekrar yazabilirsin elbette ama cevap gelse de sen yine bu konuyu takıntı haline getirme.. sen sürekli bu konuda mesaj atarsan karşındaki kişi bu kadın neden sürekli bu konuda iletişime geçiyor amma taktı diye de kaygılanır.Bir de küçük bir ilçedeysen sen de kamuda çalışan bir kadın olarak kendi imajını da koruyacak şekilde davran çünkü oğlunla sil baştan bir düzen kurmaya çalışıyorsun durduk yere hayatını zorlaştırma

İnan bir adam daha vardı.gene bana yardımcı olmuştur mesaj attım dönmedi.adamdan soğudum ama bu adam hemen cevap yazdı.ve bana o yürüyemez.bizim konumuz cok sinirli idi ona rağmen hemen yazdi.
Evli ise bana cevap vermesin.ben evli olup olmadığını bilemem ki.zaten belli bir aşamada sorarım.evli ise buz gibi sogurum.en kotu ne olabilir ki.ölümlü dünya.gelmisim 42 yaşına.bir istediğimi yapiyim be
Siz boşuna buraya yazıp neden insanların vaktini alıyorsunuz ki! Zaten bildiğinizi okuyorsunuz. Bu kadar insan iyiliğiniz için size akıl veriyor ancak bu akıl işleri dışardan alma ile olmuyormuş, insanın kendine akıl lazım..

Bu adam size yazmak istese tillahı gelse durduramaz. Kılıfına uydurur gene yazar, gene yazar. Ama siz ısrarla kaşırsanız siz istediginiz için yanaşabilir. Bu da günün sonunda hüsran demektir. Çünkü gönül eğlendirmek için gelmiş olur..Kendi istediği için değil siz istediğiniz için gelir yani..İkisi arasinda çok büyük fark var..

Back
X