ELEKTRİK ELEKTRİK OLUR MU ONSUZ EVLİLİK???

Kahlofrida

Hayat kısa, Kahlo uçuyor.........
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.470
2.568
133
Bayanlar iyi geceler. Yine ben yine evlilik. Değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Birisiyle tanıştım pazartesi tanıştık farklı bir ilden beni görmeye yaşadığım şehre geldi. İşi gücü iyi ailesi statüsü hatta karakteri de diyebilirim. Hiçbir olumsuzluk yok ama bende bir duygu oluşmadı. Ne olumlu ne olumsuz. Bir kıvılcım bekledim ama yok. Ayrıca gülerken çok itici geliyor. Başka bir sebep yok. Bazı arkadaşlarım zamanla oluşabilir dese de ben merak ediyorum. Güle güle mi diyeyim yoksa duygum olmadığını söyleyip yine de zamana mı bırakayım? O duygu zamanla oluşur ilk görüşte aşık olan vardır ama bende öyle değilimdir zamanla belli olur dedi. Not: ziyadesiyle beğendi beni. Lütfen bir akıl verin.

Hemen karar vermeyin bence
Tanıdıkça bazı huylarını sevebilirsiniz zamana yayın biraz

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)

Gülerken çok itici geliyor yazmasaydınız tekrar görüşmekte fayda var derdim ama o itici gelme durumu değismez gibi geldi:KK12:
Ilk izlenim önemlidir ama bi insanı tanımak ve anlamak için süreç gerekir. Acele karar vermeyin bi müddet bekleyin.
Ama gülüşünü itici bulmanız olumsuz gibi duruyor. Gülümsemek bi insana en çok yakışan eylemdir.

Bu konu beni de düşündürüyor açıkçası gerçekten çok itici yani gülmeyince daha iyi

Belli olmaz kestirip atma bence.İlk görüşmede huyunu beğenmeyip tipini hiç beğenmeyen arkadaşlarım evlendi o kişilerle.Kısmet

Back
X