Elektrik faturası KDV si???

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
Arkadaşlar ya sizede elektrik faturasının KDV şini ödüyormusunuz bana tam 250lira fatura geldi klima hiç kapanmıyor falan ama ödeme yerinde veznedeki bayana sordum oluyor dedi yahu 50lira KDV mi olur kime sorduysam olmuyo elektrik idaresine git dedi.ay bide veznedeki kadın arkamdan KDV şini bana soruyo ey Allahım demezmi yahu yöneticiye bile sordum olmaz öyle 50lira KDV dedi sizin bilginiz varmı

elektriktede sudada kdv var.
kücük aldıgın suda bile kdv ödüyosun :cool:
her şeyin pahalısını kullanmaktayız:KK12:

oluyor malesef faturanın yarısı zaten vergi brde zam gelmiş elektiriğie sanırım dha da katlandı

Ne kadar tüketirsen vergi okadar artar
O sordukların sadece faturanın tutar kısmına bakan insanlar
Heray trt payı KDV ödüyorsun kurtuluş yok
Ve bu sadece elektrikte değil tüm faturalarda böyle

Ne kadar tüketirsen vergi okadar artar
O sordukların sadece faturanın tutar kısmına bakan insanlar
Heray trt payı KDV ödüyorsun kurtuluş yok
Ve bu sadece elektrikte değil tüm faturalarda böyle
Evet ödersin ama 200 lira faturaya 50 lira KDV mi ödenir ya zaten KDV en altında yazıyor bu 50 lira ne dedim KDV miş şok oldum ya

Ay sorma kardeşim ya herşey özelleşti valla yok metro yapılmış yok 2 liraya heryere gidiyorsun oyumuzu verelim al sana 50 lira KDV millete bunlar batmıyor

Dünyanın en pahalı benzini bizde 5 lirayı geçti ama ben hep 50 TL lik alıyorum dokunmuyor diyor. Konuşursam banlanırım valla öyle sinirliyim!

Merak edip kendi faturama baktım. 70 liraya 11 lira kdv gelmiş. Kdv oranını bilsek sizin faturaya göre hesaplarız.

Onun bi de benzin pahalı ama herkesin arabası var artık versiyonu var ki, kafa atmamak için zor tutuyorum kendimi.

Hah aynen! Yazarken aklıma geldi o da! Var var am nasıl var krediler, borçlar.. Bankalar kartları geri alsa ekonomi batar ülke çöker. Al sana süper güç.

Arkadaşlar ya sizede elektrik faturasının KDV şini ödüyormusunuz bana tam 250lira fatura geldi klima hiç kapanmıyor falan ama ödeme yerinde veznedeki bayana sordum oluyor dedi yahu 50lira KDV mi olur kime sorduysam olmuyo elektrik idaresine git dedi.ay bide veznedeki kadın arkamdan KDV şini bana soruyo ey Allahım demezmi yahu yöneticiye bile sordum olmaz öyle 50lira KDV dedi sizin bilginiz varmı
Elektrik tüketiminde KDV oranı % 18 'dir. yani faturanız 250 TL ise KDV'si 38,14 TL olmalı. Eğer 50 TL ise bir yanlışlık vardır.

Back
X