Bu arada bosch kullanan arkadaşım sen filtre temizliğini nası yapıyosun?yaptıktan sonra reset tuşuna basıyo musun ya da nası kullanıyosun reset tuşunu?
beko nun hali yıkama ve normal süpürge olarak kullanılanı var bende memnunum. çok hızlı güzel bir çekişi var yıkaması da güzel. evimde iki köpeğin kılını pisliği iyi temizliyor.
benimki sulu gerçekten her süpürmeden sonra temizlemek çok zor oluyor.çok çok iyi süpürüyor ve pırıl pırıl yapıyor ama temizleme kısmına üşendiğim için ha bire süpürmeyi erteliyorum acayip pislik çekiyor çünkü bir de:44: benimki rowenta aqua fresh ve acayip de sesli çalışıyor.sabahları yada pazarları komşular rahatsız olacak diye çalıştıramıyorum da :44: o yüzden toz torbalı alıp bunu arada ayda bir falan kullanmayı düşünüyorum
Ben evlenmeden önce arnica-bora aldım. İnanılmaz mennun kaldım. Fiyat olarak hem uygun, hem çok kaliteli. Koçtaşlarda fiyatları uygun ordan alabilirsiniz. Bütün bu halıdaki gözüken, gözükmeyen ne varsa hepsini çekiyor.
Merhabalar, bütçeniz uygunsa herkese Dyson elektrik süpürgelerini öneririm. Modeli farketmiyor hepsi iyi. Ben Dyson DC 29 Allergy modelini aldım çok memnunum. İnternetten iyi bir araştırma yapıp alırsanız mağaza fiyatından neredeyse 800 TL indirimli alabiliyorsunuz bu modeli (sadece daha az garanti süresi ile- 5 yıl yerine 2 yıl garantili)
miele iyi bir markadır.ancak arnica bora da çok iyi bir makine.ben kullanıyorum.çok da memnunum.fiyatı da çok uygun.şu aralar 230 lira falan.anneme aldım da dün.oradan biliyorum :)