Elektriklenme olayı

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.120
598
Hayırlı günler herkese
Mevsim geçişlerinde çoğu kişide oluyordur bu elektriklenme olayı. Çat çut sabahtan beri kızıma dokunduğumda çarpılıp duruyoruz. Özellikle evi süpürdüğümde sürtünmeden dolayı ben doluyorum ve bu feci sinir ediyor beni. Saçına koluna vs dokunduğumda çat çut çarpıyor. Toprağa basmak dışında evin içinde ne yapılabilir bunu atmak için. Ne bileyim telde çok konuştuktan sonra yoğurt ye derler radyasyondan korusun diye:) bunla alakalı bi pratiğiniz var mı? Teşekkür ederim:)

banada arabanın kapısını açarken olur resmen 20volt akımlan çarpılırım ve deliriyorum sıcak bir şeye dokunup çeker gibi elimi korkakorka değiyorum çok can sıkıcı.birde evde şu naylon kaymaz halılar varya onları toplarken elektrik akımına kapılıyorm resmen.

evdeki çareyi duvara iki elimin avuç içlerini duvara sık sık değdirmekte buldum işe yarıyor sende duvara avuç içlerini sık sık değdir canım.hatta o halıyı toplarken bir elimin içini duvara yapıştırınca cereyanlanıyorum ama çarpılmıyorum çok komik oldu dimi

karki panpama katılıyorum dombik panpa zahter iç geçeeeer

bi hayal ettimde sürekli duvarı elleyen beni görse birileri sapık der heralde. Ama yapacağım tabiki çok sinir bozucu aynen korka korka dokunuyorum kızıma. Kızımda kendine öyle yaklaşınca daha çok korkuyor

ooo kafaya bak hemen dönüştürme olayı. Adam eksik kalırsa bende gelirim işe yarasın bari

malesef bendede oluyor
her arabadan inip ,bindigimde elim kapiya degdiginde acayip sekilde carpiliyorum
caresi varsa bende ogreneyim
bu arada kizlar zahter dediginiz sey ne ki?

Bende de aşırı bir elektriklenme var. Arabanın kapısını çantayla kapatıyorum, dış kapı ziline mümkün olduğunca basmıyorum ya tekmeliyorum ya da telefon edip kapıyı açın diyorum Ama en acımasızı; kızımı kaydıraktan kayarken tutmuyorum poposu bazen toprağa yapışıyor Napayım ya en çok parkta çarpılıyorum,çocuğu da çarpıyorum Toprak dışında çözüm yoktur bence,elini ayağını toprağa değdirmek lazım.

malesef bendede oluyor
her arabadan inip ,bindigimde elim kapiya degdiginde acayip sekilde carpiliyorum
caresi varsa bende ogreneyim
bu arada kizlar zahter dediginiz sey ne ki?
zahter yemeklerde özellikle et yemeklerine yakışan bir bitki. Kaynatıp suyunu içtiğinizde migrene iyi geliyor. Arkadaşlarla bunun üzerine dönen bir geyik muhabbetimiz var da o yüzden yazdılar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…