- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
evet. Öneriniz varsa buyrun.Bunu mu dert diye yazdın arkadaşım
içiyorum fayda etmedi bu sefer:)Zahter iç zahter
Takipteym. Bende deliriyorum bazen. Hırka giyince dahada artıo
karki panpama katılıyorum dombik panpa zahter iç geçeeeerHayırlı günler herkese
Mevsim geçişlerinde çoğu kişide oluyordur bu elektriklenme olayı. Çat çut sabahtan beri kızıma dokunduğumda çarpılıp duruyoruz. Özellikle evi süpürdüğümde sürtünmeden dolayı ben doluyorum ve bu feci sinir ediyor beni. Saçına koluna vs dokunduğumda çat çut çarpıyor. Toprağa basmak dışında evin içinde ne yapılabilir bunu atmak için. Ne bileyim telde çok konuştuktan sonra yoğurt ye derler radyasyondan korusun diye:) bunla alakalı bi pratiğiniz var mı? Teşekkür ederim:)
arkadaşımın problemiyle bir probleminiz mi varBunu mu dert diye yazdın arkadaşım
bi hayal ettimdebanada arabanın kapısını açarken olur resmen 20volt akımlan çarpılırım ve deliriyorum sıcak bir şeye dokunup çeker gibi elimi korkakorka değiyorum çok can sıkıcı.birde evde şu naylon kaymaz halılar varya onları toplarken elektrik akımına kapılıyorm resmen.
evdeki çareyi duvara iki elimin avuç içlerini duvara sık sık değdirmekte buldum işe yarıyor sende duvara avuç içlerini sık sık değdir canım.hatta o halıyı toplarken bir elimin içini duvara yapıştırınca cereyanlanıyorum ama çarpılmıyorum çok komik oldu dimi
migrenden ötürü dünden beri yeşillenecem zaten zahter zahterkarki panpama katılıyorum dombik panpa zahter iç geçeeeer
ben migrensiz döşüyom bu sıcaklarda kafama panpa..sıcaklar başlar parkynin baş ağrılarıda başlarmigrenden ötürü dünden beri yeşillenecem zaten zahter zahter
Bende sürekli var bu elektrikli olma durumu.resmen yürüyen yüksek voltaj kutusu gibiyim. Hatta eşimle dalga geçerim kızdırma beni bir çarparım görürsün gününü diye..
Bunu fırsata çevirip bir break dans gurubu kurmayı düşünüyorum. Meşhur olup para kazanicigim
Tamam iyi olurooo kafaya bak hemen dönüştürme olayı. Adam eksik kalırsa bende gelirim işe yarasın bari
sen önce derslerine çalışooo kafaya bak hemen dönüştürme olayı. Adam eksik kalırsa bende gelirim işe yarasın bari
şu son cümle ne kadar güzel öyleTamam iyi olurel ele tutuşup şu elektrik verme figürünü yapmayı hep istemişimdir. Bak vazgeçmek yok ona göre. .paraya para demeyeceğiz bak.
hemen gel yık bütün hayallerimisen önce derslerine çalış
zahter yemeklerde özellikle et yemeklerine yakışan bir bitki. Kaynatıp suyunu içtiğinizde migrene iyi geliyor. Arkadaşlarla bunun üzerine dönen bir geyik muhabbetimiz var da o yüzden yazdılar sağolsunlarmalesef bendede oluyor
her arabadan inip ,bindigimde elim kapiya degdiginde acayip sekilde carpiliyorum
caresi varsa bende ogreneyim
bu arada kizlar zahter dediginiz sey ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?