- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
ben gitmiyorum en son geçen hafta gittim kızımı tutarken kaydıraktan resmen çığlık attım herkes baktı yaaaBende de aşırı bir elektriklenme var. Arabanın kapısını çantayla kapatıyorum, dış kapı ziline mümkün olduğunca basmıyorum ya tekmeliyorum ya da telefon edip kapıyı açın diyorumAma en acımasızı; kızımı kaydıraktan kayarken tutmuyorum poposu bazen toprağa yapışıyor Napayım ya en çok parkta çarpılıyorum,çocuğu da çarpıyorum
dahasınıda derdimde geyiğe girerhemen gel yık bütün hayallerimi
Deli var tutun delidirben gitmiyorum en son geçen hafta gittim kızımı tutarken kaydıraktan resmen çığlık attım herkes baktı yaaa
çok kötü beeee vallaDeli var tutun delidir
Ticari kafa her şeyi paraya dönüştürme çabasında ne güzell,öff hiç olamadım böyle yav,o yüzden bu yaşta hala sürünüyorumBende sürekli var bu elektrikli olma durumu.resmen yürüyen yüksek voltaj kutusu gibiyim. Hatta eşimle dalga geçerim kızdırma beni bir çarparım görürsün gününü diye..
Bunu fırsata çevirip bir break dans gurubu kurmayı düşünüyorum. Meşhur olup para kazanicigim
Hahahaha evet yani ticari kafamı bile fırsata çevirebilirim yani o dereceTicari kafa her şeyi paraya dönüştürme çabasında ne güzell,öff hiç olamadım böyle yav,o yüzden bu yaşta hala sürünüyorum
Hayırlı günler herkese
Mevsim geçişlerinde çoğu kişide oluyordur bu elektriklenme olayı. Çat çut sabahtan beri kızıma dokunduğumda çarpılıp duruyoruz. Özellikle evi süpürdüğümde sürtünmeden dolayı ben doluyorum ve bu feci sinir ediyor beni. Saçına koluna vs dokunduğumda çat çut çarpıyor. Toprağa basmak dışında evin içinde ne yapılabilir bunu atmak için. Ne bileyim telde çok konuştuktan sonra yoğurt ye derler radyasyondan korusun diye:) bunla alakalı bi pratiğiniz var mı? Teşekkür ederim:)
ayakkabını değiştir noktaHayırlı günler herkese
Mevsim geçişlerinde çoğu kişide oluyordur bu elektriklenme olayı. Çat çut sabahtan beri kızıma dokunduğumda çarpılıp duruyoruz. Özellikle evi süpürdüğümde sürtünmeden dolayı ben doluyorum ve bu feci sinir ediyor beni. Saçına koluna vs dokunduğumda çat çut çarpıyor. Toprağa basmak dışında evin içinde ne yapılabilir bunu atmak için. Ne bileyim telde çok konuştuktan sonra yoğurt ye derler radyasyondan korusun diye:) bunla alakalı bi pratiğiniz var mı? Teşekkür ederim:)
Hanımlar muayyen günlerde daha çok olur bu durum.
Eşim telefon santrali işi yapıyor, bir müşteriler her ay düzenli olarak santral arızalandı diye servis istiyordu.
Sürekli servis veriyorlar orasına bakıyorlar burasına bakıyorlar ama kalıcı bir çözüm yok.
En son sekreter kızcağız utana sıkıla söylemiş .... bey bu arıza benim özel günlerimde oluyor diye.
Santrali kızın masasından uzaklaştırmışlardı.
Doğayla baş başa kalmaktan başka çözümü yok.
Parkta ise en çok dönen kaydırakta olur.
teşekkür ederim. Bende balkona saksılar almaya başlayayım. Bu yöntem aklıma gelmemişti. Onlarla uğraşırken toprağıyla filan vücudum sakinleşir haklısınız. Çok teşekkür ederim.Merhaba. İşim gereği bir çok elektronik cihazla çalıştığım için ara ara bende de fazla elektrik yüklenmesi oluyor. Hatta kadınlar kulübünde üye olduğum gün nick seçimi yaparken o günün sabahında parayı uzattığım dolmuş şoförünü çarptığım için nickimi 'electrical' seçmiştim. Adam bi nara atıp 'çabuk inince toprağa bas' diye bana tembihte bulunmuştu :) Kendi adıma bu işi çözümlemek için, evet dışardayken toprağa bastım. Fakat evin içinde olduğum vakitlerde genel çözümüm duş almak oldu. Duş alıp saçımı da kurutma makinesi ile kurutmadım. (Hava sıcak olduğu zamanlarda) Diğer yöntemim de saksıdaki çiçeklerimle ilgilenmek. Bir de daha önceden seminer dolayısıyla bir otelde konaklamıştım. O zaman aşırı derecede elektrik yüklemesi yaşadım. Bir hafta boyunca aynı avatarınızdaki gibi bir saçla gezdikten sonra yataktaki yatak örtüsünün elektriklenmeye sebep olduğunu keşfettim. Sanırım oda servisi temizleme yöntemlerinden kaynaklanmış. Sonrasında yatak örtüsünü dolaba sakladım tekrardan sermesinler diye. Böylelikle çözmüştüm. Sizin de evinizde bu şekilde yüklenme olmuş bir ürün varsa onu da kullanmayarak ya da deşarj olmasını sağlayarak bu problemi çözebilirsiniz. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.
minnaka dikkat et. Yoksa saçları benim avatarımdaki gibi doğar:) bak yukarda arkadaş saksılardaki topraklada uğraşırken gider diyor. Dışarıda bende basıyorum hemen toprağa ama her an dışarıda olmuyor insan.saçlarımı düzleştirdiğimde yaşıyorum bende, bi gün kömür gibi kalıcam biyerlerde
ama fikrim yok toprağa basmaktan başka
dış kapı ziline mümkün olduğunca basmıyorum ya tekmeliyorum ya da telefon edip kapıyı açın diyorum
Bende de bir süre fobi oldu!özellikle araba kapılarına dokunurken, prize parmak sokuyorum sankiBağlantılı olsun açtığım konuyla dedim
ya dünden beri her aklıma geldiğinde duvara sarıldımBende de bir süre fobi oldu!özellikle araba kapılarına dokunurken, prize parmak sokuyorum sankitoprak tek çözüm deniyor,öyle duvara sapıkça duygular beslemeni engeller!sonra duvar hobisi olur demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?