Elektrikli eşyayı ödünç isteyen komşular...

Affedersiniz ama cüsssssssss demeden edemeyecegim...:1shok:

Daha yeni komsu sahibi oldum ama simdiye kadar kimseye birsey ödünce vermedim ve almadim da..! Bende birsey yoksa, basimin caresine bakarim ama gidip komusmdan istemek hic gelmez aklima...zaten sevmem baskasinin birseylerini kullanmak...titizlikten kaynakli buda..! Komsularimla mümkün oldukca mesafeli kalmayi tercih ediyorum..!

Ola ki, bir komsum günün birinde benden elektrik esyasi istesin...vermem!! Bana ait olan birseyi baskasinin kullanmasini migdem kabul etmez...! Elimde degil iste...şakkıdı

isteyemem de veremem de kimse kusura bakmasın. isteyemem insanlar ne emeklerle alıyor eşyalarını benim onu bozmaya kırmaya hakkım yok. belkide kendi evinde bozulacak ihale bana kalacak o almıştı sonra bozuldu olacak. verememde aynı sebeplerle ve bahaneye hiç gerek görmem açık açık söylerim kusura bakma diye.

elektirik süpürgesi saç kurutma makinesi fotoğraf makinesi vcd player iğne ekmek çay tırnak makası şimdilik aklıma gelenler bunlar bizim komşular da yeterince tuhaf

elektirik süpürgesi saç kurutma makinesi fotoğraf makinesi vcd player iğne ekmek çay tırnak makası şimdilik aklıma gelenler bunlar bizim komşular da yeterince tuhaf

canım ne arsız komsuların var senın ya.nereye dustun sen.vallaha sabrına hayran kaldım.2 lıra verıp tırnak makası alamazmı bır ınsan...

Bence insan birinden bişey aldıysa daha dikkat etmeli insan kolaymı alıyor o eşyaları ben o yüzden istemem kimseden

sizin komşular biraz sömürücüymüş.

biz de zaman zaman komşulardan elektrikli aletlerini alırız, onlar da alır. kimse sorun etmez. bir mikser istedi, bir süpürge istedi diye sorun çıkmaz çünkü annemin 25 yıllık komşuları. ama tırnak makası isteyecek kadar yüzsüzü çıkmadı tabii...

Ay ne kızarım , isteryen oldu apartmanda, mikser , matkap , kamera , ev telefonu , pc kamerası...... Ben direkt söylüyorum kusura bakmayın veremem , eşim çok kızıyor bu tip şeylere diye......

Elektrikli ev aleti ya adı üstünde zaten , lazımsa git al herdaim kullan evinde. Hoş çokta duymuşumdur verilen şeylerer mutlaka bir şey olur. Yıllarca kullanırsın bozulmaz , komşuda bozulacağı tutar. Her iki taraf içinde ofsayt durum yani.

kızlar komşudan çok ihtiyaç olmadıkça birşey istenmeyeceği taraftaryım sonuçta yüzyüze bakıyoruz ileride birşey oldugunda ben ona şunu yapmıştım şunu vermiştim ama bana o böle davrandı gibi veyahut karşılığında bişeyler beklemek beklenti içinde olmak kaçınılmaz oluyor en güzeli minnet duymamak için çok çok ihtiyaç olmadıkça komşuya gitmemek

:))) Buna çok güldüm yaa. Komedi filmi gibi. Ne acayip insanlar var.

canım ne arsız komsuların var senın ya.nereye dustun sen.vallaha sabrına hayran kaldım.2 lıra verıp tırnak makası alamazmı bır ınsan...

sabah işe gidecekmiş kendininkini bulamamış falan filan annem de vermişti sonra geri getirdi mi hatırlamıyorum allahtan 4-5 tane var evde hem geri getirdiğini kullanmayaı insanın içi almaz

bekarken de annemlerden hic bir komsu hicbisey istemezdi.
simdi de 1 komsuyu taniyorum zaten,yalnizca selamlasiyoruz onla da
hayir istemiyorlar hic bisey benden.

bende seve seve veririmm ve komsularım bişey oldugunda eminim yaptırmak yerine yenisini alırlarr.... gun geliyor aileden yakın onlar oluyorr. dünya malıı hiiçdee gözüm kalmaz verirken aman bişeymi olur diyee... sakın yanlıs anlamayın herkesin kendi tercihii....yeni dogum yaptıgımda hastaneden eve gelince kapıda karsıladılar yerimden kalkamazken evimi süpürdü bulasıgımı yıkadılarr allah razı olsunn cok memnunum ben komsularımdan... elektronik eşyanın lafımı olurmus aramızda??a.s a.s

eşimin kardesıyle telefonları degıstık kendısının ısrarı uzerıne tabi...tlfonumu satıp yerıne şu yenı çıkan tuşsuz malum telefondan aldı.butun komsularım arkadaslarım kıyafetlerımı ısterler nefret ederım ya nasıl gıyıyosunuz yuzum çok mu yumuşak acabasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…