- 7 Temmuz 2008
- 1.531
- 104
- 163
- Konu Sahibi sxuxperanne
-
elektirik süpürgesi saç kurutma makinesi fotoğraf makinesi vcd player iğne ekmek çay tırnak makası şimdilik aklıma gelenler bunlar bizim komşular da yeterince tuhaf
tırnak makasımı yuh artıkcanım ne arsız komsuların var senın ya.nereye dustun sen.vallaha sabrına hayran kaldım.2 lıra verıp tırnak makası alamazmı bır ınsan...
Benim hiiiiç komşum yoookkk.
Basta eşim cok karsı bu tür seylere... Sımdı nasıl yani dıyeceksınız ama komsum eşimden sınema ses sıstemımızı ıstemıstı... Duyunca noldugumu sasırdım...:1shok: Hadı ekeltrık supurgesı,ütü vs duydukta ses sıstemı nasıl yani ya... Evdekı sıstemı sökecez bır gecelık fılm keyfı ıcın komsuma monte etcez... kafamçokkarıştıEşim bu konuda daha ketum Allahtan,kusura bakmayın ben evımdekı esyayı ne kımseye verırım ne de baskasından alırım dedı,karsıyım dedı...
canım ne arsız komsuların var senın ya.nereye dustun sen.vallaha sabrına hayran kaldım.2 lıra verıp tırnak makası alamazmı bır ınsan...
3 komsum var burda samımı oldugum eleklrıtıklı esya vs herseyı paylasırız ınsanlık halı bozulabılır zorda kalınabılır
verırım onlarda aynı sekılde
ama duzgunce kullanırlar işlerini bitirir gerı hemen getırırler yerimseniben bozarlarsada canları sag olsun aile gıbı olduk artık kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?