Elektrikli eşyayı ödünç isteyen komşular...

bende hiç sevmem hiç hoşnut bir durum değil kendi eşyamı kendim gibi kullanırım kaullandıktan soran birde zarar vermiyorlar mı buda beni çok sinir eder

eşimin halasının kızı foto makinamı aldı 2 kere
şarj makinasına pilleri akmış nasıl olmuşsa
bide ekranında çizgi ve renk değişimi var ama günahını alamam omu yaptı yoksa bendemi oldu
yapmışsada canı sağolsun
ben pek değer vermem böyle şeylere
ama tabi alanında sorumsuzca kullanması insanın canını sıkar

istenecek şey var istenemeyecek şey var
sürekli elektrikli ev aleti de istenmez bence
bozulsa bile yaptırana kadar evini süpürme canım ne var
1 ay mı kalıyor tamircide

komsu komsunun kulune muhtacdır..
sahsen malımı sevdıgım komsularımdan esırgemem..
ama fotograf makınamı bı kez verdım ve bozdular dıjıtaldı babam almısdı bana dogum gunumde bısı olmaz dedı yenısınıde almadı babam bana..sonra ben kendı poaramla aldım yenısını gecen akşam dogum gunlerı vardı ıstedıler bende şarjı yok dedım..
sonra gene caldılar kapıyı ya 10 dk taksana şarja dıye bende ustune acık bırkdım kı şarjı bıtsın dıye sonra babam geldı kızım versene makınayı dedı bende senmı aldın aldıgnı verdım bozdular yenısını aldınmı dedım..susdu bısı demedı..askalsın komsu yzuunden bız kapıscakdık..ve vermedım makınamı..

ya bir dönem her koşuda yoktu annem iyi bir epilasyon aleti almıştı...yakın komşulara verdik...ama tiksinirim yani..bide bu fotoğraf makinesi isteyenlere fitl oluyorum en aşağı 500 ytllik alet valla istemek büyük bir cesaret..ben şahsen başına birşey gelir diye istemeye korkarım...yine büyük konuşmamayımda...

Allahtan izim komşuların hepsi bilinçli.Kimse kapıma gelip de elektirikli aletimi istemedi.Ben de kimseden istemedim.

beni evde bulurlarsa isterler komşularım hihoyyyt
bulsalardı da sonrasında üzülmektense vermem ve de bende istemem
buyrunnnnnnnnn

şimdi değilde bekarken çok verirdim komşulara küçük yerdeyiz tamirci yok birbirimize bakıyoruz diye 20 yıllık süpürgemiz bi kere tamire gitmemeişti onlara verdikten hemen sonra bozuldu komşunun kızı fön çekecem diye saç kurutma makinesini aldı yaktı bu aletler yeni değil eski fakat çok iyiydi elektronik vermemeye çalıştım bu seferde babamın alet çantasına dadandılar verdiklerim hiç geri gelmedi adamcağız hala musluk anahtarını arar bunlardan sonra hiçbirşey vermedim yiyecek dışında ha bide bizim apartmanda kapılar kilitli değildi kaşıkla bile açılırdı hiç anahtarları olmazdı bu komşuların gece yarısı uykudan kaldırıp kaşık istedikleri bile olmuştur artık kaşıklarda eksilince gidenler b türlü geri gelmeyince selam da kesildi.

bende ne kimseden bişey isterim ne de istemelerine müsade edebilirim....hele elektronik eşya asla....:bbo: neyseki böyle bi durumla karşılaşmadım....Allah kimseye muhtaç etmesin...

bu kadının evinde yokmuymuş hiç eşyaçok saçma nereye kadar böyle istenecek alsın canım evine ne eksikse allah allah

valla bizim komşular elektirikli de istiyor elektriksiz de...:1ninca:

tövbe tövbee insanı sinir ederler...bi gün evi isticekler o derece yani..tamam olmayan şey istenir komşu komşunun külüne muhtaçtır ama bana bu kadarı anormal geliyor...:bbo:

O kadar da uzun boylu değil gerçekten
Olur ya,bir misafirleri gelir süpürgesi olmaz yada bozulur veririm
insaniyetlik namına daha önce birşey ödünç istememiştir
aramızda samimidir hadi foto makineyide veririm

Ama tost makinesi falan çok saçma
Bunlar elektirikli olan herşeyi istiyorlar yahuu:mymeka:

yahu siz elektirikli eşyadan bahsediyorsunuz bizim bir komşu zayıflama eşofmanlarının yeni çıktığı dönemlerde annemin zayıflama eşofmanını istemişti.onu da o zaman tv den sipariş edip babamdan gizli gizli almıştık.hatun çok şişmandı ve terziydi.annem çok yüzü yumaşaktır bir dedi iki dedi kadın napsın yüze duramadı verdi tabi bizim hatun makasla iş yaparken kesmişti annemin zararını da karşılamadı.daha kadıncağız hiç kullanmamıştı.başkasına ait hiçbir şeyi almam ve bana ait olan özel kullanımıma ait hiçbir şeyi vermeyi sevmem.üniversiteye bi gittim millet birbirinin kıyafetini giyiyor hayatta sevmem benden de istediler birkaç kez ben açıkça benden ne isteyin ne de ben sizden isteyeyim ben bu tarz paylaşımlardan hoşalnmıyorum dedim.bende para istensin veririm yardım istensin hemen yaparım ama eşya olayına çok karşıyım.

off üzüldüm.elektronik ev eşyaları hiçde ucuz şeyler değil.hani isteyenin yüzü 1,vermeyenin 2 kara demişler doğru.ama ben olsam verirmiydim acaba?şimdi bişeyde söylenmezki e.süpürgem bozulmuş diye....CADIARZU

gene sizinkiler istiyorlar ve veriyorrlar
benim bi komşum var düşmanlarımın başına
bişeyi ister ama emir kipi ile e_pack bana saç maşanı ver der ve alır
sonra onu ben istemeden hayatta vermez
bi kere denedim 3 ay kaldı maşam
ya inananın bazıları harbiden dengesiz oluyo
sinir olmamak elde değil yani

3 komsum var burda samımı oldugum eleklrıtıklı esya vs herseyı paylasırız ınsanlık halı bozulabılır zorda kalınabılır
verırım onlarda aynı sekılde
ama duzgunce kullanırlar işlerini bitirir gerı hemen getırırler yerimseniben bozarlarsada canları sag olsun aile gıbı olduk artık kaydirigubbakcemile5

Eskı evsahıbımızın dÜĞÜnÜ vardı babamdan seyyar kablo ıstedıler babamda verdı yenıydı sanırım.bıdaha o kablo gerı gelmedı gıttı babam yenısını aldı napsın adam..bıde babam elektrıkcı her bısıy ısterlerdı ben ozmnlar kucuktum aklım ermesdı sımdı olsa kapıya bben cıkarım vermıyorum vermeyı sevmıyorum derım...ne kazma ınsanlar var yahu...

Bizim fotoğraf makinasını da eşimin kuzeni istedi verdik evli çift onlar da kıbrısa tatile gideceklermiş ama 1 ayı geçti kıbrıstan döneli bizim makinadan ses seda yok bozuldu mu noldu hiç bilmioruz. Eşimin kuzeni diye de bir şey söylemek istemiyorum insan soramıyor da ne kıymetli malları varmış diyecekler sonra da ama makinamı çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…