Elektrikli eşyayı ödünç isteyen komşular...

bende çok çektim bu eşya verme konusunda
benimde ev sahibim öyleydi
istediklerini saymakla bitiremem ben en iyisi başlamayım
bide aldığını geri verme huyuda yoktur
süpürgeyi alır demezki ev hergün süpürülür bu kadın 1 hafta evi süpürmeden nasıl temizliyo...ben isteyene kadar getirmezdi süpürgeyi
kaç tane tabağım kaşığım sürahim bardağım onda kaldı
birgün mutfakta oturuyoruz benim mavi bi bardak takımım vardı
dolapta eline geldi....bu bardakta kiminse aylardır bizde dedi
bende benim takımın bardağı dedim
amaaa hemi bende kimin diye düşünüp duruyodum dedi
al götür demedi :1shok:
bende mal gibi ver bardağımı demedim :bbo:

buzdolabımı değiştirdim biraz daha büyüğünü aldık
dolap gelince cama çıkmış ooooo maşallah dolapta çok büyükmüş artık kışlık fasülye ...mantı falan yapar yapar koyarım dedi :1shok:
dolabı isteyemedi büyükya yerinden oynatamaz oda bu şekilde kullanma yolunu seçti kaydirigubbakcemile3

koptum yaaaa delikafadulden

bu tarz insanlara karşı tavır net olmalı aslında.

ama onlar üzüleceğine,biz üzülüyoruz...

ayyyh ya bu insanlar neden böyle :bbo:

kimseden hiç bir malını almadım kimseyede veremem kıymetlidir benim eşyam
genelde bu tür şeyler kitapçıklarım için geçerli oluyor gidende gelmiyor malesef mafoldumben

senin komşuda pek yüssüzmüşşş:mymeka:
bardağı aldın geri getirse yaa
hadi unuttun bi zalaklık yaptın daa
aa senin miydi özür dilerim unutmuşum de bişeyler sölee al götür bile dememiş ya pes
hele buzdolabına bişeyler koyarım demesine koptum ya sanki senin dolabın koyarım diyor bidekötükedihüsokötükedihüso:mymeka::mymeka:

kimseden hiç bir malını almadım kimseyede veremem kıymetlidir benim eşyam
genelde bu tür şeyler kitapçıklarım için geçerli oluyor gidende gelmiyor malesef mafoldumben

ayy kitaplarm benimde değerlidir
herkesden istemem bitek dayıkızımdan değiştokuş yaparızzzz
hele giden kitaplar geri gelmeyince deliririmmmmkötükedihüso
ben aldıysam kitap birinden hemen okur götürürümmmsositososito

öncelikle merhaba,
fotoğraf makinesi, kamera gibi şeyleri vermem.. dünya para zaten. bide verdiğim malı geri sağlam alamadım şimdiye kadar o yüzden veremem diyorum.

annemin bi komşusu var annemin yer silerken kullandığı badyden saç düzleştiricimize kadar her eşyimizi ister.hatta saç düzleştiricimi alırdı 4 gün vermezdi resmen sanki onunmuş gibi ben kapısını çalıp özlem abla verebilir misin derdim işin bitince getir derdi utanmadan

::))) allahım yaa sinir oluyorum bu tür kişilere ev lenmeden önce bir komşumuz vardı pencerelerinin önündeyken bir diyaloglarını duydum
annesi diyorki anne X teyzenin fırın tepsisi bizde kaldı gııı hala gelip istemedi lazım değil her haal..
kızı da diyorki he he hee ne güzel bizim oldu:1shok: o kadında söylenip duruyordur kesin bunlarada yüzsüzler anlamıyorlar işte

yaaa böyle insanlar var hele bir tanesi sırf bizde sarımsak var diye sarımsak almazdı söylerdi bide gıcık

Ayy bide işin bitirce getir mi diyodu .

Vallaha pessss laelaelaelaelae

vermektende hoşlanmam almaktanda....

yakın komşun olur çok zor durumda kalındığında isterim veririm ama zırt pırt vermem....

sevmem bu tarz şeyleri.....

off doğru yere geldim sanırım

önceki hafta görümcem tatile gidiyodu fotoğraf makinemi istedi benden

neyse verdim ama içimden bi ses sğlam gelmiceni sölemiti saten

geldiler tatilden 3 4 gün oldu getirmediler en sonunda çıakrıdlar ağızlarıdanki baklayı

darbe sonuçu makinenin merceğini içeriye girmiş kırılmış ama yaptırcaklarmışş

(buna daha çok kızdım )yani o makine yapılsada eskisi gibi olurmu sonuçta hassas bi alet..

ve yemin ettim bidaha asla kimseye elektironik aletimi vermem ..

başkasının malını kullanamayan bi insan dan bişede olmas Çok üzgünüm çoook

O tür alış verişleri sevmem,
kesinlikle istemem,zaten elimin altında hepsi mevcut,
ama komşumun ihtiyacı olduğunda da vermişimdir,
veremem diyemem ki...(tabi görüştüğüm 2 komşum var,sadece onlara,
diğerleriyle hiçbir alış verişim olamaz)...
sevgiler...

off canım yaa çok can sıkıcı bir durum fisfisfis .
eşinin kardeşi bi şeyde denmez.ama aklı başında mantıklı insan hiç yaptıralım demez zaten .alır yenisi getiri bozulanıda yaptırıp kendi kullansın :mymeka:

Şuda var ki,eminim herkes verir,
sonuçta dünya malı diyoruz ama bu iyi niyeti suistimal edenler
olduğu için de,vermek gelmiyor içimizden...

Şuda var ki,eminim herkes verir,
sonuçta dünya malı diyoruz ama bu iyi niyeti suistimal edenler
olduğu için de,vermek gelmiyor içimizden...

Evet canım .Bide verilen şeyler sürekli alınabilecek şeyler değil ki.
Bir fotoğraf makinası sürekli alınamıyor ki.bozuluncada elektronik eşyalar düzen tutmuyor.
Benim süpürgem halen kablosu ortada bir şekilde duruyor.garantiside bitmişti.eşimin yaptırmaya şuan fırsatı yok.yani yapılırmı oda belli değil.
En iyisi vermiycem artık elektrikli eşya .
Pirinç istesin şeker yağ istesin veriyim ama elektrikli eşya ders oldu vermiycem...

benim eski binada bi komşum vardı günde en az 3 kere gelirdi örgü örerdi ama şiş almazdı nasıl olsa bende her numara şiş ve tığ var süpürge mikser ohhhoooo

Aynı dert bızdede vardı birde verip zamanında gelmediğinde sankı kendı malımız degılmıs gıbı ısteyemede utanırdım töbee.. sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…