Saç Bakım Ürünleri Elektrikli saçlarıma keratin yükleksem iyi gelir mi ?

Tugce035

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
56
6
1
33
Arkadaşlar oncelikle selam, saclarim cok elektrikli ve sacima keratin yukletmek istiyorum sizce saclarimin elektriğini alir mi ? Saclarimla baska hic bi derdim yok. Aslinda guzel saclarim var şu elektriklenme olmasa.

Keratin saçı düzleştirmez ama yatıştırır,saç telini kaliteli hale getirir; denemeye değer yani.İstersen ilk etapta keratin içeren şampuanlardan deneyebilirsin. Otacının keratinlisi güzel ya da Hask'ın, ben şuan Hask kullanıyorum. Keratin içeren diğer şampuanlardan denemedim, o yüzden kullanıp memnun kaldığım bu 2 şampuanı önerebilirim.Hem de içerikleri diğer market şampuanları gibi zararlı değil,netten araştırabilirsin canım.
Uzun zamandır saçıma maşa-düzleştirici kullanmıyorum; eskiden düzleştirmeden dışarı çıkamazdım,çok kabarıyordu. Şimdi öyle değil. Şampuanlardan istediğin etkiyi alamazsan farklı ürünler de deneyebilirsin yada kuaförde keratin bakımı yaptırabilirsin. Keratin dışında argan yağını da öneririm. Baya şey yazdım ama bu konuya çok takıttım eskiden,o yüzden yardımcı olabilirsem ne mutlu :))

Hayatim sacim bu sekilde ve bundan cok rahatsizim. Baksana cok elektrikli. Bana kesin sonuc lazim. Keratin yuklemesi kesin sonuc olur mu ki ? Tek sorunum elektriklenme geri herseyini seviyorum sacimin

Eklentiler

• P_20151106_080424_1_BF_p_1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 129
Hayatim sacim bu sekilde ve bundan cok rahatsizim. Baksana cok elektrikli. Bana kesin sonuc lazim. Keratin yuklemesi kesin sonuc olur mu ki ? Tek sorunum elektriklenme geri herseyini seviyorum sacimin
Kesin sonuc yumusacik oluyo ama guvenilir bi yerde yaptirmaniz sart. Yoksa faydasindan cok zararini gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…