Kesinlikle Miele
kızlar bende makina arayışındayım hala karar veremedim yorumlardan sonra iice kafam karıştı üç model arasında kaldım
philips marathon-540 tl
bosh bgs 62232 -650 tl
rowenta silence ro4449 - 320 tl
Gercekten süpürge almak ısteyen varmı...toz torbalı süpürgeler cok zararlı....bırazdan sıze gercek bir süpürgede olması gerekenlerii yazıcam mutlaka okuyun...Konu güncel değil mi acaba:26: Ben de süpürge arayışına başlayanlardanım 2010 geçti ama ben 2011 ee bakıyorum artıkGeçen gün Fantom un bir süpürgesini gördüm 90 tl kampanyadaymış güzele benziyordu hem sulu hem tozluymuş Kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba
arnica bora aldım vve çok memnunun kızlar suyu işiniz bitince hemen değiştirmezseniz çok kötü koku yağıyor her süpürmeden sonra yıkamak lazım ne sesi var çok sessiz ve ç.ok güzel temizliyor tavsiye ederimmm almamı olanlar mutlaka alsın
kollagen35 aynı mesajı niçin 4 kez gönderdiniz ki?
arkadaşlar ben fakir elektrik süpürgesi aldım
bir çok markanınkine baktım ama en çok içime bu sindi
harika bir emiş gücü var
tavsiye ederim
Bikaç gün içinde elektrikli süpürge alacağım,yorumları okudukça kafam iyicene karışıyor,ben bosch ve rowenta arasında kaldım,sessiz çalışması benim için önemli,arnica bora da çok konuşuluyor,bu hafta alacağım ama bir türlü karar veremedim :2:
kızlar bende makina arayışındayım hala karar veremedim yorumlardan sonra iice kafam karıştı üç model arasında kaldım
philips marathon-540 tl
bosh bgs 62232 -650 tl
rowenta silence ro4449 - 320 tl
hem sessiz hem küçük ve hafif hem de ekonomik... bulamadım
Rowenta sec canım hem artık tefal outletlerde satmaya başladı daha uygun fiyata alabiliyosun.Ben torbasız model aldım.3467 modeli.Alan herkes çok memnun.
*1900Watt *Kompakt tasarımıyla saklama kolaylığı *Taşıma kolaylığı *Elektronik hız ayarı *Çok etkili toz torbasız cyclonic teknolojisi *Yüksek performanslı HEPA filtre *Hızlı ve pratik temizlik teknolojisi *Vakum gücü (kPa) 29 *Hava akımı (dm3/s) 33 *Gürültü seviyesi (dBa) 80 *Toz haznesi 1 Litre
2yılda garantili
arkadaşlar watt önemlidir ayrıca bu zaten motorun gücü demektir... yanlış bilgi vermeyelim dimiarkadaşlar yanlış bilgi verıyorsunuz...watt yüksek olunca tozları değil elektrıği daha cok ceker o yusden watt düşük motor gücü yüksek olan makına alın...toz torbalıda almayın sürekli toz atar arkasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?