ben de onu düşünüyorum ama sessizi çıkmış şimdi Roxx'x prosilence. bütün özellikleri aynı, ama yeni çıkan çok sessiz, çok güzel, baktım. ama çok ağır geldi bana. sadece makina 8buçuk kilo:26: aldın mı sen, kullandın mı?Bosch Roxx'x düşünüyorum ben, torbasız olduğu için.
Kullanan var mı?
ben de rowenta silence force toz torbasız ve yeni çıkan bosch roxx'x prosilence arasında kaldım. rowenta daha hafif, bosch biraz daha ağır, ama daha sessiz. çok kararsız kaldım almaya gittiğimde adam bana bunların hepsini boşver dyson al dedi, ömürlük makina dedi. filtre değiştirmeye gerek yok, yıkayıp yıkayıp kullanıosun ama rowentalarda fln yılda birkez filtre değiştirmen lazım, o da dysonla aynı fiyata gelir dedi, kafam çok karışık, sen aldın mı? neye karar verdin? bir de bu boshlarda da yıkanabilir filtre diyo, acaba yinede filtre değiştirmek gerekir mi?Bikaç gün içinde elektrikli süpürge alacağım,yorumları okudukça kafam iyicene karışıyor,ben bosch ve rowenta arasında kaldım,sessiz çalışması benim için önemli,arnica bora da çok konuşuluyor,bu hafta alacağım ama bir türlü karar veremedim :2:
bu rowentanın torbalı fiyatı heralde değiil mi? torbasızına baktım ben 629tl dediler.:26:kızlar bende makina arayışındayım hala karar veremedim yorumlardan sonra iice kafam karıştı üç model arasında kaldım
philips marathon-540 tl
bosh bgs 62232 -650 tl
rowenta silence ro4449 - 320 tl
filtre değişimi hakkında bilgin var mı? yıllık olarak değiştirmek gerekiomuymuş? bir de çekim gücü nasıl sence memnunmusun?hafta sonu, rowenta silence force compact 2100 watt aldım. çalışırken sesinin çok az olması v.b. ilgimi çekti
güle güle kullan cnm. bu dışı mor-gri gibi olan değil mi?Rowenta sec canım hem artık tefal outletlerde satmaya başladı daha uygun fiyata alabiliyosun.Ben torbasız model aldım.3467 modeli.Alan herkes çok memnun.
*1900Watt *Kompakt tasarımıyla saklama kolaylığı *Taşıma kolaylığı *Elektronik hız ayarı *Çok etkili toz torbasız cyclonic teknolojisi *Yüksek performanslı HEPA filtre *Hızlı ve pratik temizlik teknolojisi *Vakum gücü (kPa) 29 *Hava akımı (dm3/s) 33 *Gürültü seviyesi (dBa) 80 *Toz haznesi 1 Litre
2yılda garantili
bu özelliklerin hepsi dysonda da var, peki bu süpürgenin fiyatı nedir?yanlışlıkla yollamışım 4 kez....kusura bakmayın...yazdıgım özellıklerı okuduysanız en iyisinin hangısı olduguna karar vermek daha kolay olurr
ben de onu düşünüyorum ama sessizi çıkmış şimdi Roxx'x prosilence. bütün özellikleri aynı, ama yeni çıkan çok sessiz, çok güzel, baktım. ama çok ağır geldi bana. sadece makina 8buçuk kilo:26: aldın mı sen, kullandın mı?
ben de rowenta silence force toz torbasız ve yeni çıkan bosch roxx'x prosilence arasında kaldım. rowenta daha hafif, bosch biraz daha ağır, ama daha sessiz. çok kararsız kaldım almaya gittiğimde adam bana bunların hepsini boşver dyson al dedi, ömürlük makina dedi. filtre değiştirmeye gerek yok, yıkayıp yıkayıp kullanıosun ama rowentalarda fln yılda birkez filtre değiştirmen lazım, o da dysonla aynı fiyata gelir dedi, kafam çok karışık, sen aldın mı? neye karar verdin? bir de bu boshlarda da yıkanabilir filtre diyo, acaba yinede filtre değiştirmek gerekir mi?
bu rowentanın torbalı fiyatı heralde değiil mi? torbasızına baktım ben 629tl dediler.:26:
Evet cnm torbalı ama onu almaktan vazgeçtim şuan torbasız ve sessiz modeline yoğunlaştım media markta inirimdeydi 549 tl
aaa ben de media markt a baktım, 629tl dediler, başka biyere baktım 599tl dediler. Ben şimdi boschun sessiz süpürgesini bekliyorum, yeni çıktı, media marktda yoktu henüz, dünyanın en sessiz süpürgesiymiş, bir de filtresi yıkanabiliyormuş. kafam çoook karışık, rowentanın filtresi de yıkanabilir olsa kesin alacaktım, çünkü denedim çok güzel bi süpürge o da:44:Evet cnm torbalı ama onu almaktan vazgeçtim şuan torbasız ve sessiz modeline yoğunlaştım media markta inirimdeydi 549 tl
aaa ben de media markt a baktım, 629tl dediler, başka biyere baktım 599tl dediler. Ben şimdi boschun sessiz süpürgesini bekliyorum, yeni çıktı, media marktda yoktu henüz, dünyanın en sessiz süpürgesiymiş, bir de filtresi yıkanabiliyormuş. kafam çoook karışık, rowentanın filtresi de yıkanabilir olsa kesin alacaktım, çünkü denedim çok güzel bi süpürge o da:44:
üff aynen, ben de çok kararsızım:26:canım o bahsettiğini ben mağzada gördüm henüz denemedim fiyatı 800 civarıydı yanına bile yaklaşmadım
bende bosch la rowenta arasındayım işte araya başka bi model daha girdi philipsd fc9170 500 w emiş gücü varmış nasıl bişey bilmiyorum off offf evlenene kadar anca karar veririm herhalde
arnica hiç düşünmemiştim:44:arnıca alsana biz satışını yapıyoruz şikayet gelmedi daha
ewet canım bana değiştirmen gerekiyor dediler. 2 tip filtresi varmış, birini kendin temizleyebiliyormuşsun, ama öteki filtreyi illa ki değiştirmen gerekiyormuş, bana media markt da çalışanlar öle anlattı ve dysonların neden bukadar pahalı olduğunu sağlamlığı ve bu filtrelerinin ömürlük olması ile açıkladılar. o yüzden kafam karıştı benim, yoksa en başından beri rowenta silence force toztorbasızda benim gözüm:26:canım rowentanında mı filtresi değişiyor bana yıkanabilir demişlerdi silence force 2100watt toz torbasız modeli
ewet canım bana değiştirmen gerekiyor dediler. 2 tip filtresi varmış, birini kendin temizleyebiliyormuşsun, ama öteki filtreyi illa ki değiştirmen gerekiyormuş, bana media markt da çalışanlar öle anlattı ve dysonların neden bukadar pahalı olduğunu sağlamlığı ve bu filtrelerinin ömürlük olması ile açıkladılar. o yüzden kafam karıştı benim, yoksa en başından beri rowenta silence force toztorbasızda benim gözüm:26:
ama bence araştırıp soruşturmak lazım, anlayan birilerine danışmak lazım. bana satıcılar öyle anlattı canım, sen de soruşturup fikir edinirsen bana haber verir misin? Ben de kampanya indirim fln bekliorumbak şimdi işler değişti ozaman sildim bile rowentayı ozaman bosch aklıma hep onda zaten yaaa fiyatının düşmesini kampanya falan beklicem artık
evet malesef canımok canım araştırmaya devam ozaman
Tavsiye edebiliceğiniz veya şu an kullanmakta olup çok memnun olduğunuz süpürge makinası var mı ?
Benimki çok ses çıkartıo bide toz kokuyo her yer kafamçokkarıştı
philipsin hangi modelini alacaksın acaba?toz torbasız modellerin filitreleri belli bir zaman sonra değiştirilmek zorundaymış. ben sulu düşünmüyorum şuan bi tane kullanıyorum doldurup, boşaltmak,temizlemek ızdırap geliyor, zaten bir süre sonra bakteri üretiyormuş. torbalı da düşünmüyorum, torba peşinde koş dur sonra. toz torbasız modeller çıkmış Allah tan. :81: philips alıcam galiba. sessiz toz torbasız. filitresi 3 yılda bir değişiyormuş. samsung da bi tane beğenmiştim kısa süreli filitre değiştirmek lazım dedi biri vazgeçtim. bu gidişle ütü- süpürge- saç kurutma makinesi philips olacak umarım doğru karar veriyordurum. :97:
philipsin hangi modelini alacaksın acaba?
2 hafta önce fln annemler kendilerine aldılar philips easylife fc8146, küçük bişey gri turuncu renkte toz torbasız. çok güçlü, çekim gücü süper, ama çok gürültülü... acaba be de çeyizime ondan mı alsam dedim ama ben sessiz ve filtresi çok sık değiştirilmeyen bişi istiyorum:26:
dysonlarda filtreler ömürlükmüş, hiç değiştirilmiomuş, ama çok pahalı onlar da... bosch hakkında da pek bilgisi olan yok... üfff..simens bayisinde 2 model görmüştüm ama modelleri aklımda değil canım ya. araştırırken maraton isimli modelini gördüm o olabilir mesela. filitre için de 3 yılda bir değiştiriliyor dedi görevli. :80:
çok kararsızım, hala bir süpürge alamadım
bosch ve rowenta arasında kalmıştım, philipsi kullandığımdan beri onu da seçenekler arasına kattım...
Şimdi kafam daha da karışık:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?