- Konu Sahibi pembevemaviler
-
Canım bugün sordum. Dyson animal kullanan müşterilerimizden bu konuda herhangi bir şikayet olmadı, mutlaka aralarında uzun tüylü halı kullananlar vardır dediler. Ama çekiş gücü çok yüksek olduğu için hemen koparma olmasa bile zamanla bu tip halılarda yıpranma yapabilir diye de eklediler. Türbin başlığın döner kısmını kapatıp normal başlık olarak kullanma şansın varmış. Yanında bir kısım var onu çekip iterek türbin özelliğini aktif ya da inaktif hale getirebiliyormuşsun, bunu bu modeli kullanan arkadaşlara sormak daha doğru olur elbette. Bana söyledikleri bu şekilde canım, ama sen satın alacağın yerde de ayrıntılı bir açıklama iste ne olur ne olmaz...
biz 7 ay once ıhlastan aldık cok kullanışlı tozları suya cekıyo halının ıcındekı pislıklerı dovme aparatıyla icine cekıyo cıkan seylerı bı gorsen bu halı benım degıl dersın valla aynı sekılde yatagın ustunu de koltukları da bunla temızlıyoruz ayrıca yıkama icin ayrı bı setı var 1500 lıraya almıştık
arkadaşlar ben aura cleanmax temizlik robotunun üstüne süpürge tanımam.adı üstünde temizlik robotu.biraz pahalı fiyatı 1500 ün üzerinde ama inanın ben değer diyorum.halı ve mobilyalar için derin dövücüsü ile zerre toz kalmıyor evde.halı yıkama özelliği var.hava temizleme,parfümleme özelliği var.bende de eşimde de ev akarlarına karşı alrji var.2 yıldır kullanıyoruz.allerjiyi unuttuk diyebilirim.bu arada reklam yapıyomuşum gibi oldu:)bu firmayla hiçbi ilgim yok şididen söyleyeyim yanlış anlaşılmasın.
arkadaşım hay sen çok yaşa aynı anda aynı ürünü yazmışız
Ben dokuz yıllık evliyim ve 3. süpürgemi çoookk uzun araştırmalar sonunda Dyson DC 32 Animal pro aldık.
Çok fazla memnun kaldım.Çalışıyorum,az zamanda çok iş.Kullanan kim olsa kesinlikle alır.Fiatıda pahalı gelsede aslında uygun .Şiddetle tavsiye ederim....
arkadaşlar ben aura cleanmax temizlik robotunun üstüne süpürge tanımam.adı üstünde temizlik robotu.biraz pahalı fiyatı 1500 ün üzerinde ama inanın ben değer diyorum.halı ve mobilyalar için derin dövücüsü ile zerre toz kalmıyor evde.halı yıkama özelliği var.hava temizleme,parfümleme özelliği var.bende de eşimde de ev akarlarına karşı alrji var.2 yıldır kullanıyoruz.allerjiyi unuttuk diyebilirim.bu arada reklam yapıyomuşum gibi oldu:)bu firmayla hiçbi ilgim yok şididen söyleyeyim yanlış anlaşılmasın.
DYSON kullanıyorummm..çok ama çok memnunum..
benden sonra bir sürü arkadaşım,yakınlarımda aldı,herkes bana teşekkür etti,bence piyasadaki en iyi marka kesinlikle DYSON,ufacık tozları bile affetmiyor
DYSON kullanıyorummm..çok ama çok memnunum..
benden sonra bir sürü arkadaşım,yakınlarımda aldı,herkes bana teşekkür etti,bence piyasadaki en iyi marka kesinlikle DYSON,ufacık tozları bile affetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?