Elektrikli Süpürgeler elektrikli supurgenizin markasi ve memnunmusunuz..

çok sağol canım..balıkesirde tek bir yerde satılıyor.gidip tekrar bir sorayım.umarım ellerinde vardır

vallahi bende çok araştırdım burayı donanım forumlarını dolaştım vs..bi çok arkadaşıa srdum
en çok beğenilen makine ..arnica bora 2400 watt olmuş..vede geçen hafta almaya karar verdim..

gerçektende süper bi makinee.tam bi toz avcısı.acaip güçlü çekimi var.ev silinmiş gibi oluyo işimi kolaylaştırdı..ben çok memnunum..

Son düzenleme:
rowenta tavsiye ederim 2000 w ama çok çektiği için daha düşükte kullanıyorum...rowenta yıllardır süpürge üretiyor..slence force 400 e aldım ama daha düşük w larının fiyatıda düşüktür..2000 fazla geliyor zaten..

Son düzenleyen: Moderatör:
biz 7 ay once ıhlastan aldık cok kullanışlı tozları suya cekıyo halının ıcındekı pislıklerı dovme aparatıyla icine cekıyo cıkan seylerı bı gorsen bu halı benım degıl dersın valla aynı sekılde yatagın ustunu de koltukları da bunla temızlıyoruz ayrıca yıkama icin ayrı bı setı var 1500 lıraya almıştık

arkadaşlar ben aura cleanmax temizlik robotunun üstüne süpürge tanımam.adı üstünde temizlik robotu.biraz pahalı fiyatı 1500 ün üzerinde ama inanın ben değer diyorum.halı ve mobilyalar için derin dövücüsü ile zerre toz kalmıyor evde.halı yıkama özelliği var.hava temizleme,parfümleme özelliği var.bende de eşimde de ev akarlarına karşı alrji var.2 yıldır kullanıyoruz.allerjiyi unuttuk diyebilirim.bu arada reklam yapıyomuşum gibi oldu:)bu firmayla hiçbi ilgim yok şididen söyleyeyim yanlış anlaşılmasın.

arkadaşım hay sen çok yaşa aynı anda aynı ürünü yazmışız

evet bızım supurgede bundan dedim gibi harıka bı robot

arçelik elekrikli süpürgeyi 4 yıl kullanabildim motoru yandı tekerleğiydi düğmesiydi dağıldı gitti şaka gibi... bir yıl olacak philips kullanıyorum yerdeki tozu bile çekiyo silmeye lüzum kalmıyor çok memnunum ben.

kaç senelik olduğunu hatırlayamadığım bosch marka süpürgem var... önce hortumu yırtıldı bir dünya para verdik hortum aldık.. şimdide başlığı kırıldı.. torbalı olduğu için artık yeni bir süpürge almayı planlıyorum...

Arnica ıslak-kuru kullanıyorum. İlk evi süpürdüğümde gözlerime inanamadım:)) nasıl toz çıktı şok oldum sanki yıllardır ev süpürülememiş gibiydi:))

Merhaba Dysonunu güle güle kullan. Bende almayı düşünüyorum ev Shaggy halılarla dolu. Süpürmek çok zor. Kırçıllara dolanan saçlar çıkmıyor. Senin halıların ne tarzda? Shaggylere zarar verirmi acaba?

bosh vardı küçük kapluöbağa tiplerinden çok memnundum
ama eşim kurcalarken sarmalını bozdu
sonra kenwood aldım bin pişman oldum
skaın almayın
sonra arçelik halı yıkama aldım bin pişmanım ne yıkaması ne çekmesi güzel
hortumu çıkıp duruyor
eşimde bir gidip göstermedi
temizlik benim için işkence

şimdi yeni bir arayış içerisindeyim

DYSON kullanıyorummm..çok ama çok memnunum..
benden sonra bir sürü arkadaşım,yakınlarımda aldı,herkes bana teşekkür etti,bence piyasadaki en iyi marka kesinlikle DYSON,ufacık tozları bile affetmiyor

beni bugün o robotu satan bi arkadaş aradı. benm eski komşum beni referans göstermiş. evime gelmek istediler. bende ancak müsait bir zamanda çağırabileceğimi söyledim. telefonda fiyatını sordum söylemediler. neyse eski komşumu aradım. dedi süper birşey ben bu zamana kadar hiç temizlik yapmadığımı farkettim dedi . o da almayı düşünüyormıuş.bu aradada fiyatı 1900 tl imiş. benim evim amerikan mutfaklı salon. bir kızartma yaptığında leş gibi heryere siniyor. camları açmak durumunda kalıyoruz . yazın heryer açık ama kışın zor oluyor. sanırım birde benim toza karşı alerjim var. 18 aylık bir bebeğim var o gezindikçe heryerde tozlar kalkıyor. şuanki süpürgem bekonun toz torbasız. ama görseniz hiç çekmiyor. doğru düzgün süpürmüyor. öyle oluncada canım temizlik yapmak dahi istemiyor.bir kere verdik servise dedi bunun filitresini heray değiştirecekmişim. filitreside 40 tl. oldu dedim yenisini alırım daha ii. onca para verdim o dandik süpürgeye almaz olaydımsizce almaya değermi sonuçta 1900 tl az bir para değil! siizin düşünceleriniz neler?

güle güle kullan. hangi modelini kullanıyorsun? shagy halı için araştırıyorum. özellikle türbin başlığını.
benden sonra bir sürü arkadaşım,yakınlarımda aldı,herkes bana teşekkür etti,bence piyasadaki en iyi marka kesinlikle DYSON,ufacık tozları bile affetmiyor

kesinlikle dyson diyorum ,boyle bir cekim gucu olamaz gercekten cok guclu kullanisli bir supurge..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…