- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Hepsini güle güle kullanın canım... Umarım en kısa sürede bütün eksiklerin tamamlanır
hayırlı olsun.en güzel günlerde AŞK la kullan
Gamzee çok sevindimm canım hepsi çook güzeller güle güle kullannnnn
hayılrı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah... elektrik süpürgesinin aynıs evimizde var çok memnuz hatta çeyizimede aynısını almayı düşünüyorum....
kızlar bugün iş çıkışı nişanlım süpriz yapıp kolumdan tuttu ve elektronik ne ihtiyacın varsa almaya gidiyoruz dedi benim için süper bir süprizdi gönlüme göre elektrikli süpürgemi,saç kurutma makinemi, ütümü ve set üstü ocağımı aldım, mini fırında alacaktım ama yeni modeller gelecekmiş artık onuda geldiğinde alacağım
toztorbasız elektrikli süpürgem
Eki Görüntüle 596402
ütüm
Eki Görüntüle 596416
saç kurutma makinem
Eki Görüntüle 596417
set üstü ocağım
Eki Görüntüle 596418
ankastre cam ocak alalım dedi nişanlım ama ben istemedim çünkü işyerinde kullanıyoruz bir ay sonra üstü çizildi beyaz beyaz oldu cam çok hasar görüyor en güzeli set üstü ocak diye düşündüm benim işimi görsün yeterbunlar kız tarafına ait ama saolsun nişanlım bu yükümü hafifletti fırınımıda aldırdım mı tamamdır kızlar
hayırlısı olsun cnm çok güzeller allah içine sindirsin
Hayırlı olsun canım.. Güle güle kullan
Bunları kız tarafı alıyordu bizim zamanımızda şanslısın gül egüle kullan hepsi çok güzel
güle güle kullan canım elektrikli süpürgen çok güzelmiş modelini çok beğendim
Gamzecim güzel günlerde kullan canım, nişanlın çok güzel bir jest yapmış gerçekten :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?