• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elele nova beşik

elysa970

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
41
5
1
26
Merhaba uzun zamandır beşik bakıyorum. 1 yaşına kadar kullanabilmek istiyorum. 1 yaşından sonra odasına karyola alma planım var. Bu beşiği sevdim aslında ama boyutu 45x80 miş. Çocuk zaten 50 cm doğacağına göre kaç ay kullanılır tam bilemedim. Kullanan memnun olan ya da olmayanlar var mı acaba?

1 yaşına kadar asla sığmaz. Maks 6 ay kullanılır. 4 5 aydan sonra yatakta fıldır fıldır dönüyolar uyurken.Dönemezse rahat edemez. Park beşik ebatlarında bir şey almalısınız.

Siz park beşik mi kullandınız
Ben beşik kullanamadım o zamanlar ahşaplar vardı örgü korumalıklı onlardan aldım bir gece yattı sadece bildiğiniz 1 yanımda uyudu 🤣 şimdiki aklım hiç almaz direkt montessoride bebeyle birlikte yatardım. Ilk zamanlar tabi reflü yataklı babynestte kalırdı o. Sonra emdiği sürece yani 26 ay memedeydi sabaha kadar. Arada yatakta dolanıp geri memeye geliyodu büyüdükçe.

Ben beşik kullanamadım o zamanlar ahşaplar vardı örgü korumalıklı onlardan aldım bir gece yattı sadece bildiğiniz 1 yanımda uyudu 🤣 şimdiki aklım hiç almaz direkt montessoride bebeyle birlikte yatardım. Ilk zamanlar tabi reflü yataklı babynestte kalırdı o. Sonra emdiği sürece yani 26 ay memedeydi sabaha kadar. Arada yatakta dolanıp geri memeye geliyodu büyüdükçe.
Anladım canım teşekkür ederim ama ben yanıma almaya korkarım ya ilk zamanlar için

Back
X