- Konu Sahibi tombistombis
-
tombis ne kadar sessiz bu akşam buraları temmuz topiğide boş allah allh her akşam kaynıodu orası regl olan bi daha girmio galiba
ekran önümde öylece bakiyom nazi düsünüyom acaba odaa benim kadar doldumuydu bu patlama icin yoksa benimki artik patolojik boyuttami neden bu denli istiyorum illa simdi olsun diyor hep icim ama tabiatin bir dengesi var yok ya ben tavuk olmk istiyom 21 günde mis gibi boyboy cücüklerim olur keske tavuk olsaydim yaaa
sahi herkes birden kayboldu sanirim tabiiiiiiiii sendebende aynı tatlım ekrana bakıp duruorum ha birileri geldi ha gelecek die wakti geldi be cnm yıllardır uğraşıoruz haketmedik mi artık sence
ya kızlar, ben ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 12. günümdeyim ama sabah idrarımla yapmıyorumtesti sizcesabah idrarıyla mı yapılmalı? bu zamana kdar yaptığım yanlış mıydı?
28-30 arasında değişiyo tombişim, ama geçen ayprogesteron testi 1.19 çıktı. yumurtlama yoktu yani. bu ay bakalım ne olacak ..
kadin zaten butun hayti boyunca 400-500 yumurta yapiyor baktin olmadi dr. yumurta takibine gidersin ilacla klomenle yumurta artiriliyor ama insallah yumuslarin olur
yumurta takibine gittim geçen ay, 12. gün 12 mm 14. gün 10.9 mm idi yumurtam. ondan test aldımzaten bu ay. 5. günden beri yapıyorumtestin prospektüsünde 10-8 arası yapın diyo ilk idrar demiyo yani. karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?