Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

tombis ne kadar sessiz bu akşam buraları temmuz topiğide boş allah allh her akşam kaynıodu orası regl olan bi daha girmio galiba

tombis ne kadar sessiz bu akşam buraları temmuz topiğide boş allah allh her akşam kaynıodu orası regl olan bi daha girmio galiba

sanirim her topigin bir süreci var yada baska bir sey bilmiyom
tek bildigim birileriyle bir seyleri burdan devam etmek istedigim sessizlik bazen iyidir insan ypruldunun farkina varmaz bzen sesizlikte kendini dinlersin ben cok yasadim bu sürecleri hep belkilerim vardi ama simdi bunlarla yormayim seni yazmak gibi bir hastaligim var canisim bulmayim bir uc sündürüyom

ekran önümde öylece bakiyom nazi düsünüyom acaba odaa benim kadar doldumuydu bu patlama icin yoksa benimki artik patolojik boyuttami neden bu denli istiyorum illa simdi olsun diyor hep icim ama tabiatin bir dengesi var yok ya ben tavuk olmk istiyom 21 günde mis gibi boyboy cücüklerim olur keske tavuk olsaydim yaaa

hep birseyler yazdim bugune kadar tuvalet kagidina okudum romanlarin arkadina pecetelere defterlere biletlerin uzerine yani heryere yazdim sonra pc ler cikti günlükleri oraya not ettim ama simdi herkes okuyacak benim olan hersey birilerinde belki bir iz olacak belkide bir gun bebegime okuturum seni böyle sancilarla bekledim diye teyzelerinin cocuk hikayeleriyle süslenir kim bilir
ama suan yazacak yeni bir yer bulmanin keyfindeyim
gelmezseniz gelmeyin bacilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

güleyim mi ağlayayım mı anlayamadım tatlım hepsi birden gitti bunların gördüm mesajını hemen damladım topiğine bende kocişi bekliorum bu adam bayılıo gece çalışmaya

güleyim mi ağlayayım mı anlayamadım tatlım hepsi birden gitti bunların gördüm mesajını hemen damladım topiğine bende kocişi bekliorum bu adam bayılıo gece çalışmaya

bende aynı tatlım ekrana bakıp duruorum ha birileri geldi ha gelecek die wakti geldi be cnm yıllardır uğraşıoruz haketmedik mi artık sence

ya kızlar, ben ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 12. günümdeyim ama sabah idrarımla yapmıyorumtesti sizcesabah idrarıyla mı yapılmalı? bu zamana kdar yaptığım yanlış mıydı?

28-30 arasında değişiyo tombişim, ama geçen ayprogesteron testi 1.19 çıktı. yumurtlama yoktu yani. bu ay bakalım ne olacak ..

kadin zaten butun hayti boyunca 400-500 yumurta yapiyor baktin olmadi dr. yumurta takibine gidersin ilacla klomenle yumurta artiriliyor ama insallah yumuslarin olur

yumurta takibine gittim geçen ay, 12. gün 12 mm 14. gün 10.9 mm idi yumurtam. ondan test aldımzaten bu ay. 5. günden beri yapıyorumtestin prospektüsünde 10-8 arası yapın diyo ilk idrar demiyo yani. karar veremedim.

yumurta takibine gittim geçen ay, 12. gün 12 mm 14. gün 10.9 mm idi yumurtam. ondan test aldımzaten bu ay. 5. günden beri yapıyorumtestin prospektüsünde 10-8 arası yapın diyo ilk idrar demiyo yani. karar veremedim.

ilk idrarin önemli oldunu biliyom hatta idrar tetlerindede ya sabah idrari yada 4 satlik sikisma yaziyor sanirim degerler daha belli oluyormus beletilince yok sikisinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…