Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

canim uyuyamamisin kiz yoksakocis gidiyor diye olmasin saka canim keske bir sey diyebilsem agrilarina amabiliyon benim tcrüben yok ama bacaklarin ödem bagliyor olabilir yukarri dogru uzat yat

evet bütün gün oturuyorum ayaklarım ödem bağlıyor şişiyor ama sorunum bu değillll ağrılarım falan da yok sadece uykummmm var dünden beri başladıı uykuuu gözümü açamıyorummm uykuuuuuu uykuuuuuu uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok tatrlı geliyor bir bilsen

sen hamiştin dimiii

keske bilebilsem canim ya

sen hamiştin dimiii
evet haaaaaaaaaaamisssssssss

kizlar 1 agustoosta doktoruma gidecem tabii beklenen adet cumaya gelirse sonra ondan bir sevk alip kinderwunch zentrum a gidecem 2 agustos ta saat 16 da

canımcım ayaklarındaki ödem çokmu fazla azmı merak ettim seni korkutmak istemem ama eltimin kardeşi ikinciye hamile ilkinde ayakları çok şişti 38 den 41 numaraya çıktı :) doğumu erken olmak zorunda kaldı çünkü gebelik zehirlenmesi başlamış kızda belirtiside ayakta ödem bi doktorunla konuş şimdi ikinciye hamile yine aynı tehlike varmış tabi kızda varis sorunlarıda vardı bayağı bi ama sende ihmal etme

insallah canim denemede fayda var
evet sana katılıorum...
ben şimcik çıkmak zorundayım oğluşumu kursa bırakıcam sana bişey sormuştum ablacım dün geceki yazdıklarıma bak bi topikte:)
oğlumu bıraktıktan sonra bi işim var sonra oğlumu alıcam sonra doktorlarım başlıo koltuk altı kontrol ve yumoş takibi:) bakalım hayırlısı bana dua edin kızlar inşallah kiste dönmemiştir çatlamıştır:) öpüorumm hepiniziiii

tamam bakarim canim hadi catlamis haberiyle gel geri

yok yok çok yok bende dün oldu sadece tatlım Allah göstermesinn :18::18::18:

Günaydın kızlar...
ben tatildeydim çoktan beri pek yazamadım, ama Tal in açtığı yerden buraya devam ediyoruz sanırım, Tal bir liste tutuyordu kim hamiş kim değil iyi takip ediyorduk o listeden burda da yok mu acaba? Benim batım dündü regl olmadım ama dün dayanamadım test yaptım çıkmadı, tatilde hasta oldum midem berbat, halsizim hastalıklar diğer belirtiler olsa da karıştı zaten beklemedeyim ben şimdilik. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…