- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.281
döllenme olunca gerçekleşiyo tatlım bildgm kadarıyla kasıkta batma filan hamişliktr inş vardr bu ay tatlım yaaaaaaaaa
yok yok ben umutlnmayacağım melekcim , tutmadı benim bebeğim unutuyorum ben kafama takmayacağım, eşime çok kızdım istemedim bebeğimi o da gelmez zaten
seninle günlerimiz aynıydı akıntın ve batman varsa umudunuda yitirme lütfen oo onu bende yapıyorum eşimle kavga edince üzülme
çok çok ağladım çok üzüldüm ne biliyim ben zaten stresli gergin bir yapım var huyum kurusun iyice gerildim, hayırlısı bakalım int e göre yarın bebeğin rahme ekilme tarihiymiş o ne ise , bakalım bekliyorum ama söz verdim kendime kafama takmayacağım
ağlama ya insan planlı proramlı bebk için bir araya gelince ister istemez kasıyosun stres yapıyosun oda soruna dönüşüyor ama yapıcakta pek bişi yok bu konuda oluruna bırak dicem ama bu saaten sonra bu kadar uğraşıp araştırdıktan öğrendikten sonra zor elinden geldiği kadar takmamaya çalış son 10 kız hadi inşallah
malesef hamile degilim kizlar simdi telefonla sordum
selam kızlar,geçmişi biraz okumaya çalıştım ve geldim,tombişciğim bugün test yaptırdın değilmi,sanırım sonuç negatif çıkmış.üzülme demek kolay biliyorum,insanın içindeki umudun yok olması ne kadar kötü biliyorum ama her sonuç yeni bir umudu beraberinde getirir.bu ay olmazsa öbür ay,öbür ay olmazsa sonraki ay ama inanıyorumki olacak.hem senin regline 3 gün var biliyorum,reglinin günü geçmedikçe umudunu yitirme,çünkü ben hamileliğimde olmam gereken günde olmamıştım ve tam o gün kan testi yaptırdım,ogün bile 5 kusur çıkmıştı yani tam sınır,ve gün güne arttı.düşün yani regli olmam gereken günde ti,kaldıki senin daha günün var,tabiiki ümitlen demiyorum ama üzülmede bebeğim,umudunu asla yitirme,birgün hepimiz veletlerimizin sorularından bıktığımız günleri yaşayacağız.ümit ümit ümit....
uzülmenin bir nlami yok olmadi gercegim bu zaten ben bu tesi sonucu göze alarak yapmistim sanirim kicimda birinin anne diye kosturmasi icin biraz daha zaman var haberi alinca gittim direk sanirim önce benim kabullenmem gerekki aksam jürgen uzulmesin ben ayakta durdukca biliyorum ki o guc aliyor amannnnnnnnnnn neyse ben zaten ahzirligimi yapip orkidimi almistim
canımmmmmmm bak üzülmek yok tamammı senin canın sağolsun yeterki birgün o da olur inşallah..insan bir ay umutla bekledikten sonra tabi sarsılır ama benim tanıdığım tombiş güçlü bi kadın bunu çabuk atlatır sakın içine atma içinde ne varsa burda anlat hatta kimseye söyleyemediklerini ama üzülme ok
sagol bebegim sonuca hazidim desemde sendeletiyor ama merak etme ak sacli nine olana kadar deneyecem
neden bilmiyorum ama sanki hayat birinin yaptigi kötü bir saka gibi geliyor gözüme bugun
yarin yine hersey yerine umuda birakacak kac mevsim daha yasarizki bu dolambacli halleri bilemiyorum inanin bildigim bir tek sey var umudum solamiyor ben vazgecsemde icimdeki benden bagimsiz biri vazgecemiyor ve beni pesinde sürükleyip duruyor yok ya yol uzun demistik degilmi
sen sürekli hastanede değilmisin cnm orda test yapamıomusun
keşke herkes senin gibi güçlü durabilse pes etmek en kolayı asıl zor olan azmetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?