- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.341
gunaydin canim 2 agustosta tüp bebek merkezinde ön görüsme icin randevu aldim bakalim sadece gidip konusacaz neler yapildi vs...... sanirim yol biraz dolambacli olacak aksam nerdeydin birseymi oldu gelmedin
hosgeldin canim yok talin topigi buraya kaymadi gelenler geliyor arada bizde gidiyoz komsuculuk oynuyoz sikildikca burda liste olsun olmasin kimse birsey demedi biz genelde kendimizi strese koymayalim falancanin sati filancanin bati diye biz bazen girgirina bazen bazen aklina gelen siirlerini yaziyor normal hayattan mesela hatice sacini boyatti vs.yada ben zayiflamaya kattildim gibi konularla biraz kafa dagitan bir topik olduk ama istersen listelerizde sadece simdi hamislerimizi biliyoz kim yimirtliyor yada catlatiyor paylasiyor nacizane fikir belirtiyoruz umarim topikten memnun kalmissindi bazende agliyozzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaGünaydın kızlar...
ben tatildeydim çoktan beri pek yazamadım, ama Tal in açtığı yerden buraya devam ediyoruz sanırım, Tal bir liste tutuyordu kim hamiş kim değil iyi takip ediyorduk o listeden burda da yok mu acaba? Benim batım dündü regl olmadım ama dün dayanamadım test yaptım çıkmadı, tatilde hasta oldum midem berbat, halsizim hastalıklar diğer belirtiler olsa da karıştı zaten beklemedeyim ben şimdilik. ..
ay çok sevindim hayırlısı olsun canım akşam dışarda yemekteydik kocacımla yol nasıl olursa olsun sonu güzel olucak inan buna
günaydın kızlar...
Ben tatildeydim çoktan beri pek yazamadım, ama tal in açtığı yerden buraya devam ediyoruz sanırım, tal bir liste tutuyordu kim hamiş kim değil iyi takip ediyorduk o listeden burda da yok mu acaba? Benim batım dündü regl olmadım ama dün dayanamadım test yaptım çıkmadı, tatilde hasta oldum midem berbat, halsizim hastalıklar diğer belirtiler olsa da karıştı zaten beklemedeyim ben şimdilik. ..
afiyet olsun canima ya daha ön görüsme sanirim biraz surecek kesin bir tani konana kadar ama benim yas itibariyle dr. Buraya yönlenmemin benim icin daha iyi olacani söyledi yada kadin benden bikti yaaaaaaaaaaa
slm kızlarrr nasılsınz:)
ben çoookkkk süperim içimde inanılmaz bi kkıpırtı var bu ay ki yumurtlama dönemimi süper geçiriyorz çalışmalar gayet hızlıı
artk sonucunu 15-20 güne kalmaz görürüz inş....bugün 17. gün ama çalışmalara devam etcez artk kısmet bakarsın çalışmalarn sonunda eşimle alırız ödülümüzü
hayirlisi olsun dualarimiz tabiki seninle nasil olayim iyiyim sen nasilsingünaydın ablacm bugün kan testi verdm betam artmışmı diye duanızı bekliyrm nasılsın bu arada
kızlar ben geldim i geç geldim haftasonu denizde yandım uyuz gibi kaşınıyorum
Benim bat a 9-10 gün kaldı hiiiççççççç belirti yok zaten biliyordum tutmadığını şimdi iyicenee emin oldum
kızlar ben geldim i geç geldim haftasonu denizde yandım uyuz gibi kaşınıyorum
benim bat a 9-10 gün kaldı hiiiççççççç belirti yok zaten biliyordum tutmadığını şimdi iyicenee emin oldum
daha gidilecek yerlerimiz var
su sohbetide dinler öyle gideriz
costukca sarkilar türküler sazlar
rakiyi sarabi icerde gideriz
gecsede umudun bahari yazi
gözlerde kaliyor yasanmisin izi
kimseler kinamaz burada bizi
ne varsa hesabi öderde gideriz
söyleyecek sözü olan gelsin anlatsin
isterse icine yalanda katsin
yeterki senden benden özlemlerimizden söz etsin
yalani dogruyu sezer gideriz
neler gördük neler bugune kadar
daha gidileceek yolumuz var
bizi burada unutamazlar
kalacak bir türkü söyler gideriz
sevgiyle var olduk sevdik sevildik
kavgalara girdik öldük dirildik
bir anlam firini icinde pistik
anlamli sözü begenirde gideriz
d.g
bu siiri topigin baslarinda ekleyememistim simdiye imis nasip
battaşım benim bee hoşgeldinn tabi sen gezzz ben daha elimi bile suya sokmadım yazıkk yaaaKız bendede hiç belirti falan yok aksine cin gibiyim niyeysse hamileyim ondan galiba belkide bizimde belirtimiz bu yani olmazmı amannn
hosgeldin bizim yerimizede yüzdünmü simdi benim canimi sikma daha dur bir ya gunun bir gelsin
ay kız canım rakı balık çekti off ben aşeriyorum yok yok kesin hamişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?