Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

gunaydin canim 2 agustosta tüp bebek merkezinde ön görüsme icin randevu aldim bakalim sadece gidip konusacaz neler yapildi vs...... sanirim yol biraz dolambacli olacak aksam nerdeydin birseymi oldu gelmedin

ay çok sevindim hayırlısı olsun canım akşam dışarda yemekteydik kocacımla yol nasıl olursa olsun sonu güzel olucak inan buna

hosgeldin canim yok talin topigi buraya kaymadi gelenler geliyor arada bizde gidiyoz komsuculuk oynuyoz sikildikca burda liste olsun olmasin kimse birsey demedi biz genelde kendimizi strese koymayalim falancanin sati filancanin bati diye biz bazen girgirina bazen bazen aklina gelen siirlerini yaziyor normal hayattan mesela hatice sacini boyatti vs.yada ben zayiflamaya kattildim gibi konularla biraz kafa dagitan bir topik olduk ama istersen listelerizde sadece simdi hamislerimizi biliyoz kim yimirtliyor yada catlatiyor paylasiyor nacizane fikir belirtiyoruz umarim topikten memnun kalmissindi bazende agliyozzzzzzzzzzzzz yaaaaaaa

ay çok sevindim hayırlısı olsun canım akşam dışarda yemekteydik kocacımla yol nasıl olursa olsun sonu güzel olucak inan buna

afiyet olsun canima ya daha ön görüsme sanirim biraz surecek kesin bir tani konana kadar ama benim yas itibariyle dr. buraya yönlenmemin benim icin daha iyi olacani söyledi yada kadin benden bikti yaaaaaaaaaaa

hoşgeldin canım geçmiş olsun bizim burda liste yok kimin canı ne yazmak istiyorsa ruh haline göre onu yazıyor valla ama hepimiz birbirimizi biliyoruz benim ayın 4 olucağımı biliyorlar mesala serfikle battaşız gibi

Günaydın kızlar.Bana bişeyler oluyo anlam veremedim.Regli dönemime henüz 10 gün var inanılmaz bir mide bulantısı başladı.Erken belirti olabilir mi?

slm kızlarrr nasılsınz:)
ben çoookkkk süperim içimde inanılmaz bi kkıpırtı var bu ay ki yumurtlama dönemimi süper geçiriyorz çalışmalar gayet hızlıı
artk sonucunu 15-20 güne kalmaz görürüz inş....bugün 17. gün ama çalışmalara devam etcez artk kısmet bakarsın çalışmalarn sonunda eşimle alırız ödülümüzü

kipirtin nesen hic solmasin canim insallah guzel olur

sanmaki adini söylemekten korkuyorum
her duada her yalvarista onu okuyorum
her düste seni görüyor her hayalde seni düslüyorum
her söyleyiste ilmek ilmek seni gönlüme isliyorum

harabe olsada simdi icim saglam bir umudum var
hic gördünmü isterken yanmayan bir yüregi
bir türkü olup yasarken butun dilekleri
umudum hep saglamdir yikilmaz direkleri

dilegim odurki sensizligi yasamamak yasarken
sevgim magsum sana
sen gönlümde dogdundan yana
dünya seninle cennet yokluguna ne denir bilmemki

d.g

aklima geldi yazdim

Son düzenleme:
AY TUTULMASI

Albay, binbaşıya :
-Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Bende orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi verecegim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz .O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün.
Binbaşı, yüzbaşıya :
-Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır.
Yüzbaşı, teğmene :
-Albayın emri ile yarın sabah dokuzda taalim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir.
Teğmen, başçavuşa :
-Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kiyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir.
Basçavuş, askere :
-Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgaahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim techizat ile hazır olun.
Askerler kendi aralarında :
-Yarın sabah bizim basçavus Albayı tutukklayacakmış.

daha gidilecek yerlerimiz var
su sohbetide dinler öyle gideriz
costukca sarkilar türküler sazlar
rakiyi sarabi icerde gideriz

gecsede umudun bahari yazi
gözlerde kaliyor yasanmisin izi
kimseler kinamaz burada bizi
ne varsa hesabi öderde gideriz

söyleyecek sözü olan gelsin anlatsin
isterse icine yalanda katsin
yeterki senden benden özlemlerimizden söz etsin
yalani dogruyu sezer gideriz

neler gördük neler bugune kadar
daha gidileceek yolumuz var
bizi burada unutamazlar
kalacak bir türkü söyler gideriz

sevgiyle var olduk sevdik sevildik
kavgalara girdik öldük dirildik
bir anlam firini icinde pistik
anlamli sözü begenirde gideriz

d.g

bu siiri topigin baslarinda ekleyememistim simdiye imis nasip

kızlar ben geldim i geç geldim haftasonu denizde yandım uyuz gibi kaşınıyorum

benim bat a 9-10 gün kaldı hiiiççççççç belirti yok zaten biliyordum tutmadığını şimdi iyicenee emin oldum

kızlar ben geldim i geç geldim haftasonu denizde yandım uyuz gibi kaşınıyorum

Benim bat a 9-10 gün kaldı hiiiççççççç belirti yok zaten biliyordum tutmadığını şimdi iyicenee emin oldum

battaşım benim bee hoşgeldinn tabi sen gezzz ben daha elimi bile suya sokmadım yazıkk yaaa Kız bendede hiç belirti falan yok aksine cin gibiyim niyeysse hamileyim ondan galiba belkide bizimde belirtimiz bu yani olmazmı amannn

ay kız canım rakı balık çekti off ben aşeriyorum yok yok kesin hamişim

üff gezdim beter oldum geldim şemsiye altında bi insan ne kadar yanabilir ki kaşıntı kaşıntı yolacağım kendimi
uff battaşım yaa hiç belirti yok acaba yarın mı başlayacak diyorum nette baktım bebeğin rahme ekilme tarihi yarın, ekilip biçilince
belirti verecek belki ya da bizim belirtimiz olmayacak..bi örnek vermek istiyorum arkidişlerime kuzenim eşi 4 aylık hamiş ve oğluşu olacak
çikolata kisti vardı ve dr lar çocuğun olmaz kesinlikle tedavi görmen gerekli dediler..bunlar da olmaz nasıl olsa diyerek korunmadan lişkiye girdiler ve ilk denemdehamiş kaldı ve hiç bir belirtisi olmadı adet sancısı dışında ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı burada yazılanların hiçbirini ve şuan o kadar rahat bi hamilelik geçiriyor ki maşallah Allah hepimize nasip etsin , o nedenle umut yitirmek yok , ben yitirdim mi evet ama toparlarım kendimi elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…