Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

istanbulda olanlar dünki depremi hissettinizmi kociş işteydi bebşte uyumuştu ödümmm çıktı yemin ediyorum 10 sn fln sürdü 5.2 imiş şiddeti Allah korusun walla

lugesma hamileydin dimi canım sen yanlışmı hatırlıyorum

ewet cnm hamişim inşallah bi sorun çıkmazda bebişimi görürsem içim dahada bi rahtlıcak.
böyle beklemekde çok sıkıcı. tuaf tuaf şeyler gelio insnın aklına.

şu tıcker ı nasıl yaptın tombiş bi el at bana
ya bnde istiyom bu tıckerdan ama beceremedm. ayy ne kadr becerksizim çok kızdım kendimeeeee çokkkk

istanbulda olanlar dünki depremi hissettinizmi kociş işteydi bebşte uyumuştu ödümmm çıktı yemin ediyorum 10 sn fln sürdü 5.2 imiş şiddeti Allah korusun walla

ben de evdeydim canım uzanmıştım tektim evde vurdu geçti, kalktım dışarı falan baktım sonra yine yattım , Allah büyüklerinden korusun yaşatmasın canım

başka şeyler için olmuyor mu canım

ben ask filmi seyredince kiziyor benimki ben basliyom sen beni boyle sevmiyon sen bana bunu demedin söyle bakmadin bizim niye degil bu saki vs............ama link acilmiyo

inşallah görürsün canım aklına kötü şeyler getirme pozitif ol

‪İncir Reçeli - Final (Ağlatan) Sahneleri‬‏ - YouTube

ARKADAŞLAR AŞK TESADÜFLERİ SEVER DEN SONRAKİ 2. HARİKA AŞK FİLMİ

güzel filme benzior en kısa zamnda izlicam cnm

Son düzenleme:
yha şu hamile kalmak isteyen herkes tek bir topikte toplansa nolurdu daha kalabalık ve eylenceli olmazmıydı temmuz topiğinin ilk hali gibi:97:

evet hepimiz bölündük bi topicten diğerine geçene kadar canım çıkıyor hamile olan olmayan belirtisi olan olmayan hepimiz birarada ne gözel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…