- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.681
hoşgeldin kazen uzun zamandır yoktun sanırımUzulerek sizlerle bir bilgi paylasmak durumundayim....
tombistombis ile karakiz06
ayni kisidir !
Simdi ikisinden biri gelir ben sifremi kaptirdim ben ona vermemistim biz ayri kisileriz diye ama ben %100 eminim ayni PC yi kullaniyorlar ayni yerden nete baglanmislar !
ve bence ciddi bir kisilik problemi yasiyor !
canım kazen bu sitenin editörlerinden hatta kurucularından büyük patron yanierkek olarak aramızdan çıkarmısın lütfen kimin ne yaşadığı ne yaptığıda sana kalmadı ayrıca
sanırım tombis in üyeliği de iptal edilmiş.
Uzulerek sizlerle bir bilgi paylasmak durumundayim....
tombistombis ile karakiz06
ayni kisidir !
Simdi ikisinden biri gelir ben sifremi kaptirdim ben ona vermemistim biz ayri kisileriz diye ama ben %100 eminim ayni PC yi kullaniyorlar ayni yerden nete baglanmislar !
ve bence ciddi bir kisilik problemi yasiyor !
bu kadar mı olur yaa nasıl duygularımızla oynar terbiyesiz , bizde açık açık konuşuyor burada , paylaştıklarım konusunda tedirginim ve çok üzgünüm
ne oluyorr yahuu okuduklarım gerçekmi nasıl olurrrrr inanmak istemiorum böyle birşeye
kimseye zarar vermek amacında olduğunu sanmam, yalnızdır bunalımdadır belki de, ben de biraz da olsa tanıdğımı sandığım ama aslında hiç tanışmamış olduğum biri hakkında konuşmak istemiyorum kimbilir ne derdi var. üzülmene korkmana gerek yok bence. ama nette paylaşımda bulunurken isim,soyad, işyeri, adres bilgilerinizi kimselere vermeyin de gerisinden bişey olmaz.
kimseye zarar vermek amacında olduğunu sanmam, yalnızdır bunalımdadır belki de, ben de biraz da olsa tanıdğımı sandığım ama aslında hiç tanışmamış olduğum biri hakkında konuşmak istemiyorum kimbilir ne derdi var. üzülmene korkmana gerek yok bence. ama nette paylaşımda bulunurken isim,soyad, işyeri, adres bilgilerinizi kimselere vermeyin de gerisinden bişey olmaz.
bunları yapan bi bayan olsa anlayış gösteririm ama ya erkekse hiç anlayış gösteremem canım
kızlarrr karakız ın yazdığı yazıyı yönetime şikayet ettim arkadaşımıza hakaret ediyor diye sanırım onun için ortaya çıktı bu durum eğer gerçekten öyleyse çooook iyi yapmışım en azından sizide kurtardım kendimide alay edilmekten
kızlarrr karakız ın yazdığı yazıyı yönetime şikayet ettim arkadaşımıza hakaret ediyor diye sanırım onun için ortaya çıktı bu durum eğer gerçekten öyleyse çooook iyi yapmışım en azından sizide kurtardım kendimide alay edilmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?