Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

hoşgeldin kazen uzun zamandır yoktun sanırım

erkek olarak aramızdan çıkarmısın lütfen kimin ne yaşadığı ne yaptığıda sana kalmadı ayrıca
canım kazen bu sitenin editörlerinden hatta kurucularından büyük patron yaniuyarı ve ikazda bulunmak en doğal hakkı sanırım

pek inanamıyorum ama evet kazen sitede önemli biri onu biliyorum. bu karakız daha önce 3 üz gebe kaldım gelişmedi aldırdım demişti başka topicten hatırlıyorum, bi de beni sokakta bulmuşlar yetiştirme yurdunda büyüdüm falan diye anlatıyodu..

neyse ben yorumsuzum.

görüşürüz kızlar dua sayılarını haticeye bildirmeyi unutmayın, Allah hepinizden razı olsun.

bu kadar mı olur yaa nasıl duygularımızla oynar terbiyesiz , bizde açık açık konuşuyor burada , paylaştıklarım konusunda tedirginim ve çok üzgünüm

şok oldum inanki......

bu kadar mı olur yaa nasıl duygularımızla oynar terbiyesiz , bizde açık açık konuşuyor burada , paylaştıklarım konusunda tedirginim ve çok üzgünüm

kimseye zarar vermek amacında olduğunu sanmam, yalnızdır bunalımdadır belki de, ben de biraz da olsa tanıdğımı sandığım ama aslında hiç tanışmamış olduğum biri hakkında konuşmak istemiyorum kimbilir ne derdi var. üzülmene korkmana gerek yok bence. ama nette paylaşımda bulunurken isim,soyad, işyeri, adres bilgilerinizi kimselere vermeyin de gerisinden bişey olmaz.

bunları yapan bi bayan olsa anlayış gösteririm ama ya erkekse hiç anlayış gösteremem canım

nası ya bu tombikle 06 aynı kişimi yani erkek ben anlamadım noldu şimdi

kızlarrr ben haklı çıktım 1 ay öncr siteye girdiğimde tombişle karşılaştım sohbet ettik ve ben birşeylerin olduğu anladım içime doğdu galiba erkek misin fakan yazdım daha bi kaç şey daha demekki belli etmiş kendini şaka gibi ama erkek olduğunu sanmıorum bi erkek gebelik konusunda bu kadar bilgili olmaz

kızlarrr karakız ın yazdığı yazıyı yönetime şikayet ettim arkadaşımıza hakaret ediyor diye sanırım onun için ortaya çıktı bu durum eğer gerçekten öyleyse çooook iyi yapmışım en azından sizide kurtardım kendimide alay edilmekten

yemin ediorum çok güzel yapmışsınn burda aptal gibi bizde sorunlarını dinledik onun kimseye güven yok yalandan nefret ediorum

iyi yapmışsın canım..

bende erkek olduğunu sanmıyorum ve ayrıca sorunu olduğunuda sadece bizimle alay etmek istiyordu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…