Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

canım geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda vericek inşallah ümidini bırakma tamam canım sayıyı belirtirsin çok sağol

saol canım sanırım buradaki herkes henüz hiç anne olamamış kişiler inşaallah bizlerde iyi birer anne oluruz ki olacağız inanıyorum. stres kesinlikle hamileliği önlüyor sakın üzüntü stres yapmayın

cocukmu yapacan zayiflayacanmi ay cok komiksin bir karar ver yaaaaaaaaaa hele cizelgen cok komik olmus bu topikte umarim dogurursunda millet kurtulur sen burda yasa topikte care ara seni anlamak zor valla arda bir sirf seni okumaya geliyom guzel yazmisin yine arkadaslik teklifimi kabul etmemisin yoksa yapamadinmi aman ne diyom ya zamanimi harciyom

bak canım kardeşim; bu topikte kimin ne yaptığına ne yazdığına nasıl bi kişilkte olduğuna almış olduğu tüm kararlara ne senin ne benim nede hiç kimsenin hakkı yoktur canın gülmek sohbet etmek istiyorsa buyur ha insan kişiliğine dokunacaksan şayet başka yerde bul kendini boşuna kıymetli zamanını harcama kendinide komik duruma getirme beni çok güldürdünüz sağolasın

bu neye tepki şimdi anlam veremedim gerçekten. kilo vermek hamile kalmayı kolaylaştırıyor bu arada bilginize. tombis kilo vermeye çalışmakta haklı. ayrıca gerçekten de kimene..

:117:

Uzulerek sizlerle bir bilgi paylasmak durumundayim....

tombistombis ile karakiz06

ayni kisidir !

Simdi ikisinden biri gelir ben sifremi kaptirdim ben ona vermemistim biz ayri kisileriz diye ama ben %100 eminim ayni PC yi kullaniyorlar ayni yerden nete baglanmislar !

ve bence ciddi bir kisilik problemi yasiyor !

hey sen kimsin ayrıca kim oluyorsunda başkası hakkında böyle konuşabiliyorsun.. gerçekten çok merak ettim kimsin sen neyin peşindesin profilinden yazdıklarına da baktım zaten yalancısın sen her topiğe farklı şeyler yazıyorsun?

çok korkunç ve ürkütücüsünn

kızlar tefriciyye okumak için illa abdesli olmanız gerekmiyor abdestsizde okuyabilirsiniz ama tabi en efdali abdestli olmak aslında okumak isteyen herkes bir sayı verse çünkü 4444 sayısını aşmamak yada eksik olmaması lazım diye biliyorum siz sayıyı takip ederken bir başka arkadaş fazlada okumuş olabilir kusuruma bakmayın bilmişlik ukalalık yapmak değildi niyetim nacizane bende okumak isterim arkadaşımız için bizde birçok arkadaşımız için tefriciyye ve yasin dönmüştük çoğu hamile kaldı maşallah şimdi bıcır bıcır bebeleri var rabbim bağışlasın
birde meryem suresini bol bol okumanızı tavsiye ederim ben devamlı okurum
perşembeye kadarsa ben 500 tane okumak isterim

erkek olarak aramızdan çıkarmısın lütfen kimin ne yaşadığı ne yaptığıda sana kalmadı ayrıca

canım çok sağolasın herkes okuduğu rakamı gün içinde yazıyor buraya takip ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…