- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.661
cnim simdilik 50 okudum ama aksama devam edecem kac oldu sanirim bayagi okuyan var
cnim simdilik 50 okudum ama aksama devam edecem kac oldu sanirim bayagi okuyan var
canım geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda vericek inşallah ümidini bırakma tamam canım sayıyı belirtirsin çok sağol
kızlar sıcak yhaaa sizde bnim kadar çokk terliomusunuz peki makyajınızı nasıl sabit tutuyosunuz hemen akıo delircm yhaa
offf ya of ne kadar çabuk okuyorsunuz ben sürekli telefonla görüşmek zorunda olduğum için şuan sadece 3 tane okuyabildim
canın soğolsun annelerin en güzeli 3 adet kayda alınmıştır
cocukmu yapacan zayiflayacanmi ay cok komiksin bir karar ver yaaaaaaaaaa hele cizelgen cok komik olmus bu topikte umarim dogurursunda millet kurtulur sen burda yasa topikte care ara seni anlamak zor valla arda bir sirf seni okumaya geliyom guzel yazmisin yine arkadaslik teklifimi kabul etmemisin yoksa yapamadinmi aman ne diyom ya zamanimi harciyom
cocukmu yapacan zayiflayacanmi ay cok komiksin bir karar ver yaaaaaaaaaa hele cizelgen cok komik olmus bu topikte umarim dogurursunda millet kurtulur sen burda yasa topikte care ara seni anlamak zor valla arda bir sirf seni okumaya geliyom guzel yazmisin yine arkadaslik teklifimi kabul etmemisin yoksa yapamadinmi aman ne diyom ya zamanimi harciyom
Uzulerek sizlerle bir bilgi paylasmak durumundayim....
tombistombis ile karakiz06
ayni kisidir !
Simdi ikisinden biri gelir ben sifremi kaptirdim ben ona vermemistim biz ayri kisileriz diye ama ben %100 eminim ayni PC yi kullaniyorlar ayni yerden nete baglanmislar !
ve bence ciddi bir kisilik problemi yasiyor !
çok korkunç ve ürkütücüsünn
Benim misyonum bu ayrica bana degilde yazdiklarima konsantre olsak !
Uzulerek sizlerle bir bilgi paylasmak durumundayim....
tombistombis ile karakiz06
ayni kisidir !
Simdi ikisinden biri gelir ben sifremi kaptirdim ben ona vermemistim biz ayri kisileriz diye ama ben %100 eminim ayni PC yi kullaniyorlar ayni yerden nete baglanmislar !
ve bence ciddi bir kisilik problemi yasiyor !
kızlar tefriciyye okumak için illa abdesli olmanız gerekmiyor abdestsizde okuyabilirsiniz ama tabi en efdali abdestli olmak aslında okumak isteyen herkes bir sayı verse çünkü 4444 sayısını aşmamak yada eksik olmaması lazım diye biliyorum siz sayıyı takip ederken bir başka arkadaş fazlada okumuş olabilir kusuruma bakmayın bilmişlik ukalalık yapmak değildi niyetim nacizane bende okumak isterim arkadaşımız için bizde birçok arkadaşımız için tefriciyye ve yasin dönmüştük çoğu hamile kaldı maşallah şimdi bıcır bıcır bebeleri var rabbim bağışlasın
birde meryem suresini bol bol okumanızı tavsiye ederim ben devamlı okurum
perşembeye kadarsa ben 500 tane okumak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?