- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.641
yaa kızlar siz çalışmıyormusunuzzzz ben çalışıyorummm ama nasıl okucam ancak aksama
çalışıyorum canım 2 işimi yapıyom 1 dua okuyom :) 50 tane okudum adet yok canım kim ne kadar okuyabilirse
öyle kabul olur mu? olursa bende okuyum birde nasıl kime niyet ediyoruz onu da yazarsanız bende başlıyım
evet kızlar kime ne kadar okucaz...
bir tane başkan seçelim herşeyi o ayarlasın bize talimatları versin bizde yapalım yoksa böyle çok karışık olucak seçilen başkanda katılanlara özel mesajdan bildirsin ama topic hızlı ilerlediği için göremeye biliriz bende okumaya hazırım ama reglimde yakın
birde 2 istek için ayrı ayrımı okumak gerekio acaba biliosunuz ben kayınvalidemle oturuorum ayrı ev çok istiorum 7 yıldır biriz hem bebek hemde kiralıkta olsa bi ev için yapabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı..
amin canımmm cümlemisinkinii inşallahh bende okumaya akşam namazından sonra başlıcam allah kabul eder inşallahherhafta birimiz için okucaz inşşalh senin gönlünde ne varsa bitiminde duası yapılır rabbim gönlündekini versin
amin canımmm cümlemisinkinii inşallahh bende okumaya akşam namazından sonra başlıcam allah kabul eder inşallah
bende bekliyom onu ama ne okursak kar diye basladim canimevet kızlar kime ne kadar okucaz...
bir tane başkan seçelim herşeyi o ayarlasın bize talimatları versin bizde yapalım yoksa böyle çok karışık olucak seçilen başkanda katılanlara özel mesajdan bildirsin ama topic hızlı ilerlediği için göremeye biliriz bende okumaya hazırım ama reglimde yakın
birde 2 istek için ayrı ayrımı okumak gerekio acaba biliosunuz ben kayınvalidemle oturuorum ayrı ev çok istiorum 7 yıldır biriz hem bebek hemde kiralıkta olsa bi ev için yapabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı..
hosgeldin canim sana mesaj yazmistim ama geri dönmedin okuyamadin sanirim cok hizliyiz bugunhatice sanırım sen topluyorsun sayıları bende hergün okurum inşaallah sanada özelden kaç tane okuduğumu yazarım.
ben dış gebelikten ameliyat olalı 3 ay oldu. bu ay ameliyattan sonra ilk defa tekrardan çocuk için çalışmalara başladık ama benim kontrollü hamile kalmam gerekiyor çünkü dış gebeliğin tekrarlama riski var. bakalım bu ay ne olacak 10 ağustos adet tarihim. artık hamileler sınıfına hayırlısıyla dahil olabilecekmiyim merak ediyorum. hayırlısı olsun sağlıkla doğsun amin...
hatice sanırım sen topluyorsun sayıları bende hergün okurum inşaallah sanada özelden kaç tane okuduğumu yazarım.
ben dış gebelikten ameliyat olalı 3 ay oldu. bu ay ameliyattan sonra ilk defa tekrardan çocuk için çalışmalara başladık ama benim kontrollü hamile kalmam gerekiyor çünkü dış gebeliğin tekrarlama riski var. bakalım bu ay ne olacak 10 ağustos adet tarihim. artık hamileler sınıfına hayırlısıyla dahil olabilecekmiyim merak ediyorum. hayırlısı olsun sağlıkla doğsun amin...
kızlar bnde okucam inşallah size. okudukca yazarım burdan ama sayfalar çabuk geçio nasıl yapcaz sayı işini.
ewmde inşaat var bugn ustayı göndereyim akşam namazdan sonra başlarım bnde.
bende bekliyom onu ama ne okursak kar diye basladim canim
hosgeldin canim sana mesaj yazmistim ama geri dönmedin okuyamadin sanirim cok hizliyiz bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?