Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

kızlar bende okuyayım ne okumam gerktiğini yazın burdan (örtü takmak gerekiomu okurken ) bide kime okycaz niyet etmek gerekiomu

Son düzenleme:
evet kızlar kime ne kadar okucaz...
bir tane başkan seçelim herşeyi o ayarlasın bize talimatları versin bizde yapalım yoksa böyle çok karışık olucak seçilen başkanda katılanlara özel mesajdan bildirsin ama topic hızlı ilerlediği için göremeye biliriz bende okumaya hazırım ama reglimde yakın
birde 2 istek için ayrı ayrımı okumak gerekio acaba biliosunuz ben kayınvalidemle oturuorum ayrı ev çok istiorum 7 yıldır biriz hem bebek hemde kiralıkta olsa bi ev için yapabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı..

gerek yok canım tefriciye okuyoruz grenmonn arkadaşa hilal ismi bebek için çok sağolun arkadaşlar okunan adetler buraya yazılıyor tolam 4444 olucak

Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi`l-ukadu ve tenfericu bihi`l-kurebu ve tukda bihi`l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu`l-havatimi ve yusteka`l-gamamu bivechi-hi`l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma`lumin lek."

okunucak dua budur kızlar canım okuduğun sayıyı ister burdan ister özelden bana yaz

herhafta birimiz için okucaz inşşalh senin gönlünde ne varsa bitiminde duası yapılır rabbim gönlündekini versin

kızlaaar sayımız artmış ne güzel, böyle gün içinde dua salavat okumak Allah ı her an aklımızda tutmamızı da sağlıyor, ben şimdi günde 1100 kelimei tevhid e de başladım o adetken de okunabiliyormuş, okuyup rahmetli babamın ruhuna diyorum, hem içim rahatlıyor, hem her an yüce Rabbimizin bizi her an gördüğünün farkında olarak hareketlerime çeki düzen vermeye çalışıyorum. mutlu oldum bak yine

neyse okumam gerekn çalışmalar, makaleler var biraz onlarla uğraşayım, yine uğrarım.

kızlar bnde okucam inşallah size. okudukca yazarım burdan ama sayfalar çabuk geçio nasıl yapcaz sayı işini.

ewmde inşaat var bugn ustayı göndereyim akşam namazdan sonra başlarım bnde.

hatice sanırım sen topluyorsun sayıları bende hergün okurum inşaallah sanada özelden kaç tane okuduğumu yazarım.
ben dış gebelikten ameliyat olalı 3 ay oldu. bu ay ameliyattan sonra ilk defa tekrardan çocuk için çalışmalara başladık ama benim kontrollü hamile kalmam gerekiyor çünkü dış gebeliğin tekrarlama riski var. bakalım bu ay ne olacak 10 ağustos adet tarihim. artık hamileler sınıfına hayırlısıyla dahil olabilecekmiyim merak ediyorum. hayırlısı olsun sağlıkla doğsun amin...

kızlar sıcak yhaaa sizde bnim kadar çokk terliomusunuz peki makyajınızı nasıl sabit tutuyosunuz hemen akıo delircm yhaa

bende bekliyom onu ama ne okursak kar diye basladim canim

hosgeldin canim sana mesaj yazmistim ama geri dönmedin okuyamadin sanirim cok hizliyiz bugun

canım geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda vericek inşallah ümidini bırakma tamam canım sayıyı belirtirsin çok sağol

bende bekliyom onu ama ne okursak kar diye basladim canim

hosgeldin canim sana mesaj yazmistim ama geri dönmedin okuyamadin sanirim cok hizliyiz bugun

hoşbulduk tombis teşekkürler ben 3 senelik evliyim senin ne kadar oldu canım benim kokularım hamile kalamamanın yanı sıra tekrar bir dış gebelik yaşamak allah korusun çok zor bir şey ameliyat felan insanı çok yıpratıyor allah kimselere göstermesin sizleride korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…