Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

tombişim alemsin ya ben de artık bunu okuduktan sonra yumurta falan yapıp yiyemicem herhalde

rain bana bir gün dediki böyle elini yika kontrol et yumurta aki gibi yapis yapis birsey dedi dedi ya benim el hep orda neyse böyle olmayacak bir gun eve geldim yumurtayi kirdim dedigi gibe iki parmak testi yaptim ogun bugun yemiyom aklima geliyor ya gülüyom ya t...........

gecmis olsun iyi eglenceler annenle insallah sana guzel haberler biriktiririz

yaprak dökümü başladı desene, ben de çalışmaya gidiyorum kızlaaaaarrrrr, malum 12. gün bugün :) ve ben kız istiyorum :)
allah gönlüne göre versin ama önce saglikla insallah

hatice yi hatirliyormusunuz bir dua yazmisti ben onu okuyacam her gece hepimize dilimin döndügünce dua edecem aldigim her haber icimi isitiyor sanki umut oluyor su gecenin rahmetine allahim bize tattirir insallah

hani hep kucamiza aliriz diyozya sanirim ben alamam ya cani yanar falan sanirim aglasa susuturamasam bende onunla aglarim gibi geliyor ne bileyim

cnm RABBİM kabul eder inş. seninde dileğin gerçekleşir bir an önce
hepimizin kini insallah

bende senin gibi dualarımda önce başkası için isterim zaten olması gereken o ALLAH sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin size
baksana ne garip degilmi herbirimiz bir yerdeyiz tanimayiz birbirimizi ama hep birbirimiz icin dua ediyoz allah razi olsun cümlemizden

hani hep kucamiza aliriz diyozya sanirim ben alamam ya cani yanar falan sanirim aglasa susuturamasam bende onunla aglarim gibi geliyor ne bileyim
abimin oğlu hastalanmıştı hastaneye götürdük orda serum takılması gerekiyomuş damarını bulamadılar çocuk ağlamaya başlayınca benimde gözyaşlarım durmadı yani bende hiç kıyamam çocuklara çok sulu güzüm kimi hırpalayarak sever ya çocukları uyuz olurum canının yanmasını hiç istemem çocukların

allah kimine veriyor bebeklerin kiymeti yok cöp bidonunda bulunuyor bizde agzimiz dolusu bizede ver diye yalvariyor ne bileyim kardesim bazen haber seyredince icimden birseyler kopuyor kizkardesim 3. ye hamile bazen döver kizlari ay kalkar giderim ne bu anlamam

haklısın cnm ama ALLAH ta bizi bunla sınıyo yeterki biz isyan etmeyelim

memnu oldum cnm aslında belki hiç umursamasak belki herşey yoluna girer gerçi biz unutsak insanlar bu sefer hatırlatıyor

ben kendimden cok esim icin uzuluyom o birsey demesede önceleri derdimki keske beni aldatsaydida simdi bir kadin ciksaydi bu senin cocugun deseydi diye ne bileyim eksiklik bende karisik iste ben hep calistim annemler tc ye gittinde kesin donus abimin okulu evliligi kiz kardesim öyle pesinden yigenler tabii annemle babama hep destek ömrü harcadik hep seneye dedim sene geldinde birde baktiki dr. bu yasta biraz zor olur diyor kadermis ne denir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…