- Konu Sahibi tombistombis
-
yaprak dökümü başladı desene, ben de çalışmaya gidiyorum kızlaaaaarrrrr, malum 12. gün bugün :) ve ben kız istiyorum :)
tombişim alemsin ya ben de artık bunu okuduktan sonra yumurta falan yapıp yiyemicem herhalde
inş cnm benden önce kalırsın senn hamile kalmanı kendimden çok istiorum emin ol geçmişi okudum artık hakediosun senn tatlım
gecmis olsun iyi eglenceler annenle insallah sana guzel haberler biriktiririzcanlarım ben çıkıorum yarında dişçide rendevum var 14de
erken girebilirsem girerim dişçiden sonra anneme gidicem
pazara kadar yokum yani hepinizi özlücem
kib pazar günü haberleri alırım sizden inş ben gelene kadr
birsürü hamiş haberi alırsınız
allah gönlüne göre versin ama önce saglikla insallahyaprak dökümü başladı desene, ben de çalışmaya gidiyorum kızlaaaaarrrrr, malum 12. gün bugün :) ve ben kız istiyorum :)
hatice yi hatirliyormusunuz bir dua yazmisti ben onu okuyacam her gece hepimize dilimin döndügünce dua edecem aldigim her haber icimi isitiyor sanki umut oluyor su gecenin rahmetine allahim bize tattirir insallah
cnm çok sağol böyle düşünmen beni çok duygulandırdı inş. hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza en kısa zamanda
35 ime girecem esim 41 i bitirdi yemin ederim ki ben bu haldeyken bile önce her isteyen sonuna da bana ver rabbim diyom her duamda
hepimizin kini insallahcnm RABBİM kabul eder inş. seninde dileğin gerçekleşir bir an önce
baksana ne garip degilmi herbirimiz bir yerdeyiz tanimayiz birbirimizi ama hep birbirimiz icin dua ediyoz allah razi olsun cümlemizdenbende senin gibi dualarımda önce başkası için isterim zaten olması gereken o ALLAH sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin size
abimin oğlu hastalanmıştı hastaneye götürdük orda serum takılması gerekiyomuş damarını bulamadılar çocuk ağlamaya başlayınca benimde gözyaşlarım durmadı yani bende hiç kıyamam çocuklara çok sulu güzüm kimi hırpalayarak sever ya çocukları uyuz olurum canının yanmasını hiç istemem çocuklarınhani hep kucamiza aliriz diyozya sanirim ben alamam ya cani yanar falan sanirim aglasa susuturamasam bende onunla aglarim gibi geliyor ne bileyim
kizlar bugun bitti sayilir demi yani safak 8 deyim gayri
evet cnm bitmek üzere ama takılma fazla günlere hakkında hayırlısı olsun adın neydi senin tombişim
deniz canim insanin elinde degil hep birsey sayiyoruz yorulmadik ya
abimin oğlu hastalanmıştı hastaneye götürdük orda serum takılması gerekiyomuş damarını bulamadılar çocuk ağlamaya başlayınca benimde gözyaşlarım durmadı yani bende hiç kıyamam çocuklara çok sulu güzüm kimi hırpalayarak sever ya çocukları uyuz olurum canının yanmasını hiç istemem çocukların
allah kimine veriyor bebeklerin kiymeti yok cöp bidonunda bulunuyor bizde agzimiz dolusu bizede ver diye yalvariyor ne bileyim kardesim bazen haber seyredince icimden birseyler kopuyor kizkardesim 3. ye hamile bazen döver kizlari ay kalkar giderim ne bu anlamam
memnu oldum cnm aslında belki hiç umursamasak belki herşey yoluna girer gerçi biz unutsak insanlar bu sefer hatırlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?