- Konu Sahibi tombistombis
-
haklısın cnm ama ALLAH ta bizi bunla sınıyo yeterki biz isyan etmeyelim
ben kendimden cok esim icin uzuluyom o birsey demesede önceleri derdimki keske beni aldatsaydida simdi bir kadin ciksaydi bu senin cocugun deseydi diye ne bileyim eksiklik bende karisik iste ben hep calistim annemler tc ye gittinde kesin donus abimin okulu evliligi kiz kardesim öyle pesinden yigenler tabii annemle babama hep destek ömrü harcadik hep seneye dedim sene geldinde birde baktiki dr. bu yasta biraz zor olur diyor kadermis ne denir canim
benim son yillarda uyku sorunum var sen niye ayaktasin bu satte
cnm böle düşünme yazılmıştır zaten olup yada olmayacağı biz yeterki ALLAH tan istemesini bilelim dualarımızı eksik etmeyelim eşin bişey diyormu olmadığı için tatlım benim kızkardeşim yok ama çok isterdim olmasını abim benden sonra evlendi 2 çocuğu var gerçi benden sonra evlenenlerin çoğu ya hamile yada 2 çoçuğu var bendede daha tık yok
bir ara temmuz gittim kimse yok ne oldu millete kiz toplu halvet olaylarimi dersin
benimde öyle abim 1 yas büyük iki var kiz kardesim 8 yas kücük 3. geliyor türkiyede yastilarim kiler nerdeyse evlenecek birde komik ne biliyonmu acayip dogurgan bir sülaleyiz teyzemin 7 anneanem hep ikiz dogurmus annem ikiz tek kisir benim
bizim ailedede tek benim çocuğum yok eskiden olmasın diye herşey yapılırmış yengem günü geçince ne iğneler yaparmış çekyattan atlarmış olmasın diye ama buna rağmen çocuğa bişey olmamış şimdi ise çok zor gebe kalmak
sanirim anne olmak allhin bir lütfü ben bir türkle evli olsaydim cok koca yapardim kiz sizin kanana baskisi elti görümce yok ya ben cok sinirliyim yapamazdimbirseyde icim icimi yerdim herhalde bazen topikte anlatiyorlar kaynana derdini bana garip geliyor
cnm benim ne kayınvaliden ne görümcem bana baskı yapmıyolar onların dışındakiler yani hiç aileyle alakası olmayan insanlar soruyo meraktan gerçi bende çok umursamıyorum onların ne düşündüğünü önemli olan ben ve eşimin ne düşündüğü o yüzden dışardaki insanların ne dediğine kulaklarını tıkayacaksın duymayacaksın
Ask olsun ask olmassa meşk olsun :)) sayyfa aciosunda haberimiz yokkk hadi bende varim kizzzz ne ismarliosun bakimmm
Ask olsun ask olmassa meşk olsun :)) sayyfa aciosunda haberimiz yokkk hadi bende varim kizzzz ne ismarliosun bakimmm
kristalbebek mesaj yollamis balkonda calisma öncesi nargile iciyom diyo ne alam kiz ya
Yoksammm hamilemiyiz kisss dudağimiz ucuklamisss bu bi belirtimi yoksammm :)))benimde üst dudagim ucuklamis ya biliyon iste gun sayiyom bacim ozelde 10 dakka bekle diyor ondan burdan yazayim dedim bizi yanliz koymadin sagol temmuz bitmeden bir yer bulak dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?