- Konu Sahibi tombistombis
-
Sekerim bu keyif nargilesi :)) calismalara ara verdik yarin devamm durmak yokk :))) ayyy ne utanmacimm yaaaaaa
hoşgeldin canım bizde kimse yok diye söyleniyoduk
ben elime aldim kapi kapi gezdim simdi bekliyom 8 güne kalmaz gezmeye cikarim yine nasil buldun kis bizi askitom
ya ben anlatmayi unuttum bugun sabah atesim biraz daha yükselmis cikti ben derecemle sanirim aramda duygusal bir bag gelistirdim hergun ona günaydin öpücügü veriyom aksam yastigin altina koyup tembihliyom bak önce yüksek ates sonra öpücük diye
Canimmm zeynebimmm askimmm hosbuldukk kambersiz düğün olmasmis dimi :))
Bakkk nargilem söndü çene çalmaktannnn allah cizirtimi vermeyeeeee benimmm
Yoksammm hamilemiyiz kisss dudağimiz ucuklamisss bu bi belirtimi yoksammm :)
senin kac yimirta var sindi ne kadr büyümüs
bence değiliz yine 1 ,2 kişi geldi cnm belki sabaha gelir kızlar bende sabah doktora gidecem tahlil yapmaya uykum yok hiç çıkmakda istemiyorumya niye kimse gelmiyor bize ziynebim cok mu sikiciyiz yaaaaaaaaaaaa
zeynep kristalide kacirdik sanirim
Benim 3 tane olusmus amaa 2 si buyumemis giciklarrrr alcaklarrr ben o kadar edenimde onlari tasiyim onlar nankorluk yapsin :))))Yoksammm hamilemiyiz kisss dudağimiz ucuklamisss bu bi belirtimi yoksammm :)
senin kac yimirta var sindi ne kadr büyümüs
Canim kolay gelsinnn hamislik testimi yaptircan sen gectimi battkızlar ben bulaşık makinamı boşaltacam birazda işlerim var onları halledeyim yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?